Форум >
Публикувано на 15-11-2010 12:28 | Работа в Лондон
Останах с впечатлението, че има доста хора, които след бригадата са останали да работят в Лондон.
Аз познавам 2ма души, които останаха. Момичето чисти офиси на почасовка, момчето на автомивка.
По-малко пари изкарват отколкото във фермите, но всяко начало е трудно.
Нека тези, които споделиха, че са останали в Лондон (или Англия) да опишат обстановката по взимането на това решени и изпълнението му.
Квартири, наеми..намиране на работа....
Естествено се предполага, че повечето разчитат на приятели.
Благодарим на приятелите.
Аз познавам 2ма души, които останаха. Момичето чисти офиси на почасовка, момчето на автомивка.
По-малко пари изкарват отколкото във фермите, но всяко начало е трудно.
Нека тези, които споделиха, че са останали в Лондон (или Англия) да опишат обстановката по взимането на това решени и изпълнението му.
Квартири, наеми..намиране на работа....
Естествено се предполага, че повечето разчитат на приятели.
Благодарим на приятелите.
Публикувано на 15-11-2010 12:43 | RE: Работа в Лондон
С какво документи работят след фермата в Лондон, откъде се издават? Нали имаш право да работиш с работната карта само в фермата или има някакви врътки.Като знам в Лондон колко националности има и какви са тръпки да те побият, като ги видиш.Та как се започва работа в Англия, след като нямаш никакви документи за работа.
Публикувано на 15-11-2010 12:46 | RE: Работа в Лондон
Доколкото знам са "извънбрачни"
Публикувано на 15-11-2010 12:56 | RE: Работа в Лондон
абе не разбирам какви са затова питам
Публикувано на 15-11-2010 12:58 | RE: Работа в Лондон
Ами мисля, че без документи работят. Поне засега.
Публикувано на 15-11-2010 13:11 | RE: Работа в Лондон
v1p3ra писа:
National insurance, cscs (ако ще работиш в строителството), карта в някоя банка. Е ако работиш на някоя автомивка може и без документи ама ще лъскаш ламарини за без пари. Моят съвет специално за теб е да отидеш във някоя ферма и там ще си извадиш най лесно всички документи и ще посъбереш (евентуално) някой паунд който после да рискуваш в Лондон или там където си избереш. Пък и там една от най обсъжданите теми вечер след работа е точно тази, за оставане и т.н.
Публикувано на 16-11-2010 18:56 | RE: Работа в Лондон
След 6 месеца във фермата, дойдохме в Лондон. Ако имаш документи и знаеш език-работа има- за 6 паунда на час. Живее сенормално. Но наистина трябва да минеш през ферма за по-бързо получаване на необходимите документи. Без документи си за никъде!Автомивка е единственото решение-30 паунда на ден+бакшиша(ако ти оставят)))))))))! Това е от мен, късмет на всички!
Публикувано на 30-11-2010 20:25 | RE: Работа в Лондон
И какво не се прибираш изобщо от фермата ли ИЛИ до БГ и пак обартно?????
Публикувано на 30-11-2010 20:27 | RE: Работа в Лондон
не се прибират изобщо, разбира се.
Публикувано на 30-11-2010 20:38 | RE: Работа в Лондон
v1p3ra писа:
С какво документи работят след фермата в Лондон, откъде се издават? Нали имаш право да работиш с работната карта само в фермата или има някакви врътки.Като знам в Лондон колко националности има и какви са тръпки да те побият, като ги видиш.Та как се започва работа в Англия, след като нямаш никакви документи за работа.
"Врътки" има всякакви стига да си платиш където и на когото трябва.
Най - евтиният вариант можеш да си го свършиш и сам стига да имаш едно средно ниво на английски и да успееш да се регистрираш като самонает.
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители