Форум >
Публикувано на 06-02-2014 00:02 | RE: Работа и документи
Happy idiot писа:
Как е ,избрахте ли си вече град в Англия , където да си търсите късмета? Аз още не съм , но съм свил кръга до два . Май няма да има много българи , които да тръгнат така на риск. Което не говори добре за булгаристанеца. Страхлива душица излезе.Предпочита си сигурното- само на бригада , къдто всичко му е уредено на поднос , даже и до супермаркета го карат.
Как е ,избрахте ли си вече град в Англия , където да си търсите късмета? Аз още не съм , но съм свил кръга до два . Май няма да има много българи , които да тръгнат така на риск. Което не говори добре за булгаристанеца. Страхлива душица излезе.Предпочита си сигурното- само на бригада , къдто всичко му е уредено на поднос , даже и до супермаркета го карат.
Бях ти казал преди седмица - две, че се нуждаеш от лечение.Клиниката която ти бях препоръчал, лекува и шизофрения и раздоение на личноста.Пак се появи но под ново име...Не идиот ами както и да се напишеш ти пак ще си си останеш ти.От километри ти се осеща малоумието което лъха от теб.Единствен по рода си и специфичен...Трудно можеш да бъдеш объркан Гладиаторче - 13 ли си 14 ли си
Публикувано на 29-03-2014 13:56 | RE: Работа и документи
някой може ли да ме освети как да си изкарам банкова сметка?
Публикувано на 30-03-2014 17:11 | RE: Работа и документи
Паспорт ще ми трябва ли за тая бригада? Чета че някой банки искали паспорт за банкова сметка и за нещо друго ще трябва ли по принцип.
Публикувано на 31-03-2014 10:53 | RE: Работа и документи
Къде го четеш? Дай източник!
По принцип не, граждани сме на ЕС, може и с ЛК, но ако някъде изрично го пише, тогава по-добре си носи.
По принцип не, граждани сме на ЕС, може и с ЛК, но ако някъде изрично го пише, тогава по-добре си носи.
Публикувано на 31-03-2014 16:04 | RE: Работа и документи
В бгхелп. На доста места искали паспорт, че ЛК била от група Б или нещо такова. И случаи като този: http://www.blitz.bg/news/article/221819 Мен за банката ме интересува най-вече, за друго не се сещам дали ще ми трябва. Иначе никъде не ми пише че трябва да нося.
Публикувано на 31-03-2014 19:34 | RE: Работа и документи
Ако ще си по спокоен си вземи и паспорта. Така със сигурност си спестяваш евентуални главоболия. Успех
Публикувано на 31-03-2014 20:26 | RE: Работа и документи
Всъщност се питах дали изобщо има смисъл да си изкарвам заради една бригада. Иначе ако имах щях да го взема така или иначе.
Публикувано на 31-03-2014 22:33 | RE: Работа и документи
Е той има валидност 5 години...не се знае къде ще ти потрябва
Публикувано на 02-04-2014 11:59 | RE: Работа и документи
Някой чувал ли е за Ангел Петров и заминал ли е чрез него да работи в Англия,истина ли е или измама става на въпрос за селското стопанство.Моля ако знае някой нещо да ми пише Благодаря
Публикувано на 02-04-2014 15:41 | RE: Работа и документи
ivelina44 писа:
Някой чувал ли е за Ангел Петров и заминал ли е чрез него да работи в Англия,истина ли е или измама става на въпрос за селското стопанство.Моля ако знае някой нещо да ми пише Благодаря
Еее айде стига с този Ангел деее... писна ми -където и да погледна в сайта все тоз Ангел Петров, накрая от яд щи го намеря,че да се кротнеш,,..
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители