Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Георги Кондов - работа в Англия?

страница 16 от 27

<< < 13 14 15 16 17 18 19 > >>
Публикувано на 17-01-2011 18:55 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Ами то е много шантава работата...
Едните може само да "захранят" нечия сметка.
Ама други ще си платят самолетните билети, което вече си е набутвация.
То и аз мога да ви пратя код за резервация в уиз еър... виж ако ви пратят вече код за платена резервация на билета - пращайте по 20 евро...пък ще разгледате Лондон.

Обаче тука вече съвсем отива на сериозни нарушения спрямо личните данни.. не стига, че сте пратили СВ-та и снимки на някой неизвестен, ама сега се сещам, че за плащането на билета в уиз еър се иска и номер на лична карта....

п.п. поне преди месец като пътувах така беше за уеб чекирането.

Редактирано от Ivo на 17-01-2011 18:57
Публикувано на 17-01-2011 18:58 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Oli_K
Модератор

Ivo писа:
Ами то е много шантава работата...
Едните може само да "захранят" нечия сметка.
Ама други ще си платят самолетните билети, което вече си е набутвация.
То и аз мога да ви пратя код за резервация в уиз еър... виж ако ви пратят вече код за платена резервация на билета - пращайте по 20 евро...пък ще разгледате Лондон.

Аз понеже само с карта(кредитна) съм си плащал самолетните билети както и за Уиз така и за други авиокомпании.Кода на потвърждението не се ли издава в момента на плащането?Прочетох някъде че до 24 часа след това трябвало да се извърши плащането.Някой може ли да ми разясни как така 24 часа по късно?
Публикувано на 17-01-2011 19:03 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
emiles
Потребител

i az poluchih potvarjdenie za 19 spored men e po veroqtno da idem no tam da ne e taka kakto go opisvat nakraq da odarjat pari za kvartira za hrana , zaplashtaneto da e po malko i t.n.
Публикувано на 17-01-2011 19:05 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Ivo
Админ

Ами ако плащаш по банков път трябва да платиш до 24 часа (това се очаква за тези, които сами ще си взимат билетите).
Пък той щом ще прави резервацията - очаква се те да си платят по банков път и то това се прави до 24 часа иначе "заявката" за резервация отпада.

Иначе да допълня също, че номер на лична карта, ЕГН и другите данни се изискват при ползването на уеб чекиране с уиз еър. Ако ще се минава през гише става и само с плащането, пък като чекираш си даваш личната карта и ти дават boarding картата.
Което пък от друга страна е задължително ако не си само с ръчния багаж... което ме отплесна....то вие като ще заминавате ще носите куфарите с ракия и луканка и няма как без да чекирате на гише.

Редактирано от Ivo на 17-01-2011 19:16
Публикувано на 17-01-2011 19:18 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
andreevin
Потребител

Готин ! Треперенето е дали въобще ще заминем !
Публикувано на 17-01-2011 19:26 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Ivo
Админ

Е, аз се отклоних от темата.
Просто това беше като допълнение относно случващото се... щото явно повечете или не сте пътували със уиз еър...или изобщо не сте излизали от БГ... надали ще знаете повечето подробности около закупуването на билет онлайн с уиз еър.

Я, по-добре да дам линк да се запознаете.
http://wizzair.com/useful_information/how_to_book/?language=BG

Публикувано на 17-01-2011 19:31 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
eda
Потребител

Иво е напълно прав за бордовите карти,аз преди 2 месеца за Дъблин пътувах с тази авиокомпания през Рим.

От нас се иска след като ни изпратят номера с резервацията да се обадим и наистина да се уверим дали има такава и да я подтвърдим.
Редактирано от Ivo на 17-01-2011 19:35
Публикувано на 17-01-2011 19:36 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Ivo
Админ

Както казах - това се иска за тези, които са се разбрали да им бъде закупен самолетен билет.
Иначе за останалите - пак както казах - и аз мога да направя набързо едно резерве тука и да ви дам кода пък вие се оправяйте.

Публикувано на 17-01-2011 19:38 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
eda
Потребител

Така де така....много добре те разбрахме,а и някои хора знаят как стоят нещата.
Публикувано на 17-01-2011 19:52 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
dodo
Потребител

Здравейте, тая тема стана много интересна , искам само да отбележа че в Англия ни бяха взели на работа в месокомбинат (забравих му името) само с лична карта, като посредника българин (с полско гражданство работещ в Англия no) ни искаше по £200 за оправянето, като ни беше намерил възможно най-отдалечените и мизерни квартири (на 2 часа път). Мисълта ми беше че можеш съвсем нормално да си работиш във тая фабрика без никакви проблеми, естествено като роб. Дори и да е истина това не се знае там какво ви чака (като условия, квартира, заплащане и т.н.), и да не забравяме че въпросния господин Кондов може да ви направи приятна изненада карайки ви да плащате някакви проценти от 1-2 та дори и повече заплати. Схемата с такива заводи е страшна (ако някой иска подробности да пита). Дано се окаже че това е сериозно и всички да се радват на хубава и платена работа (но се съмнявам дълбоко).......

страница 16 от 27

<< < 13 14 15 16 17 18 19 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 78 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти