Форум >
Публикувано на 06-02-2014 00:02 | RE: Работа и документи
Happy idiot писа:
Как е ,избрахте ли си вече град в Англия , където да си търсите късмета? Аз още не съм , но съм свил кръга до два . Май няма да има много българи , които да тръгнат така на риск. Което не говори добре за булгаристанеца. Страхлива душица излезе.Предпочита си сигурното- само на бригада , къдто всичко му е уредено на поднос , даже и до супермаркета го карат.
Как е ,избрахте ли си вече град в Англия , където да си търсите късмета? Аз още не съм , но съм свил кръга до два . Май няма да има много българи , които да тръгнат така на риск. Което не говори добре за булгаристанеца. Страхлива душица излезе.Предпочита си сигурното- само на бригада , къдто всичко му е уредено на поднос , даже и до супермаркета го карат.
Бях ти казал преди седмица - две, че се нуждаеш от лечение.Клиниката която ти бях препоръчал, лекува и шизофрения и раздоение на личноста.Пак се появи но под ново име...Не идиот ами както и да се напишеш ти пак ще си си останеш ти.От километри ти се осеща малоумието което лъха от теб.Единствен по рода си и специфичен...Трудно можеш да бъдеш объркан Гладиаторче - 13 ли си 14 ли си
Публикувано на 29-03-2014 13:56 | RE: Работа и документи
някой може ли да ме освети как да си изкарам банкова сметка?
Публикувано на 30-03-2014 17:11 | RE: Работа и документи
Паспорт ще ми трябва ли за тая бригада? Чета че някой банки искали паспорт за банкова сметка и за нещо друго ще трябва ли по принцип.
Публикувано на 31-03-2014 10:53 | RE: Работа и документи
Къде го четеш? Дай източник!
По принцип не, граждани сме на ЕС, може и с ЛК, но ако някъде изрично го пише, тогава по-добре си носи.
По принцип не, граждани сме на ЕС, може и с ЛК, но ако някъде изрично го пише, тогава по-добре си носи.
Публикувано на 31-03-2014 16:04 | RE: Работа и документи
В бгхелп. На доста места искали паспорт, че ЛК била от група Б или нещо такова. И случаи като този: http://www.blitz.bg/news/article/221819 Мен за банката ме интересува най-вече, за друго не се сещам дали ще ми трябва. Иначе никъде не ми пише че трябва да нося.
Публикувано на 31-03-2014 19:34 | RE: Работа и документи
Ако ще си по спокоен си вземи и паспорта. Така със сигурност си спестяваш евентуални главоболия. Успех
Публикувано на 31-03-2014 20:26 | RE: Работа и документи
Всъщност се питах дали изобщо има смисъл да си изкарвам заради една бригада. Иначе ако имах щях да го взема така или иначе.
Публикувано на 31-03-2014 22:33 | RE: Работа и документи
Е той има валидност 5 години...не се знае къде ще ти потрябва
Публикувано на 02-04-2014 11:59 | RE: Работа и документи
Някой чувал ли е за Ангел Петров и заминал ли е чрез него да работи в Англия,истина ли е или измама става на въпрос за селското стопанство.Моля ако знае някой нещо да ми пише Благодаря
Публикувано на 02-04-2014 15:41 | RE: Работа и документи
ivelina44 писа:
Някой чувал ли е за Ангел Петров и заминал ли е чрез него да работи в Англия,истина ли е или измама става на въпрос за селското стопанство.Моля ако знае някой нещо да ми пише Благодаря
Еее айде стига с този Ангел деее... писна ми -където и да погледна в сайта все тоз Ангел Петров, накрая от яд щи го намеря,че да се кротнеш,,..
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители