Форум >
Публикувано на 25-02-2012 10:28 | RE: Работа в Лондон
h1des писа:
Само не знам къде съм споменал НЕЩО свързано с езика .....?Този твоя "познат" ако 10 години е бил в Китай.....да няма как да знае английски!Явно ако знаеш английски и ставаш директор някъде ?Така ли да ти разбирам логиката!Не се и съмнявам,че си си намерил с какво да се занимаваш,знаем с какво се занимават хората от ИЗТОЧНА Европа в Англия,не пасем трева!Но пак се връщам на това (дано да загрееш този път какво искам да кажа)че всички там са с професия негър САМО ти си се уредил директор и даваш акъли: "не не там не отивай не плащат нищо; не не там ще те излъжат; не там ти вземат акъла а плащат минимума;ей пак оптимисти" и т.н. И пак ти казвам АКО СИ СЕ РЕГИСТРИРАЛ В ТОЗИ САЙТ ЗА ДА ПОМАГАШ кажи на хората какво ТРЯБВА да направят не какво не трябва!Те не са толкова прости колкото си мислиш !!!!Айде със здраве и ти !!!
Само не знам къде съм споменал НЕЩО свързано с езика .....?Този твоя "познат" ако 10 години е бил в Китай.....да няма как да знае английски!Явно ако знаеш английски и ставаш директор някъде ?Така ли да ти разбирам логиката!Не се и съмнявам,че си си намерил с какво да се занимаваш,знаем с какво се занимават хората от ИЗТОЧНА Европа в Англия,не пасем трева!Но пак се връщам на това (дано да загрееш този път какво искам да кажа)че всички там са с професия негър САМО ти си се уредил директор и даваш акъли: "не не там не отивай не плащат нищо; не не там ще те излъжат; не там ти вземат акъла а плащат минимума;ей пак оптимисти" и т.н. И пак ти казвам АКО СИ СЕ РЕГИСТРИРАЛ В ТОЗИ САЙТ ЗА ДА ПОМАГАШ кажи на хората какво ТРЯБВА да направят не какво не трябва!Те не са толкова прости колкото си мислиш !!!!Айде със здраве и ти !!!
Ти лично не си споменал НИЩО за езика,но ако прочетеш поста на въпросния оптимист както го нарекох ще разбереш,защо има толкова фирми измамници и толкова опарени хорица от родното БГ.А на такива като теб дето само четат и критикуват мога да кажа продължавай.В това сте най добри.
Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
БЕБО ИМА ПИШКА
Редактирано от Tatko Barba на 25-02-2012 10:31
Публикувано на 25-02-2012 12:04 | RE: Работа в Лондон
Стига сте се карали
Ако може някой да погне със съвет и опит нека го направи
защото тук е мястото !
А за настроени песимисти който само мрънкат по адреса на хората който се нуждаят от инфо да сменят форума не им е мястото тук !
Ако може някой да погне със съвет и опит нека го направи
защото тук е мястото !
А за настроени песимисти който само мрънкат по адреса на хората който се нуждаят от инфо да сменят форума не им е мястото тук !
Публикувано на 25-02-2012 15:45 | RE: Работа в Лондон
Ами нали това се опитах да направя.Ама е по-лесно да обвиниш някой за нещо ,отколкото да седнеш и да почетеш какво можеш да направиш ,за да ти бъде малко по-лесен живота там където отиваш.Ама карай.Нека да плащат грешни пари и после да се оплакват че са ги измамили с еди-колко си пари.
Има една теория че истината е като аналния секс.Или боли или ти харесва.Нема друга опция.
Има една теория че истината е като аналния секс.Или боли или ти харесва.Нема друга опция.
Моля, пишете на кирилица!
БЕБО ИМА ПИШКА
БЕБО ИМА ПИШКА
Редактирано от Tatko Barba на 25-02-2012 15:47
Публикувано на 25-02-2012 17:59 | RE: Работа в Лондон
Ето тук един сайт който е специализиран в намирането на агенции предлагащи работа в цяла Англия http://www.agencycentral.co.uk/
А тук е сайт за Селскостопанска работа в Англия http://jobs.fwi.co.uk/
А тук е сайт за Селскостопанска работа в Англия http://jobs.fwi.co.uk/
Редактирано от dantini790 на 25-02-2012 18:07
Публикувано на 11-01-2013 18:33 | RE: Работа в Лондон
хора вместо да се разправяте си помогнете
Публикувано на 12-01-2013 23:15 | RE: Работа в Лондон
Благодаря на fairy за безценните съвети, бе изчерпателна - Евала !!
Публикувано на 13-01-2013 20:48 | RE: Работа в Лондон
Fairy писа:И да знаете, че работата в Лондон няма нищо общо с тази на фермата, парите по принцип са по- малко. Всъщност им нещо общо, срещаш се с всякакви идиоти, и това не по твое желание, ама няма как...
Наистина ли във фермите се плаща повече? Доколкото знам е по 6 паунда/час...?!
Публикувано на 13-01-2013 20:55 | RE: Работа в Лондон
Fairy писа:И да знаете, че работата в Лондон няма нищо общо с тази на фермата, парите по принцип са по- малко. Всъщност им нещо общо, срещаш се с всякакви идиоти, и това не по твое желание, ама няма как...
jack52 писа:
По-принцип да, защото не си само на часовка и може да изкараш много повече, от 8 ч. раб. ден на часовка. А на норма може и повече.
Запознах се с една жена, чистачка в градския мол, тя не е на норма, бе на 7 паунда на час.
Много зависи от дейността и като цяло, факта че си от друга държава, за работата извън селското стопанство. Приятели от Унгария, заминаха в един пак хаус, който не е към ферма, и те също бяха на 6 и нещо, а едно от момчетата бе мотокарист на 7 паунда.
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители