Форум >
Публикувано на 15-01-2011 20:12 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
bibi86 писа:
и все пак някои мисли ли да ходи,да работи при този човек?аз също съм удобрена и незнам дали да се вържа .като гледам какво е положението в бг,маи по добре да рискувам
и все пак някои мисли ли да ходи,да работи при този човек?аз също съм удобрена и незнам дали да се вържа .като гледам какво е положението в бг,маи по добре да рискувам
Az, Miro kojto e pisal komentar malko po na gore i oshte nqkolko choveka do kolkoto razbrah.
Публикувано на 15-01-2011 20:28 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
всички ли сте за 31
Публикувано на 15-01-2011 20:31 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Името на агента, който ще ви посрещне от летището в Лондон е г-н Атанас Димитров, ще държи табела с името на агенцията - "SRS Resourcing".
Заминаването Ви е на 31.01.2011 в 06.00ч, от Терминал 1 на Летище София, с полет на WIZZAIR, No: W6 601. като иска да преведа 20 паънда на АТАНАС М. АТАНАСОВ
Заминаването Ви е на 31.01.2011 в 06.00ч, от Терминал 1 на Летище София, с полет на WIZZAIR, No: W6 601. като иска да преведа 20 паънда на АТАНАС М. АТАНАСОВ
20 паунда за какво ще превеждаш? За това, че някой ще те посрещне ли? Защото билета за 31-ви е 157 паунда без такстите и т.н. (нали те ще ти го купят, а ти парите кога ще им дадеш, като идеш там, или? )
Публикувано на 15-01-2011 21:12 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Двамата с жена ми сме удобрени . Предложено ни беше да си изберем кога да патуваме на една от следните дати - 31 .01 , 1 или 2 февруари . Билета си го плащаме ние . Сега чакам номера на резервацията , която обещаха да ми изпратят .
Публикувано на 15-01-2011 21:53 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
След близо година само четене реших да се регна и аз. Тъй като и аз съм от избраните кандидати . Имам дата за 31-ви , въпреки че съм доста скептично настроен ще изчакаме 19-ти мисля че беше - датата в която ще ни пратят билетите . Относно 47-те лева - ще ги дам пък знае ли се ....
Публикувано на 16-01-2011 00:09 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Ами и на мен ми е малко странно, че някой ще плаща самолетния билет на бъдещи работници, но...
Най-малкото питайте кога ще бъде закупен билета и от коя компания, за да проверите дали наистина има нещо на ваше име.
Най-малкото питайте кога ще бъде закупен билета и от коя компания, за да проверите дали наистина има нещо на ваше име.
Публикувано на 16-01-2011 00:14 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Иво, miroslavdg вече има дата и час на замиванане и номер на полета.
Някой ще ми каже ли все пак за какво ги давате тея 47 лева???? Защото ако е за билет, цените на билетите за полета на miroslavdg примерно са 157 паунда начална цена...
Някой ще ми каже ли все пак за какво ги давате тея 47 лева???? Защото ако е за билет, цените на билетите за полета на miroslavdg примерно са 157 паунда начална цена...
Публикувано на 16-01-2011 00:17 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Аз помислих, че само като информация му е написано това.
Ми ако е с Wizz Air да иска кода за потвърждение на резервацията, че да направи проверка.
Това е най-малкото, което може да направи.
Ми ако е с Wizz Air да иска кода за потвърждение на резервацията, че да направи проверка.
Това е най-малкото, което може да направи.
Редактирано от Ivo на 16-01-2011 00:18
Публикувано на 16-01-2011 09:10 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Здравеите.Има доста които са удобрени за Англия от вапросния г-н Георги Кондов.Но защто на тези дето искат сами да си закупят билета недава информация кои и каде щте ги чака.И дали изобщто някои щте чака. Тварде е хубаво за да е истина.
Публикувано на 16-01-2011 09:30 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
кой е георги кондов?
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители