Форум >
Публикувано на 16-01-2011 14:54 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
bibi86 писа:
аз му писах,че искам сама да си купя билета и той сега ми отговори,че на 21-ви ще ми прати кода на резервацията пък да видим

аз му писах,че искам сама да си купя билета и той сега ми отговори,че на 21-ви ще ми прати кода на резервацията пък да видим

Интересно кода на билета(резервацията)се получава след като го платиш на 100%
Как така след като ти искаш сама да си го купиш -той ще ти го изпрати

Публикувано на 16-01-2011 15:00 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Marinchev1 писа:
Само искам да вметна,че аз съм работил в UK в пакетаж в фабрика за пилешко и никък не е толкова лесно изкарването на work permit и не става за 2 седмици,а се иска много повече време.В сферата на хранителновкусовата промишленост се работи само с work permit SBS (ЛИЛАВА КАРТА) .
НЕ БЪДЕТЕ ТОЛКОВА НАИВНИ И ДА ВИ ЛЪЖАТ ПО ТАКЪВ ЕЛЕМЕНТАРЕН НАЧИН.ПОРОВЕТЕ СЕ МАЛКО И ПРОЧЕТЕТЕ.ДА НЕ ВИ ГЛЕДАМЕ КАК РЕВЕТЕ ПОСЛЕ В ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА.УСПЕХ!
Само искам да вметна,че аз съм работил в UK в пакетаж в фабрика за пилешко и никък не е толкова лесно изкарването на work permit и не става за 2 седмици,а се иска много повече време.В сферата на хранителновкусовата промишленост се работи само с work permit SBS (ЛИЛАВА КАРТА) .
НЕ БЪДЕТЕ ТОЛКОВА НАИВНИ И ДА ВИ ЛЪЖАТ ПО ТАКЪВ ЕЛЕМЕНТАРЕН НАЧИН.ПОРОВЕТЕ СЕ МАЛКО И ПРОЧЕТЕТЕ.ДА НЕ ВИ ГЛЕДАМЕ КАК РЕВЕТЕ ПОСЛЕ В ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА.УСПЕХ!
ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА СБС ПРОГРАМАТА.БРАВО НА Marinchev1 ЗА МНЕНИЕТО.
Единствено пак повтарям ако работодателят си осигурява хората във фабриката през агенция,тогава агенцията може да регистрира работниците като самонаети и да им плаща като на външни фирми.
Този вариант е леееееееееко не най-правилният и законен, но има доста фабрики с българи и румънци по този начин които работят след влизането ни в ЕС.
Публикувано на 16-01-2011 15:27 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Oli_K писа:
bibi86 писа:

Ами с Wizz Air като си правиш резервация за полета ти дават пак 6 цифрения код, който ти е като основание за плащането за тази резерервация.
Оттук обаче идва питането - след като bibi86 сама ще си плаща билета, от какъв зор изобщо агент Х ще се занимава просто да попълва данни за резервация?

Другото, което е че трябва да се плати до 24 часа от момента на заявката за резервация.
Публикувано на 16-01-2011 16:16 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Ами Иво да , това си е за чудене.Ще разберем скоро.Преди 4ас пих кафе с другото момче от Русе,той ще изпрати пари утре .Такива работи .Аз изпратих вчера ..
Публикувано на 16-01-2011 16:51 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
elpito писа:
Ами Иво да , това си е за чудене.Ще разберем скоро.Преди 4ас пих кафе с другото момче от Русе,той ще изпрати пари утре .Такива работи .Аз изпратих вчера ..
И аз ще разбера скоро, все пак си заслужава да се рискува, аз ще поема риска - 47лв са нищо, но шанса е голям, а и нали има хора които си вземат сами - от тях те нищо не печелят, но пак поддържат връзка. един приятел си взе сам билета и те пак си контактуват с него.
Доколкото знам от приятели, които са в англия - те са заминавали за англия точно с такива малки агенции, които са наполовина легални, но вършат работа. и тези мои приятели работели с някакво разрешително, което било някаква вератичка - като нещо си "самонает". агенцийките получавали не малко пари от работодателите да им уредят хора, защото на англйски работници трябвало да плащат по-висока заплата.
Мод: Ползвай бутона "Редакция", вместо да пускаш две последователни мнения
Редактирано от Fairy на 16-01-2011 18:15
Публикувано на 16-01-2011 17:07 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Насе, по принцип има нещо вярно в това което са ти казали.Аз като казах на една приятелка как ще заминавам ( а тя е в Англия работи в момента ) и тя ме увика.Ти луд ли си , що не ме пита как стават работите.Но аз така или иначе си рискувам.Ще се разбере скоро

Публикувано на 16-01-2011 17:38 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Здравете !!! Ние сме двойка и също сме сред одобрените от Георги Кондов,ще пътуваме на 01.02.2011.Ако има някой за тази дата нека да пише!!!
E-mail [email protected]
Mod: Ползвай бутона "редакция", вместо две мнения едно след друго

E-mail [email protected]
Mod: Ползвай бутона "редакция", вместо две мнения едно след друго
Редактирано от Fairy на 16-01-2011 18:07
Публикувано на 16-01-2011 17:59 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
по добре да знам, че съм опитал отколкото да се окаже, че е истина и съм пропуснал такъв добър шанс, все пак 47лв са нищо ..
Публикувано на 16-01-2011 18:13 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Добре де, чета си аз така отстрани и пак не разбрах защо някой иска сам да си купува самолетния билет, при положение, че работодателя щял да го купи?
Публикувано на 16-01-2011 18:17 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
за да не даде 20 паунда за гаранция
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители