Форум >
Публикувано на 19-06-2010 20:10 | national insurance numbercard?
Здраейте, искам да ви попитам отностно national insurance numbercard... Разбрах, че има два вида-постоянни и временни... та въпроса ми е тези, които ни издават във фермите временни ли са? Тъй като на листа, към който си получаваш с картата пише, че важат за цял живот. Та как да разбера дали е временна. 

Публикувано на 19-02-2011 06:47 | RE: national insurance numbercard?
А на твоя лист какво пише?

Публикувано на 19-02-2011 10:19 | RE: national insurance numbercard?
На нас ни казаха че са за 1год.освен ако не са ни излагали

Публикувано на 19-02-2011 10:27 | RE: national insurance numbercard?
Temporary NIN има вида
TN dd mm yy M
Което ще рече отпред TN дата на раждане (дата, месец година) M или F за мъж или жена.
Така го разбрах аз.
TN dd mm yy M
Което ще рече отпред TN дата на раждане (дата, месец година) M или F за мъж или жена.
Така го разбрах аз.
Публикувано на 19-02-2011 12:40 | RE: national insurance numbercard?
Има един вид иншуранс , koйто той е доживотен и номера е подобен на AB 12 34 56 S. Другото не е иншуранс, а някакъв временен номер, по който да се таксувате, защото удръжките за НИ са задължителни.
Ако във фермата сте си попълнили документите за НИН, получили сте първо писмо с номер, после пластик - това е вашият НИН!
Ако във фермата сте си попълнили документите за НИН, получили сте първо писмо с номер, после пластик - това е вашият НИН!
Редактирано от Fairy на 23-02-2011 21:30
Публикувано на 19-02-2011 21:20 | RE: national insurance numbercard?
NIN е вечен номер. Отразен е на една червено синя карта 

Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Редактирано от Fairy на 19-02-2011 21:40
Публикувано на 19-02-2011 21:25 | RE: national insurance numbercard?
Направо да се види как изглежда де.

Публикувано на 20-02-2011 11:09 | RE: national insurance numbercard?
Ivo писа:
Направо да се види как изглежда де.

Ако не си на ферма това е НАЙ-ТРУДНО изкарваният документ за работа на Острова.Кофти.Направо да се види как изглежда де.

Публикувано на 20-02-2011 12:53 | RE: national insurance numbercard?
А ако отиваш за първи път на ферма как стои въпроса с ваденето на НИН-ако искаш НИН ти трябва да си задействаш нещата, или работодателя задължително ти дава да си попълниш необходимите документи
Публикувано на 20-02-2011 12:56 | RE: national insurance numbercard?
nadypetkova писа:
А ако отиваш за първи път на ферма как стои въпроса с ваденето на НИН-ако искаш НИН ти трябва да си задействаш нещата, или работодателя задължително ти дава да си попълниш необходимите документи
По закон работодателя трябва да организира в 30 дневен срок изваждане на НИН.А ако отиваш за първи път на ферма как стои въпроса с ваденето на НИН-ако искаш НИН ти трябва да си задействаш нещата, или работодателя задължително ти дава да си попълниш необходимите документи

Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители