Форум >
Публикувано на 16-01-2011 14:54 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
bibi86 писа:
аз му писах,че искам сама да си купя билета и той сега ми отговори,че на 21-ви ще ми прати кода на резервацията пък да видим
аз му писах,че искам сама да си купя билета и той сега ми отговори,че на 21-ви ще ми прати кода на резервацията пък да видим
Интересно кода на билета(резервацията)се получава след като го платиш на 100%
Как така след като ти искаш сама да си го купиш -той ще ти го изпрати
Публикувано на 16-01-2011 15:00 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Marinchev1 писа:
Само искам да вметна,че аз съм работил в UK в пакетаж в фабрика за пилешко и никък не е толкова лесно изкарването на work permit и не става за 2 седмици,а се иска много повече време.В сферата на хранителновкусовата промишленост се работи само с work permit SBS (ЛИЛАВА КАРТА) .
НЕ БЪДЕТЕ ТОЛКОВА НАИВНИ И ДА ВИ ЛЪЖАТ ПО ТАКЪВ ЕЛЕМЕНТАРЕН НАЧИН.ПОРОВЕТЕ СЕ МАЛКО И ПРОЧЕТЕТЕ.ДА НЕ ВИ ГЛЕДАМЕ КАК РЕВЕТЕ ПОСЛЕ В ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА.УСПЕХ!
Само искам да вметна,че аз съм работил в UK в пакетаж в фабрика за пилешко и никък не е толкова лесно изкарването на work permit и не става за 2 седмици,а се иска много повече време.В сферата на хранителновкусовата промишленост се работи само с work permit SBS (ЛИЛАВА КАРТА) .
НЕ БЪДЕТЕ ТОЛКОВА НАИВНИ И ДА ВИ ЛЪЖАТ ПО ТАКЪВ ЕЛЕМЕНТАРЕН НАЧИН.ПОРОВЕТЕ СЕ МАЛКО И ПРОЧЕТЕТЕ.ДА НЕ ВИ ГЛЕДАМЕ КАК РЕВЕТЕ ПОСЛЕ В ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА.УСПЕХ!
ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА СБС ПРОГРАМАТА.БРАВО НА Marinchev1 ЗА МНЕНИЕТО.
Единствено пак повтарям ако работодателят си осигурява хората във фабриката през агенция,тогава агенцията може да регистрира работниците като самонаети и да им плаща като на външни фирми.
Този вариант е леееееееееко не най-правилният и законен, но има доста фабрики с българи и румънци по този начин които работят след влизането ни в ЕС.
Публикувано на 16-01-2011 15:27 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Oli_K писа:
bibi86 писа:
Ами с Wizz Air като си правиш резервация за полета ти дават пак 6 цифрения код, който ти е като основание за плащането за тази резерервация.
Оттук обаче идва питането - след като bibi86 сама ще си плаща билета, от какъв зор изобщо агент Х ще се занимава просто да попълва данни за резервация?
Другото, което е че трябва да се плати до 24 часа от момента на заявката за резервация.
Публикувано на 16-01-2011 16:16 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Ами Иво да , това си е за чудене.Ще разберем скоро.Преди 4ас пих кафе с другото момче от Русе,той ще изпрати пари утре .Такива работи .Аз изпратих вчера ..
Публикувано на 16-01-2011 16:51 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
elpito писа:
Ами Иво да , това си е за чудене.Ще разберем скоро.Преди 4ас пих кафе с другото момче от Русе,той ще изпрати пари утре .Такива работи .Аз изпратих вчера ..
И аз ще разбера скоро, все пак си заслужава да се рискува, аз ще поема риска - 47лв са нищо, но шанса е голям, а и нали има хора които си вземат сами - от тях те нищо не печелят, но пак поддържат връзка. един приятел си взе сам билета и те пак си контактуват с него.
Доколкото знам от приятели, които са в англия - те са заминавали за англия точно с такива малки агенции, които са наполовина легални, но вършат работа. и тези мои приятели работели с някакво разрешително, което било някаква вератичка - като нещо си "самонает". агенцийките получавали не малко пари от работодателите да им уредят хора, защото на англйски работници трябвало да плащат по-висока заплата.
Мод: Ползвай бутона "Редакция", вместо да пускаш две последователни мнения
Редактирано от Fairy на 16-01-2011 18:15
Публикувано на 16-01-2011 17:07 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Насе, по принцип има нещо вярно в това което са ти казали.Аз като казах на една приятелка как ще заминавам ( а тя е в Англия работи в момента ) и тя ме увика.Ти луд ли си , що не ме пита как стават работите.Но аз така или иначе си рискувам.Ще се разбере скоро
Публикувано на 16-01-2011 17:38 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Здравете !!! Ние сме двойка и също сме сред одобрените от Георги Кондов,ще пътуваме на 01.02.2011.Ако има някой за тази дата нека да пише!!!
E-mail didomara@abv.bg
Mod: Ползвай бутона "редакция", вместо две мнения едно след друго
E-mail didomara@abv.bg
Mod: Ползвай бутона "редакция", вместо две мнения едно след друго
Редактирано от Fairy на 16-01-2011 18:07
Публикувано на 16-01-2011 17:59 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
по добре да знам, че съм опитал отколкото да се окаже, че е истина и съм пропуснал такъв добър шанс, все пак 47лв са нищо ..
Публикувано на 16-01-2011 18:13 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Добре де, чета си аз така отстрани и пак не разбрах защо някой иска сам да си купува самолетния билет, при положение, че работодателя щял да го купи?
Публикувано на 16-01-2011 18:17 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
за да не даде 20 паунда за гаранция
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители