Форум >
Публикувано на 17-01-2011 12:31 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Е де или си бремена или неси това за мухата е верно но някои си гледа сиира на всички нас но докато има наивници ще има и рибари
Публикувано на 17-01-2011 12:36 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
и случайно или не се казва атанас атанасов /като човека на когото трябва да се преведат парите/
Публикувано на 17-01-2011 12:39 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Преди два дни в АЛЛ.БГимаше пак форум но някои премахна темата.личност на име Метин Идризов Ебаузоров бе поискал мнение за обявата дето е за англия пусната от г-х Кондов.И вапросният Метин бе казал цитирам;Вав вразка с обявата за Англия и поради огромният интерес '.Питам от каде този господин знае че интереса е огромен.
Публикувано на 17-01-2011 12:41 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
късно започнаха сериозните коментари и много хора се вързаха
Публикувано на 17-01-2011 13:02 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Не съм сигурен. Всички, които са пратили пари щяха пак да ги пратят.
Недоверие имаше още в началото. Сега има изложени факти, които в никакъв случай не трябва да означават, че някой е мошенник или не. Хората сами да си преценят риска.
Недоверие имаше още в началото. Сега има изложени факти, които в никакъв случай не трябва да означават, че някой е мошенник или не. Хората сами да си преценят риска.
Публикувано на 17-01-2011 13:14 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
medusara писа:
Според мен е измама. Дори да заминат някои хора, ще бъде голяма мизерия, може би като до преди 2-3 години цеха за месопреработка......
Според мен е измама. Дори да заминат някои хора, ще бъде голяма мизерия, може би като до преди 2-3 години цеха за месопреработка......
За какъв цех говориш и какъв е бил случаят тогава?
Публикувано на 17-01-2011 13:15 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Пръчка е това. Не се хващайте толкова лесно на подобни обяви. Имайте в предвид, че ние с румънците по принцип нямаме право на работа във Великобритания. Не че няма начини да се заобиколи забраната, ама едва ли това ще стане, като си пратим парите на някой тарикат.
Публикувано на 17-01-2011 14:55 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Ами аз за това говоря. Не можем да си търсим работа свободно като поляците или латвийците например, а трябва да търсим разни програми или да се правим на студенти. Ама както и да е. Мисълта ми беше, че много мошеници припечелват нелоши пари от хорската наивност и неосведоменост. За това човек не трябва да вярва на всякакви обяви обещаващи сигурна и доходна работа в УК.
Публикувано на 17-01-2011 16:08 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
при някой нещо ново ?
Публикувано на 17-01-2011 16:50 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
\Вътрешно са доста хора май май , както и аз . Бях направил 5 различни пощи с които кандидатствах - но без отговор . Днес въпросния господин ми писа че на 19-ти ще ми прати билет . Но някой беше споменал за билетите е че резервираш и имаш 24 часа да го платиш . Та на 20-ти "случайно" ако има билет ще се разбере какво и що/ Та тогава ще си ударим една чат среща които ще пътуваме заедно . А ако всичко е фалш - значи сме "захранили сметката" на господина - както се изрази в банката една госпожица и не разбра аз за какво се засмях
Редактирано от nepokiss на 17-01-2011 17:08
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители