Форум >
Публикувано на 04-01-2014 17:58 | RE: fabrika za riba White link v scotland
А някой да каже нещо за фабрика за миди Coombe fisheries в Barnstaple ? Камен праща и там хора.
Публикувано на 04-01-2014 18:05 | RE: fabrika za riba White link v scotland
Oli_K писа:
Това е фирмата която изпраща във въпросната фабрика.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=1501
ХОРА НЕ СЕ ПОДЛЪГВАИТЕ КАМЕН ДИЧЕВ Е ПРОСТО ЕДИН ДАЛАВЕРАДЖИЯ КАКТО И НАДЯ ЛАРКИН, КОГАТО ИМ ДАВАШ НЕ ЧОВЕШКИ МНОГОТО ПАРИ ЗА ДА ТЕ УРЕДЯТ НА СТРАХОТНАТА РАБОТА ВЪВ ФАБРИКАТА ЗА РИБА ТИ ГОВОРЯТ РАЗНИ ГЛУПОСТИ, НО НА МЯСТО Е ДРУГО С ЕДНА ДУМА УЖАС !!!!Това е фирмата която изпраща във въпросната фабрика.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=1501
Публикувано на 05-01-2014 20:03 | RE: fabrika za riba White link v scotland
sunris3
НАПЪЛНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ С 2-ТЕ РЪЦЕ ЗА КАМЕН И КОМПАНИЯ. ИЗПРАТИ НИ НА УЖ ПРЕКРАСНАТА ФАБРИКА И В КОЯТО НЯМАХ ТЪРПЕНИЕ ДА СЕ МАХНА. В КРАЙНА СМЕТКА СИ МИCЛИХ КЪКВО БИ МОГЛО ДА МЕ ЗАДЪРЖИ ТУК - ОКАЗА СЕ НИЩО ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПАРИТЕ.
за в Barnstaple положението мисля, че е същото защото момчето което ми даде координатите на камен беше в няква фабрика в този град(нямам представа дали е точно тази фабрика НО е била в този град) той ми каза, че било ужасно и съответно си беше взел синята карта и напуснал.
НАПЪЛНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ С 2-ТЕ РЪЦЕ ЗА КАМЕН И КОМПАНИЯ. ИЗПРАТИ НИ НА УЖ ПРЕКРАСНАТА ФАБРИКА И В КОЯТО НЯМАХ ТЪРПЕНИЕ ДА СЕ МАХНА. В КРАЙНА СМЕТКА СИ МИCЛИХ КЪКВО БИ МОГЛО ДА МЕ ЗАДЪРЖИ ТУК - ОКАЗА СЕ НИЩО ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПАРИТЕ.
за в Barnstaple положението мисля, че е същото защото момчето което ми даде координатите на камен беше в няква фабрика в този град(нямам представа дали е точно тази фабрика НО е била в този град) той ми каза, че било ужасно и съответно си беше взел синята карта и напуснал.
Редактирано от sv85uk на 05-01-2014 20:05
Публикувано на 09-01-2014 15:13 | RE: fabrika za riba White link v scotland
sv85uk писа:
sunris3
Да и в двете фабрики имам приятели един и същ кошмар е аз самата съм била в едната,, ая сега освен чее пълна мизерия и ужас няма и работа.....sunris3
Публикувано на 08-02-2014 21:24 | RE: fabrika za riba White link v scotland
а може ли да се свържа и замина директно за тая фабрика , без да ползвам услугите на въпросният господин Камен
Публикувано на 08-02-2014 22:03 | RE: fabrika za riba White link v scotland
rosko358 писа:
а може ли да се свържа и замина директно за тая фабрика , без да ползвам услугите на въпросният господин Камен
Мисля че можеш, но ти трябва препоръка и СВ на английскиа може ли да се свържа и замина директно за тая фабрика , без да ползвам услугите на въпросният господин Камен
Публикувано на 15-02-2014 11:19 | RE: fabrika za riba White link v scotland
rosko358 писа:
http://www.whitelink.com/
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители