Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Работа в ИРЛАНДИЯ
Публикувано на 18-05-2010 14:40 | Работа в ИРЛАНДИЯ
vancheto
Потребител
angeloffff1

Здравейте, има ли мякой във форума, който работи в момента ИЛИ е работил в ИРЛАНДИЯ...? Искам спешно да питам някои неща, моля Ви, свържете се с мен на ЛИЧНИ или на СКАЙП...
Благодаря предварително!!!

Публикувано на 18-05-2010 14:52 | RE: Работа в ИРЛАНДИЯ
Antilopata
Потребител

Vanche, какво искаш пак спешно да питаш?
И не може ли да го обсъдим тук, за да може информацията да е полезна и за други който са се запътили към Ирландия?
Публикувано на 18-05-2010 15:28 | RE: Работа в ИРЛАНДИЯ
vancheto
Потребител
angeloffff1

Ами исках да попитам, понеже се интересувам от работа в Ирландия, но никъде не мога да намеря оферти за работа там. Днес цял ден се ровя в нет, но...нищоо. Чета, че има хора, които са работили там и исках да ми споделят повече инфо за това къде да потърся обяви за работа.....това ме интересува, аз сега ще ходя в Англия, но там вече не е за предпочитане, а и в Ирландия заплащането е дооста по - добре, мисля...
Това исках да попитам....
Благодаря!!!
Публикувано на 18-05-2010 16:39 | RE: Работа в ИРЛАНДИЯ
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

За Ирландия и аз знам, че е са по-добре от англичаните.
Една приятелка замина там преди около 5 години и работеше на 2 места: Барманка и чистеше къщи. Беше доволна от изкарваното.
После се омъжи за ирландец и не знам продължението на историята.

Публикувано на 18-05-2010 18:05 | RE: Работа в ИРЛАНДИЯ
sepuko
Потребител

Ivo писа:
За Ирландия и аз знам, че е са по-добре от англичаните.
Една приятелка замина там преди около 5 години и работеше на 2 места: Барманка и чистеше къщи. Беше доволна от изкарваното.
После се омъжи за ирландец и не знам продължението на историята.

Това беше така до началото на финансовата криза и спукването на балони с изкуствена икомика като Ирландия и Исландия,страни със малко населие и нищожна релна икономика,разчитащи на финансовата опека от силните УК и ЕС.
Както в последствие се оказа така наречения Ирладски икомически тигър излезе малко неопитно котенце...влезте в нета и вижте икомическите показатели на Ирландия за последните 3 год...положението е зле...
Иначе Ванче за това ,което питаш,няма никаква разлика в търсенето на работа между УК и Ирландия...почти на 100% всичко е еднакво...правилата са едни и същи ,ограниченията на труда е както в УК...няма разлика

Публикувано на 10-07-2010 19:12 | RE: Работа в ИРЛАНДИЯ
2pac
Потребител

има програми на usit colors за ирландия. аз бех и нищо не наприх. www.jobs.ie е сайт за работа там. иначе ако си намериш работа е добре де.

п.с. наистина ли за работа в селското стопанство там не трябва work permit?
Публикувано на 06-05-2012 23:04 | RE: Работа в ИРЛАНДИЯ
nevy66
Потребител

Izvinete,che ne pisha na kirilica,bi li mi pomognal niakoi kak da storks tova!Az rabotia v Newcastle-Ireland ot 2-a mes.Tova e mn blizo do Dublin,ima li niakoi kojto raboti v blizost,neka mi pi6e milia,ne poznavam nikoj tuk

Ivo: Извинете, кирилизатора не може ли да ползвате?
Редактирано от Ivo на 06-05-2012 23:08
Публикувано на 16-07-2012 16:20 | RE: Работа в ИРЛАНДИЯ
qnica_hh
Потребител

Здравей nevy66 със фирма ли замина или ? Понеже и аз искам да замина за Ирландия със моят годеник ,но ни е страх да не ни излъжат.Понеже много фирми взимат на хората парите и се покриват.
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 50 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти