Форум >
Публикувано на 16-01-2011 18:21 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Това не беше споменато. Аз разбрах, че при всички положения 20те паунда си заминават по сметка.
В такъв случай ако работата е преебавка вариантите са:
1. Да изгориш само с 20 паунда
2. Да се разходиш до Лутън и като видиш, че няма никой там да се разходиш и да се прибереш - което е доста повече в пари.
Ще чакам коментарите на първите заминаващи.
В такъв случай ако работата е преебавка вариантите са:
1. Да изгориш само с 20 паунда
2. Да се разходиш до Лутън и като видиш, че няма никой там да се разходиш и да се прибереш - което е доста повече в пари.
Ще чакам коментарите на първите заминаващи.
Публикувано на 16-01-2011 18:24 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Аз също получих отговор, че искат да сключат договор с мене, но след като заявих, че желая сама да си закупя билета/т.е. без да превеждам 20 паунда/, никой повече не ме потърси. Всички, които са пожелали сами да си закупят билета са без отговор. Помислете! Обавата е пусната в София,Пловдив,Варна,Бургас,Русе и др. по-малки градове.... и всички са одобрени. Няма възрастова граница!!!
Публикувано на 16-01-2011 18:31 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Аз като човек, който не обича шашмите винаги наблюдавам нещата в този форум.
Затова само искам да спомена, че в темата има минимум 1 човек, който влиза в полезрението ми.
Това само да подскажа на заинтересованите, че не всичко може да е розово. Засега няма да споменавам нищо, да видим какво друго още може да излезе.
Затова само искам да спомена, че в темата има минимум 1 човек, който влиза в полезрението ми.
Това само да подскажа на заинтересованите, че не всичко може да е розово. Засега няма да споменавам нищо, да видим какво друго още може да излезе.
Публикувано на 16-01-2011 18:43 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
абсолютно си прав иво
Публикувано на 16-01-2011 18:53 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
ще видим Иво .. интересно ще се наредят нещата .Аз му писах лека вечер и до 19-ти няма да му пиша мейли.На 19-ти той ще пише така се разбрахме..Ха да видим как за 47 лева туко виж сме пили най студената вода :
Публикувано на 16-01-2011 19:01 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Здравейте...50 лв.не са много не са и малко,важното е да не се подиграят с нас...а човек ,ако иска да си прави екскурзия няма да търси обяви в такива сайтове...нали така?
Между другото аз ще пътувам на 2.02.,ако има и други моля да ми пишат.
Ivo: ползвай бутона "редакция"
Между другото аз ще пътувам на 2.02.,ако има и други моля да ми пишат.
Ivo: ползвай бутона "редакция"
Редактирано от Ivo на 16-01-2011 19:10
Публикувано на 16-01-2011 19:03 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Georgi Dimitrov Kondov
"SRS Resourcing"
13 Hamilton Rd,
Merton, London,
United Kingdom
SW19 1DG
относно този адрес ,вероятно някой от вас са го видели .
Там има два звънеца, на единят никой не е отворил, на другият някакъв англичанин е бил.ГледаЛ е скайспорт . :Д
Обаче този адрес е малко ...Реалният пощенски код на този адрес е 1JD .A 1DG е пощенският код на главната улица намираща се до адреса.. нещо ми се губи май ?
"SRS Resourcing"
13 Hamilton Rd,
Merton, London,
United Kingdom
SW19 1DG
относно този адрес ,вероятно някой от вас са го видели .
Там има два звънеца, на единят никой не е отворил, на другият някакъв англичанин е бил.ГледаЛ е скайспорт . :Д
Обаче този адрес е малко ...Реалният пощенски код на този адрес е 1JD .A 1DG е пощенският код на главната улица намираща се до адреса.. нещо ми се губи май ?
Редактирано от elpito на 16-01-2011 19:09
Публикувано на 16-01-2011 19:19 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Не те разбрах, по принцип post code в Англия си се отнася за всяка сграда и носи в себе си информация за пълен и точен адрес.
п.п. Сега погледнах какво си имал предвид - дам, пост кода не отговаря на дадения адрес - мааалко отклонение.
п.п. Сега погледнах какво си имал предвид - дам, пост кода не отговаря на дадения адрес - мааалко отклонение.
Редактирано от Ivo на 16-01-2011 19:23
Публикувано на 16-01-2011 19:21 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Адресът , кодът на този адрес не е SW19 1DG ами е SW19 1JD. а 1 ДГ е на друго място , не знам и аз се обърквам :Д Извинявам се ,че пиша не свързано.Ще си стоя и гледам само коментарите .
Публикувано на 16-01-2011 19:37 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Усещам как тази тема ще стане най голямата в следващите месец,месец и половина.Ще бие всички рекорди
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители