Форум >
Публикувано на 14-01-2011 19:28 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Fairy писа:
А с какъв статут ще работят там според теб?
Сключват договор за 4,6 или 12 месеца...
И от какъв зор иска автобиография със снимка. Ако няма снимка автобиографията не се приема. Какво значение има как изглеждаш, за да работиш в пакетажно
А с какъв статут ще работят там според теб?
Сключват договор за 4,6 или 12 месеца...
И от какъв зор иска автобиография със снимка. Ако няма снимка автобиографията не се приема. Какво значение има как изглеждаш, за да работиш в пакетажно
Ще има направят по една регистрация като Самонаети и ще им плащат като на външни фирми-примерно.Договорите какво значение има за какъв срок са?
Иначе за автобиографиите и снимките ми се струва нормално да искат да ги видят-здрави ли са,прави ли са.В тия фабрики знаеш че хамалогията е много и не може примерно да някой слаботелесен да му връчат да пакетира тежки палети например.
Аз не съм чел обявата и незнам точно за какво става въпрос,просто си разсъждавам над написаните постове по темата.
Публикувано на 15-01-2011 11:59 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
В краина сметка има ли някои които е патувал с лицето Георги Кондов, и някои знае ли дали е поредния измамник или може да се разчита за нещо сериозно от негова страна... Благодаря предварително !!!
Публикувано на 15-01-2011 12:39 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
днес ми изпрати отговор,че съм удобрен за работата.изпратих му запитване дали се заплаща храната и квартирата,отговори ми че не.Писах му , че желая работата но с закупен билет от работодателя.каза че няма проблем изпрати ми име на човека който щял да ме посрешне в англия това е то...Името на агента, който ще ви посрещне от летището в Лондон е г-н Атанас Димитров, ще държи табела с името на агенцията - "SRS Resourcing".
Заминаването Ви е на 31.01.2011 в 06.00ч, от Терминал 1 на Летище София, с полет на WIZZAIR, No: W6 601. като иска да преведа 20 паънда на АТАНАС М. АТАНАСОВ
IBAN: BG84FINV91501004557968
ПРИ БАНКА: ПИБ-Бургас
ВИД ВАЛУТА: BGN
СУМА: 47.00лв
моля ако има и някой друг да се свърже с мен или да пише miroslavdg@abv.bg
0897302730
Заминаването Ви е на 31.01.2011 в 06.00ч, от Терминал 1 на Летище София, с полет на WIZZAIR, No: W6 601. като иска да преведа 20 паънда на АТАНАС М. АТАНАСОВ
0897302730
Публикувано на 15-01-2011 12:42 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
не знам дали не е поредната измама вече май се изморих от мошенници
Публикувано на 15-01-2011 13:53 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
от тоз 20 паунда,от онзи 20 и .......колко е закъсал за хора този работодател,4е да плаща пари на някого си в Б-я да му прати.Има толкова утъпкани пътеки за англ.фермери и толкова поляци,литовци,латвийци и унгарци,които на драго сърце ще отидат..Незнам,но за мен е съмнителна тази работа.
Публикувано на 15-01-2011 14:41 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Hora ne se lagete tova e porednata izmama, koi v dneshno vreme hte te prati na rabota sre6ty 20 paynda, takava obqva vseki moge da pysne ama ako vi se riskyva prevegdaite im pari i si biite glavata posle, rabotil sam v Cyprus,England,Scotland nikoi ne me e prastal prosto ei taka , mislete parvo
Публикувано на 15-01-2011 18:02 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
ЗАщо да е измама? Защото почти не ти искат пари ли ? Ако искаш да идем в Варна с една от агенциите за работа в Англия..Файда искаха ми доста пари над 1500 лева.Тук не искат почти нищо , а ако вземат да искат много всеки си има глава на раменте и си решава дали да им превежда . Успех на всички който са кандидатствали ..
Публикувано на 15-01-2011 18:03 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
miroslavdg писа:
днес ми изпрати отговор,че съм удобрен за работата.изпратих му запитване дали се заплаща храната и квартирата,отговори ми че не.Писах му , че желая работата но с закупен билет от работодателя.каза че няма проблем изпрати ми име на човека който щял да ме посрешне в англия това е то...Името на агента, който ще ви посрещне от летището в Лондон е г-н Атанас Димитров, ще държи табела с името на агенцията - "SRS Resourcing".
0897302730
0897302730
е повече от 47 лева на дали ще загубим
Публикувано на 15-01-2011 20:06 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
моля, ако има одобрени нека ми пишат - na72@abv.bg
Публикувано на 15-01-2011 20:10 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
и все пак някои мисли ли да ходи,да работи при този човек?аз също съм удобрена и незнам дали да се вържа .като гледам какво е положението в бг,маи по добре да рискувам
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители