Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: fabrika za riba White link v scotland

страница 1 от 2

1 2 >
Публикувано на 16-11-2010 16:19 | fabrika za riba White link v scotland
Tarikat_666
Потребител

Zdraveite na vsi4ki iskam da vi spodelq moq opit v rabotata mi v tazi fabrika. No predi da zapo4na iskam da vi kaga 4e i az bqh na studenska brigada kato vas i to v edward vinson znaete vsi4ki za tazi hibana ferma za kakvo stava na vapros. I TAKA az i saprygata mi zaminahme s agenciqta na nadq s ofis v london platihme 1600 paynda za komisionna i 250 evro za bileti, fabrikata se namira v Fraserburg v Scotland gena mi regeshe midi a az raboteh kato obsht rabotnik ot agenciqta ni kazaha 4e trqbva da govorim dobar angliisli a to se okaza 4e v fabrikata polovinata sa polqci i latviici , koito bakel nerazbirat na angliiski. Za parite sega hte vi razkaga 5.93 s oveli4enieto zashtoto predi beshe 5.80 i ovartaime 6.50 praveti si smetka ebasi i ovartaime.Otnoshenieto e mnogo losho kam balgarite zashto vsi4ki znaeha 4e trqbva da sedim 1godina za sinqta karta i za tova se ebavaha s nas(balgarite) .Zadalgavat te da givesh s drygi hora v kashtite na fabrikata kato naema e 40paynda na 4ovek na sedmica ako iskash da si sam v staqta plastash dvoino .Mogesh za edin den da rabotish 13 4asa golemiqt im ovartaim ti go smqtat sled 40 4as, zadalgavat te da rabotish v sabota ako ne iskash (ponege imahme dogovori za 38 4asa ) ti se karat i taka ako nehodish v sabota nqkolko pati moge i da te izgonqt.Ako si bolen nemogesh da otsastvash trqbva da ymirash 4e da te pysnat y doma, palni pedali. Edno momi4e a izgoniha v4era zastoto iskahe da otide na intervu za tax credit ne q pysnaha i tq im kazala 4e ne sa dobri hora i aide shyta v gaza.Genami kakto vi kazah regeshe midi na norma tq beshe 6kg na 4as tq praveshe 2,3 pove4e i trqbvashe da rege pove4e zashtoto moge da ima problemi ,digat se kasetki ot 40,50 kg bez krast ostavash momi4etata ba4kat naravno s magete, nqma takiva boklyci.Po 4ydo izkarahme 1godina i sega si 4akame sinite karti ako imate oferti s kamen ot stara zagora i sestra my nadq za tazi fabrika vnimavaite zashtoto vseki den hte vi govorqt fakin idiot i fakin kopele no imashe hora koito za tazi sinq karta bqha dali i gaza si samo i samo da q vzemat.Imaite edno na ym za White link v Fraserburgh Scotland.

Редактирано от Tarikat_666 на 21-12-2010 18:46
Публикувано на 16-11-2010 16:37 | RE: fabrika za riba White link v scotland
Cekata
Потребител

А на какъв договор са те водили във тази фабрика,защото доколкото знам за да ти зачетат едната година за синя карта трябва да си или селф или с жълта карта,понеже нас българите не могат да ни назначават като наети или се бъркам нещо,Мерси
Публикувано на 16-11-2010 16:45 | RE: fabrika za riba White link v scotland
Tarikat_666
Потребител

dogovor za 1godina bqhme s rozovi karti samo za tazi fabrika ni vagqha
Публикувано на 04-03-2011 20:30 | RE: fabrika za riba White link v scotland
georgiart
Потребител

zdravei az probvah da kandidatstvam za brigada v Евростарт nome otriazaha kazaha 4e niamat svobodni pozicii zna4i vikash 4e e na norma v tazi ferma za midi kakvo mojeh dami kajeh majete kakvo praviat

Мод: Пиши на кирилица
Редактирано от Fairy на 04-03-2011 21:04
Публикувано на 18-10-2011 13:24 | RE: fabrika za riba White link v scotland
RAZER
Потребител
ricaria

Nqkoi da mi dade telefona na tazi madama Nadq
Shte my buda blagodaren

*Пиши на кирилица
Редактирано от Elektra на 18-10-2011 13:54
Публикувано на 17-11-2011 15:10 | RE: fabrika za riba White link v scotland
georgiart
Потребител

"Евростарт" ЕООД седалище и адрес на управление: гр. Стара Загора, ул. "Света Троица" 79, вх. А, ап. 22 17.01.2012 г. НЯМА РЕГИСТРИРАН ДОГОВОР
Офис - гр. Стара Загора, ул. "Майор Кавалджиев" 133 - 135, офис 9; тел. 042/ 600 - 651
Публикувано на 17-11-2011 18:34 | RE: fabrika za riba White link v scotland
Oli_K
Модератор

georgiart писа:
"Евростарт" ЕООД седалище и адрес на управление: гр. Стара Загора, ул. "Света Троица" 79, вх. А, ап. 22 17.01.2012 г. НЯМА РЕГИСТРИРАН ДОГОВОР
Офис - гр. Стара Загора, ул. "Майор Кавалджиев" 133 - 135, офис 9; тел. 042/ 600 - 651

И какво от това че фирмата няма такъв регистриран договор ?Те повечето фирми нямат такъв(да не кажа всички)пък си изпращат във Великобритания.Българският лиценз нищо не означава.Английският е важен
Редактирано от Oli_K на 17-11-2011 18:52
Публикувано на 17-11-2011 18:55 | RE: fabrika za riba White link v scotland
Oli_K
Модератор

Това е фирмата която изпраща във въпросната фабрика.

http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=1501
Редактирано от Oli_K на 17-11-2011 18:57
Публикувано на 25-12-2011 15:58 | RE: fabrika za riba White link v scotland
mi4eto
Потребител

Whitelink seafoods ltd. така е имат лошо отношение към българите, но ако работиш и говориш добре английски нещата са коренно различни. Не знам какво се оплакваш тарикат-666, отишъл си да работиш и дори и 50 часа на седмица да ти кажат ще работиш. Там от Януари до април няма много работа но въпреки всичко ти осигуряват минималните 30 часа седмично( ако не се лъжа мин. беше 20 или 30 часа седмично). Относно квартирите-какво се оплакваш всички удобства имаш и дори и да се счупи нещо идва майстор за сметка на фабриката. Нали си бил на бригади ...в каравана с общи бани и кухни по-добре ли е? Лошото на фабриката е че е голям студ, вярно е че жените работят на едно с мъжете дори мъжете не вдигат толкова тежки касетки, но така е! Аз като бях там имаше бремена шотландка и тя вдигаше касетите с калмарите които са около 30-40 кг....това ми говори, че за шотландците няма прошка-защо да има за нас? Проблема с плащането там е че системата вместо да ти отчете 60мин. тя ти отчита 100мин. за 1 час и от там се губят доста пари.
Публикувано на 04-01-2014 17:11 | RE: fabrika za riba White link v scotland
sv85uk
Потребител

mi4eto писа:
Whitelink seafoods ltd. така е имат лошо отношение към българите, но ако работиш и говориш добре английски нещата са коренно различни. Не знам какво се оплакваш тарикат-666, отишъл си да работиш и дори и 50 часа на седмица да ти кажат ще работиш. Там от Януари до април няма много работа но въпреки всичко ти осигуряват минималните 30 часа седмично( ако не се лъжа мин. беше 20 или 30 часа седмично). Относно квартирите-какво се оплакваш всички удобства имаш и дори и да се счупи нещо идва майстор за сметка на фабриката. Нали си бил на бригади ...в каравана с общи бани и кухни по-добре ли е? Лошото на фабриката е че е голям студ, вярно е че жените работят на едно с мъжете дори мъжете не вдигат толкова тежки касетки, но така е! Аз като бях там имаше бремена шотландка и тя вдигаше касетите с калмарите които са около 30-40 кг....това ми говори, че за шотландците няма прошка-защо да има за нас? Проблема с плащането там е че системата вместо да ти отчете 60мин. тя ти отчита 100мин. за 1 час и от там се губят доста пари.

Само немога да разбера защо аз и приятелката говорим много добре английски език и пак ни се правиха постоянно дори след 1 година работа. ААА забравих майче несме достатачно добри лизачи. А някой пита ли те дали искаш да работи допълнително както в НОРМАЛНИТЕ фабрики? От януари до април лично мога да ти кажа, че работа има. Аз правих по над £330 на седмица всеки ден работих без неделя като роб. А приятелката ми не беше почивала 4-5месеца всеки ден почти по 10-12ч. работише без неделя и това ако не е робски труд без право на избор защото знаят, че трябва да седим 1г. и на големият им овъртайм от £6.50 не им пука за овъртайма от разлика с нормалният рейт от £6.31
аз като бях там шотланците само обикаляха и си говореха и почти не работеха и НИКОЙ нищо не им казваше!!!!!!!!!!!!
Системата им вече отчита точно. Само проблема е, че ако закъснееш с 1мин и те режат с цели 15мин. no

страница 1 от 2

1 2 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 79 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти