Форум >
Публикувано на 16-01-2011 18:21 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Това не беше споменато. Аз разбрах, че при всички положения 20те паунда си заминават по сметка.
В такъв случай ако работата е преебавка вариантите са:
1. Да изгориш само с 20 паунда
2. Да се разходиш до Лутън и като видиш, че няма никой там да се разходиш и да се прибереш - което е доста повече в пари.
Ще чакам коментарите на първите заминаващи.

В такъв случай ако работата е преебавка вариантите са:
1. Да изгориш само с 20 паунда
2. Да се разходиш до Лутън и като видиш, че няма никой там да се разходиш и да се прибереш - което е доста повече в пари.

Ще чакам коментарите на първите заминаващи.

Публикувано на 16-01-2011 18:24 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Аз също получих отговор, че искат да сключат договор с мене, но след като заявих, че желая сама да си закупя билета/т.е. без да превеждам 20 паунда/, никой повече не ме потърси. Всички, които са пожелали сами да си закупят билета са без отговор. Помислете! Обавата е пусната в София,Пловдив,Варна,Бургас,Русе и др. по-малки градове.... и всички са одобрени. Няма възрастова граница!!!
Публикувано на 16-01-2011 18:31 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Аз като човек, който не обича шашмите винаги наблюдавам нещата в този форум.
Затова само искам да спомена, че в темата има минимум 1 човек, който влиза в полезрението ми.
Това само да подскажа на заинтересованите, че не всичко може да е розово. Засега няма да споменавам нищо, да видим какво друго още може да излезе.
Затова само искам да спомена, че в темата има минимум 1 човек, който влиза в полезрението ми.
Това само да подскажа на заинтересованите, че не всичко може да е розово. Засега няма да споменавам нищо, да видим какво друго още може да излезе.

Публикувано на 16-01-2011 18:43 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
абсолютно си прав иво
Публикувано на 16-01-2011 18:53 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
ще видим Иво .. интересно ще се наредят нещата .Аз му писах лека вечер и до 19-ти няма да му пиша мейли.На 19-ти той ще пише така се разбрахме..Ха да видим как за 47 лева туко виж сме пили най студената вода :

Публикувано на 16-01-2011 19:01 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Здравейте...50 лв.не са много не са и малко,важното е да не се подиграят с нас...а човек ,ако иска да си прави екскурзия няма да търси обяви в такива сайтове...нали така?
Между другото аз ще пътувам на 2.02.,ако има и други моля да ми пишат.
Ivo: ползвай бутона "редакция"
Между другото аз ще пътувам на 2.02.,ако има и други моля да ми пишат.
Ivo: ползвай бутона "редакция"
Редактирано от Ivo на 16-01-2011 19:10
Публикувано на 16-01-2011 19:03 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Georgi Dimitrov Kondov
"SRS Resourcing"
13 Hamilton Rd,
Merton, London,
United Kingdom
SW19 1DG
относно този адрес ,вероятно някой от вас са го видели .
Там има два звънеца, на единят никой не е отворил, на другият някакъв англичанин е бил.ГледаЛ е скайспорт . :Д
Обаче този адрес е малко ...Реалният пощенски код на този адрес е 1JD .A 1DG е пощенският код на главната улица намираща се до адреса.. нещо ми се губи май ?
"SRS Resourcing"
13 Hamilton Rd,
Merton, London,
United Kingdom
SW19 1DG
относно този адрес ,вероятно някой от вас са го видели .
Там има два звънеца, на единят никой не е отворил, на другият някакъв англичанин е бил.ГледаЛ е скайспорт . :Д
Обаче този адрес е малко ...Реалният пощенски код на този адрес е 1JD .A 1DG е пощенският код на главната улица намираща се до адреса.. нещо ми се губи май ?
Редактирано от elpito на 16-01-2011 19:09
Публикувано на 16-01-2011 19:19 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Не те разбрах, по принцип post code в Англия си се отнася за всяка сграда и носи в себе си информация за пълен и точен адрес.
п.п. Сега погледнах какво си имал предвид - дам, пост кода не отговаря на дадения адрес - мааалко отклонение.
п.п. Сега погледнах какво си имал предвид - дам, пост кода не отговаря на дадения адрес - мааалко отклонение.

Редактирано от Ivo на 16-01-2011 19:23
Публикувано на 16-01-2011 19:21 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Адресът , кодът на този адрес не е SW19 1DG ами е SW19 1JD. а 1 ДГ е на друго място , не знам и аз се обърквам :Д Извинявам се ,че пиша не свързано.Ще си стоя и гледам само коментарите .

Публикувано на 16-01-2011 19:37 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Усещам как тази тема ще стане най голямата в следващите месец,месец и половина.Ще бие всички рекорди

Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители