Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Георги Кондов - работа в Англия?

страница 7 от 27

<< < 4 5 6 7 8 9 10 > >>
Публикувано на 16-01-2011 14:54 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Oli_K
Модератор

bibi86 писа:
аз му писах,че искам сама да си купя билета и той сега ми отговори,че на 21-ви ще ми прати кода на резервацията пък да видимclap

Интересно кода на билета(резервацията)се получава след като го платиш на 100%
Как така след като ти искаш сама да си го купиш -той ще ти го изпрати laugh

Публикувано на 16-01-2011 15:00 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Oli_K
Модератор

Marinchev1 писа:
Само искам да вметна,че аз съм работил в UK в пакетаж в фабрика за пилешко и никък не е толкова лесно изкарването на work permit и не става за 2 седмици,а се иска много повече време.В сферата на хранителновкусовата промишленост се работи само с work permit SBS (ЛИЛАВА КАРТА) .
НЕ БЪДЕТЕ ТОЛКОВА НАИВНИ И ДА ВИ ЛЪЖАТ ПО ТАКЪВ ЕЛЕМЕНТАРЕН НАЧИН.ПОРОВЕТЕ СЕ МАЛКО И ПРОЧЕТЕТЕ.ДА НЕ ВИ ГЛЕДАМЕ КАК РЕВЕТЕ ПОСЛЕ В ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА.УСПЕХ!

ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА СБС ПРОГРАМАТА.БРАВО НА Marinchev1 ЗА МНЕНИЕТО.
Единствено пак повтарям ако работодателят си осигурява хората във фабриката през агенция,тогава агенцията може да регистрира работниците като самонаети и да им плаща като на външни фирми.
Този вариант е леееееееееко не най-правилният и законен, но има доста фабрики с българи и румънци по този начин които работят след влизането ни в ЕС.
Публикувано на 16-01-2011 15:27 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Oli_K писа:
bibi86 писа:
аз му писах,че искам сама да си купя билета и той сега ми отговори,че на 21-ви ще ми прати кода на резервацията пък да видимclap

Интересно кода на билета(резервацията)се получава след като го платиш на 100%
Как така след като ти искаш сама да си го купиш -той ще ти го изпрати laugh

Ами с Wizz Air като си правиш резервация за полета ти дават пак 6 цифрения код, който ти е като основание за плащането за тази резерервация.
Оттук обаче идва питането - след като bibi86 сама ще си плаща билета, от какъв зор изобщо агент Х ще се занимава просто да попълва данни за резервация?
Другото, което е че трябва да се плати до 24 часа от момента на заявката за резервация.

Публикувано на 16-01-2011 16:16 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
elpito
Потребител
elpito_stef

Ами Иво да , това си е за чудене.Ще разберем скоро.Преди 4ас пих кафе с другото момче от Русе,той ще изпрати пари утре .Такива работи .Аз изпратих вчера ..
Публикувано на 16-01-2011 16:51 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
nask01
Потребител

elpito писа:
Ами Иво да , това си е за чудене.Ще разберем скоро.Преди 4ас пих кафе с другото момче от Русе,той ще изпрати пари утре .Такива работи .Аз изпратих вчера ..

И аз ще разбера скоро, все пак си заслужава да се рискува, аз ще поема риска - 47лв са нищо, но шанса е голям, а и нали има хора които си вземат сами - от тях те нищо не печелят, но пак поддържат връзка. един приятел си взе сам билета и те пак си контактуват с него.

Доколкото знам от приятели, които са в англия - те са заминавали за англия точно с такива малки агенции, които са наполовина легални, но вършат работа. и тези мои приятели работели с някакво разрешително, което било някаква вератичка - като нещо си "самонает". агенцийките получавали не малко пари от работодателите да им уредят хора, защото на англйски работници трябвало да плащат по-висока заплата.

Мод: Ползвай бутона "Редакция", вместо да пускаш две последователни мнения
Редактирано от Fairy на 16-01-2011 18:15
Публикувано на 16-01-2011 17:07 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
elpito
Потребител
elpito_stef

Насе, по принцип има нещо вярно в това което са ти казали.Аз като казах на една приятелка как ще заминавам ( а тя е в Англия работи в момента ) и тя ме увика.Ти луд ли си , що не ме пита как стават работите.Но аз така или иначе си рискувам.Ще се разбере скоро
Публикувано на 16-01-2011 17:38 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
didomara
Потребител

Здравете !!! Ние сме двойка и също сме сред одобрените от Георги Кондов,ще пътуваме на 01.02.2011.Ако има някой за тази дата нека да пише!!!
E-mail didomara@abv.bg

Mod: Ползвай бутона "редакция", вместо две мнения едно след друго
Редактирано от Fairy на 16-01-2011 18:07
Публикувано на 16-01-2011 17:59 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
nask01
Потребител

по добре да знам, че съм опитал отколкото да се окаже, че е истина и съм пропуснал такъв добър шанс, все пак 47лв са нищо ..
Публикувано на 16-01-2011 18:13 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Добре де, чета си аз така отстрани и пак не разбрах защо някой иска сам да си купува самолетния билет, при положение, че работодателя щял да го купи?

Публикувано на 16-01-2011 18:17 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
nadypetkova
Потребител

за да не даде 20 паунда за гаранция

страница 7 от 27

<< < 4 5 6 7 8 9 10 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 41 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти