Форум >
Публикувано на 16-01-2011 22:30 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
+диета и физически упражнения за стройна фигура
Публикувано на 16-01-2011 22:42 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Редактирано от Fairy на 17-01-2011 00:47
Публикувано на 16-01-2011 22:44 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
спрете се малко де...
Публикувано на 16-01-2011 22:47 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
nadypetkova писа:
за да не даде 20 паунда за гаранция
за да не даде 20 паунда за гаранция
ами то като се замисля колко хора има, които си купуват сами билетите и не дават гаранцията .. а той е линия и след това .. то какъв трябва да си, луд ли си да се занимаваш без да имаш файда.
ама 100% взема голяма комисионна за работниците, за какво ли пък да ни лъже ..
Публикувано на 16-01-2011 23:54 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Fairy писа:
20 паунда за какво ще превеждаш? За това, че някой ще те посрещне ли? Защото билета за 31-ви е 157 паунда без такстите и т.н. (нали те ще ти го купят, а ти парите кога ще им дадеш, като идеш там, или? )
Името на агента, който ще ви посрещне от летището в Лондон е г-н Атанас Димитров, ще държи табела с името на агенцията - "SRS Resourcing".
Заминаването Ви е на 31.01.2011 в 06.00ч, от Терминал 1 на Летище София, с полет на WIZZAIR, No: W6 601. като иска да преведа 20 паънда на АТАНАС М. АТАНАСОВ
Заминаването Ви е на 31.01.2011 в 06.00ч, от Терминал 1 на Летище София, с полет на WIZZAIR, No: W6 601. като иска да преведа 20 паънда на АТАНАС М. АТАНАСОВ
20 паунда за какво ще превеждаш? За това, че някой ще те посрещне ли? Защото билета за 31-ви е 157 паунда без такстите и т.н. (нали те ще ти го купят, а ти парите кога ще им дадеш, като идеш там, или? )
Поздравления Fairy за горното ти мнение! Честито и за новото ти потребителско име! (отива ти!) Радвам се, че има хора от форума на бригадирите, които мислят.
На бързо проверих в интернета, че посредник с името "SRS Resourcing" не съществува. Вероятно някои потребители ще ме попитат от къде съм толкова сигурен? Отговорът ще бъде следния - Имам опит в търсене на работа във Великобритания по Интернета, най-вече в сайта на JobCentre Plus и на обявите съм пускал многократно имейли придружени със CV и covering letter (мотивиционно посмо). Свързвал съм се с много британски агенции (някои от които получих покана за интервю) и се научих бързо да намирам информация за тях и техните WEB страници. Но за тази агенция с името "SRS Resourcing" не намирам абсолютно никаква информация и всеки може сам да провери.
Ще съм безкрайно доволен, ако с това мое съобщение успея да убедя някои потребители на форма, че според Британските и Българските закони, посредническата дейност по наемане на работа се извършва безплатно – без събиране пряко или косвено на такси от страна на търсещото работа лице.
Ако съм успял да убедя някой потребител на форума с горния регламент подчертан в син курсив, то моята мисия в форума мога да я считам за успешна!
Всеки един потребител на форума може да научи всичко, от което се нуждае, за да постигне всяка цел, която си поставя и нужно му са само две неща - желание и усилия!
Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.
Редактирано от speedbird0891 на 17-01-2011 00:09
Публикувано на 17-01-2011 04:24 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Грешен телефон....грешен адрес....дано банковата сметка да е вярна!!! Иначе сме изгорели...
Публикувано на 17-01-2011 08:09 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
az kandidatstvax i sam odobrena da patyvam na 2 ako ima nqkoi moje da se svarje s men veselkatod@abv.bg
Редактирано от vesi на 17-01-2011 08:15
Публикувано на 17-01-2011 08:47 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
писаха че им трябват 3 групи по 10 човека а какво се оказва одобрени са над 60 човека
Публикувано на 17-01-2011 08:51 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Ммм май се хвърляте за зелен хайвер с тези фирми, като кандидатствате проверявайте по малко информация за фирмити дали за лецензурирани и да ли има хора който са доволни и кой то са недоволни, че да не изгорите с парите щото доста фирми има такива който взимат парите и после оправяй се.
Публикувано на 17-01-2011 08:59 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
този кондов не е никаква фирма дал един англ. телефон пуснал въдицата и кжо стана вързаха му се доста хора
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители