Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Георги Кондов - работа в Англия?

страница 20 от 27

<< < 17 18 19 20 21 22 23 > >>
Публикувано на 18-01-2011 14:42 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Fairy
Модератор
http://www.facebook.com/Fairy.Brigadiri

Но в момента мисля че няма други варианти за заминаване

Айде бе? Една селф- имплойд регистрация и почваш. Сам си търсиш работа!

@ berboo - много ме изкефи това изречение. Точно на място...
Безплатен обяд няма, какво остава за безплатни закуска, обяд и вечеря!

Публикувано на 18-01-2011 15:02 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Oli_K
Модератор

Oli_K писа:
Аз вече си писах мнението за офертата.
Не виждам нищо съмнително ,с изключение на това че един от кандидатите беше написал че са му отговорили че храната не се плаща от работника!!!
Това за самолетният билет бих го приел някак си.Ако ми трябват 20 души например за неквалифицирана работа в ЮК и печеля разлика от 3-4 паунда на час от човек бих извадил 3-4 хиляди паунда за да им платя самолетните билети.
Аз също бих искал да им видя Автобиография и снимка ама това с храната не ми звучи сериозно.
Дано няма излъгани за в бъдеще.

С риск да се повторя -това с безплатната храна и на мен ми направи мнооого силно впечатление и затова писах още онзи ден.
Публикувано на 18-01-2011 15:08 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
nepokiss
Потребител

да , селф-имплойд също е варианта ама колко от тея дет са се записали знаят за какво става на дума ? колкото и да прочетат като информация по форумите едва ли ще тръгнат веднага да ги вадят , другото е че със сигурност има доста хора които нямат познати в англия или имат но не искат да им помагат да се справят да заминат . И изведнъж се появява обява дет е супер приемлива ... как да не се пробват ?
айде стига сме спамили че ша ядем шамарите
Просто по непросветените трябва да прочетат целия форум за да навлезнат по-навътре с нещата ... което знам че няма как да стане wink
Публикувано на 18-01-2011 15:11 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Berboo
Потребител
ra3ap4e

nepokiss, винаги има варианти, не ми казвай, че в момента нямало агенции, които не приемат документи... В такъв случай би трябвало да сте си подали документите в посочените срокове. А и като казвам има варианти се предполага, че всеки си ги търси, но също така се предполага, че когато тръгне да търси вариантите, всеки може да разграничи добрите от лошите, нали?!
А и кое пречи на човек да си направи регистрация като селф имплойд и да зависи от себе си, както каза Fairy, а не да разчита на бай х.й, че е много загрижен за него и ще му уреди всичко, защото е много добър човек и то направо за без пари в сравнение с истинските и доказани фирми...
Публикувано на 18-01-2011 15:14 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
bekito84
Потребител

това ми е втория коментар във форума.Не се лъжете хора някой казват "ще рискувам какво са 50 лв. вярно нищо не са но 50 човека по 50 лв. прави една сериозна сума само за месец и после пак ще има друга подобна обява и на нея ли ще откликнете не се връзвайте.По добре съберете се група и отидете намерете си квартира и си подайте документите за работа и си намерете. От колкото да ги дадете на някого ,рискувайте но там а не в БГ.Виждате какво става човек поеме ли риск ж БГ само си блъска
Публикувано на 18-01-2011 15:21 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Berboo
Потребител
ra3ap4e

bekito84 писа:
това ми е втория коментар във форума.Не се лъжете хора някой казват "ще рискувам какво са 50 лв. вярно нищо не са но 50 човека по 50 лв. прави една сериозна сума само за месец и после пак ще има друга подобна обява и на нея ли ще откликнете не се връзвайте.По добре съберете се група и отидете намерете си квартира и си подайте документите за работа и си намерете. От колкото да ги дадете на някого ,рискувайте но там а не в БГ.Виждате какво става човек поеме ли риск ж БГ само си блъска

Да, точно така... А и лошото е, че няма да са 50 ами много повече тези, които ще се хванат...

А щом пък искате без такси да заминавате, има си лицензирани ферми, които набират директно персонал и искат по 50 паунда само, за да оправят документите...
Публикувано на 18-01-2011 15:23 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
bekito84
Потребител

Ето в този случай трябва да се намеси икономическа полиция и да разрови нещата дали е истина ако не да се запорира банковата сметка да се върнат парите на потърпевшите и човека да се осъди за опит за измама в големи размери защото не се знае колко пари щяха да постъпят в банковата сметка.Но какво става в краен случай държавата не взема отношение
Публикувано на 18-01-2011 15:48 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
nikolina843
Потребител

здравеите.е-маила вече не саштествува.пробваите
Публикувано на 18-01-2011 15:53 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
nikolina843
Потребител

За съжаление трябва да ви уведомим, че съобщението,
прикрепено по-долу, не може да бъде доставено
до един или повече получатели.

Следва съобщението за грешка с причината, поради която писмото
не е доставено.

<g.kondov@gmail.com>: host gmail-smtp-in.l.google.com[74.125.39.27] said:
550-5.1.1 The email account that you tried to reach does not exist. Please
try 550-5.1.1 double-checking the recipient's email address for typos or
550-5.1.1 unnecessary spaces. Learn more at
550 5.1.1 http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=6596
e7si4729877fak.112 (in reply to RCPT TO command)

---- Прикрепено писмо (angliq) ----

Подател: Nikolina Cholakova <nikolina844@abv.bg>
До: g.kondov@gmail.com
Относно: angliq
Дата: Вторник, 2011, Януари 18 15:40:51 EET

zdr 6te mi dadeteli nomer za vrazka s vas
Публикувано на 18-01-2011 15:54 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
elpito
Потребител
elpito_stef

nikolina843 писа:
здравеите.е-маила вече не саштествува.пробваите

oshte noshtes ne raboteshe .

страница 20 от 27

<< < 17 18 19 20 21 22 23 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 19 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти