Форум >
Публикувано на 18-01-2011 14:42 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Но в момента мисля че няма други варианти за заминаване
Айде бе? Една селф- имплойд регистрация и почваш. Сам си търсиш работа!
@ berboo - много ме изкефи това изречение. Точно на място...
Безплатен обяд няма, какво остава за безплатни закуска, обяд и вечеря!
Публикувано на 18-01-2011 15:02 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Oli_K писа:
Аз вече си писах мнението за офертата.
Не виждам нищо съмнително ,с изключение на това че един от кандидатите беше написал че са му отговорили че храната не се плаща от работника!!!
Това за самолетният билет бих го приел някак си.Ако ми трябват 20 души например за неквалифицирана работа в ЮК и печеля разлика от 3-4 паунда на час от човек бих извадил 3-4 хиляди паунда за да им платя самолетните билети.
Аз също бих искал да им видя Автобиография и снимка ама това с храната не ми звучи сериозно.
Дано няма излъгани за в бъдеще.
Аз вече си писах мнението за офертата.
Не виждам нищо съмнително ,с изключение на това че един от кандидатите беше написал че са му отговорили че храната не се плаща от работника!!!
Това за самолетният билет бих го приел някак си.Ако ми трябват 20 души например за неквалифицирана работа в ЮК и печеля разлика от 3-4 паунда на час от човек бих извадил 3-4 хиляди паунда за да им платя самолетните билети.
Аз също бих искал да им видя Автобиография и снимка ама това с храната не ми звучи сериозно.
Дано няма излъгани за в бъдеще.
С риск да се повторя -това с безплатната храна и на мен ми направи мнооого силно впечатление и затова писах още онзи ден.
Публикувано на 18-01-2011 15:08 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
да , селф-имплойд също е варианта ама колко от тея дет са се записали знаят за какво става на дума ? колкото и да прочетат като информация по форумите едва ли ще тръгнат веднага да ги вадят , другото е че със сигурност има доста хора които нямат познати в англия или имат но не искат да им помагат да се справят да заминат . И изведнъж се появява обява дет е супер приемлива ... как да не се пробват ?
айде стига сме спамили че ша ядем шамарите
Просто по непросветените трябва да прочетат целия форум за да навлезнат по-навътре с нещата ... което знам че няма как да стане
айде стига сме спамили че ша ядем шамарите
Просто по непросветените трябва да прочетат целия форум за да навлезнат по-навътре с нещата ... което знам че няма как да стане
Публикувано на 18-01-2011 15:11 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
nepokiss, винаги има варианти, не ми казвай, че в момента нямало агенции, които не приемат документи... В такъв случай би трябвало да сте си подали документите в посочените срокове. А и като казвам има варианти се предполага, че всеки си ги търси, но също така се предполага, че когато тръгне да търси вариантите, всеки може да разграничи добрите от лошите, нали?!
А и кое пречи на човек да си направи регистрация като селф имплойд и да зависи от себе си, както каза Fairy, а не да разчита на бай х.й, че е много загрижен за него и ще му уреди всичко, защото е много добър човек и то направо за без пари в сравнение с истинските и доказани фирми...
А и кое пречи на човек да си направи регистрация като селф имплойд и да зависи от себе си, както каза Fairy, а не да разчита на бай х.й, че е много загрижен за него и ще му уреди всичко, защото е много добър човек и то направо за без пари в сравнение с истинските и доказани фирми...
Публикувано на 18-01-2011 15:14 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
това ми е втория коментар във форума.Не се лъжете хора някой казват "ще рискувам какво са 50 лв. вярно нищо не са но 50 човека по 50 лв. прави една сериозна сума само за месец и после пак ще има друга подобна обява и на нея ли ще откликнете не се връзвайте.По добре съберете се група и отидете намерете си квартира и си подайте документите за работа и си намерете. От колкото да ги дадете на някого ,рискувайте но там а не в БГ.Виждате какво става човек поеме ли риск ж БГ само си блъска
Публикувано на 18-01-2011 15:21 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
bekito84 писа:
това ми е втория коментар във форума.Не се лъжете хора някой казват "ще рискувам какво са 50 лв. вярно нищо не са но 50 човека по 50 лв. прави една сериозна сума само за месец и после пак ще има друга подобна обява и на нея ли ще откликнете не се връзвайте.По добре съберете се група и отидете намерете си квартира и си подайте документите за работа и си намерете. От колкото да ги дадете на някого ,рискувайте но там а не в БГ.Виждате какво става човек поеме ли риск ж БГ само си блъска
Да, точно така... А и лошото е, че няма да са 50 ами много повече тези, които ще се хванат...
А щом пък искате без такси да заминавате, има си лицензирани ферми, които набират директно персонал и искат по 50 паунда само, за да оправят документите...
Публикувано на 18-01-2011 15:23 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Ето в този случай трябва да се намеси икономическа полиция и да разрови нещата дали е истина ако не да се запорира банковата сметка да се върнат парите на потърпевшите и човека да се осъди за опит за измама в големи размери защото не се знае колко пари щяха да постъпят в банковата сметка.Но какво става в краен случай държавата не взема отношение
Публикувано на 18-01-2011 15:48 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
здравеите.е-маила вече не саштествува.пробваите
Публикувано на 18-01-2011 15:53 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
За съжаление трябва да ви уведомим, че съобщението,
прикрепено по-долу, не може да бъде доставено
до един или повече получатели.
Следва съобщението за грешка с причината, поради която писмото
не е доставено.
<g.kondov@gmail.com>: host gmail-smtp-in.l.google.com[74.125.39.27] said:
550-5.1.1 The email account that you tried to reach does not exist. Please
try 550-5.1.1 double-checking the recipient's email address for typos or
550-5.1.1 unnecessary spaces. Learn more at
550 5.1.1 http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=6596
e7si4729877fak.112 (in reply to RCPT TO command)
---- Прикрепено писмо (angliq) ----
Подател: Nikolina Cholakova <nikolina844@abv.bg>
До: g.kondov@gmail.com
Относно: angliq
Дата: Вторник, 2011, Януари 18 15:40:51 EET
zdr 6te mi dadeteli nomer za vrazka s vas
прикрепено по-долу, не може да бъде доставено
до един или повече получатели.
Следва съобщението за грешка с причината, поради която писмото
не е доставено.
<g.kondov@gmail.com>: host gmail-smtp-in.l.google.com[74.125.39.27] said:
550-5.1.1 The email account that you tried to reach does not exist. Please
try 550-5.1.1 double-checking the recipient's email address for typos or
550-5.1.1 unnecessary spaces. Learn more at
550 5.1.1 http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=6596
e7si4729877fak.112 (in reply to RCPT TO command)
---- Прикрепено писмо (angliq) ----
Подател: Nikolina Cholakova <nikolina844@abv.bg>
До: g.kondov@gmail.com
Относно: angliq
Дата: Вторник, 2011, Януари 18 15:40:51 EET
zdr 6te mi dadeteli nomer za vrazka s vas
Публикувано на 18-01-2011 15:54 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
nikolina843 писа:
oshte noshtes ne raboteshe .
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители