Форум >
Публикувано на 17-01-2017 12:52 | RE: Работа и документи
Здравейте,
Да си намеря работа в Англия беше едно от най-трудните неща, с които е трябвало да се преборя. Бюрокрация, дискриминация, трудни за разбиране културни различия и т.н. В случай, че на някого е от полза по повод темата за работа мога да каже, че Flooring Centre Ltd работи с и наема доста българи, компанията е със склад и магазин в Лондон и се занимават с подови настилки. За справка -
https://www.flooringsuppliescentre.co.uk/browse/real_wood_flooring/1/parquet_flooring/index.html
Успех с търсенето и намирането!
Да си намеря работа в Англия беше едно от най-трудните неща, с които е трябвало да се преборя. Бюрокрация, дискриминация, трудни за разбиране културни различия и т.н. В случай, че на някого е от полза по повод темата за работа мога да каже, че Flooring Centre Ltd работи с и наема доста българи, компанията е със склад и магазин в Лондон и се занимават с подови настилки. За справка -
https://www.flooringsuppliescentre.co.uk/browse/real_wood_flooring/1/parquet_flooring/index.html
Успех с търсенето и намирането!
Редактирано от Maya101 на 17-01-2017 14:25
Публикувано на 15-07-2017 17:06 | RE: Работа и документи
Здравейте,имам Нин но е с адреса на първата ферма в която работих, нужно ли е сега след като съм на друго място да го сменям и ако да как се случват нещата.Също така друго което искам да попитам започнах работа в една автомивка с договор ,но ми казаха че съм селф имплоид и малко не са ми ясни нещата.Разбрах че трябва да се регистрирам като такъв и да си намеря счетоводител за да ми оправя документите .Също така ме интересува евентуално като приключа с тази работа какви документи трябва да изискам за оправяне на данъци и стаж в България както във фермата се нуждаех от П45 и П60.Благодаря предварително.
Редактирано от sweet_angel_s на 15-07-2017 18:05
Публикувано на 18-07-2017 20:21 | RE: Работа и документи
sweet_angel_s писа:
Здравейте,имам Нин но е с адреса на първата ферма в която работих, нужно ли е сега след като съм на друго място да го сменям и ако да как се случват нещата.
Здравейте,имам Нин но е с адреса на първата ферма в която работих, нужно ли е сега след като съм на друго място да го сменям и ако да как се случват нещата.
NIN не се сменя /поне доколкото ми е известно/.
Публикувано на 19-07-2017 22:00 | RE: Работа и документи
Благодаря Electra. А относно селф имплой някой наясно ли е дали се признава после стажа в бг
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД