Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Работа и документи

страница 13 от 19

<< < 10 11 12 13 14 15 16 > >>
Публикувано на 30-04-2012 23:51 | RE: жълта карта
sesy
Потребител

не извинете ме че не се уточних.аз живея в България и искам да замина в UK да работя и ми казаха че мога да си подам документи за жълта карта.никога не съм била там брат ми живее там и така е дочул и искаме да научим как става за да замина и да работя и аз.Казаха ни че като вишист мога да подам за тази жълта карта а не селф емплоуед.извинете ме отново.

Публикувано на 06-05-2012 22:58 | RE: Работа и документи
4a4i
Потребител

здравейте ас искам да питам за сина карта как стоат нешата как се изкарва и какво требва преди това аз имам иншуранс и банкова карта
Публикувано на 24-06-2012 16:42 | RE: Работа и документи
fliqper
Потребител

Така да споделя аз моя прогрес: пристигна ми НИН-а в фермата и с него кандидатствах online за селф, използвах адреса на един френд в Манчестер и се надявам да пристигне при него и той да ми го препрати тук. От там ми отговориха с меил в които ми благодарят че съм кандидатствал и ме информират че молбата ми ще бъде обработена от 4 до 6 седмици. Тъй като нямам УТР те го дават и него заедно със селфа, в меила пише да очаквам някакъв формуляр. Проблема ми е обаче че нямам банкова сметка и не знам дали ще успея да си извадя, от фермите вече ня вадят защото много цигани са завлякли банките с овердрафти и кредити...за това сме с разплащателна сметка която е обща и само си пазаруваш и теглиш от картата не можеш да правиш нищо.
Много моля някои ако може да ми даде кординати на добър счетоводител на лс за да ползвам неговите услуги да ми направи банкова сметка, има вероятност и сам да си намеря но все пак някои ако може да помогне ще бъда благодарен.
И така сега остава да работя и да чакам...ще споделям понататачния прогрес, всички коментари и съвети са добре дошли.
Публикувано на 25-07-2012 12:20 | RE: Работа и документи
tunined
Потребител

Моля,за помощ от тези които вече са в Англия да ни помогнат да си намерим работа с мъжа ми.Свестни хора сме и, имаме нужда да поработим в чужбина .Благодаря!sad
Публикувано на 25-07-2012 12:35 | RE: Работа и документи
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Вие сте отишли в Англия без план, така ли да се разбира?
Ако някой може да ви помогне, то ще пита дали имате документи.. ?

Публикувано на 25-07-2012 13:24 | RE: Работа и документи
tunined
Потребител

Все още сме в България.АЗ търся човек който да ни помогне като ни насочи кое, как и, от къде изкарват документи за да можем да работим.
Редактирано от tunined на 25-07-2012 13:26
Публикувано на 25-07-2012 13:29 | RE: Работа и документи
tunined
Потребител

palavnicata писа:
za sujalenie bulgarite ne sa ot horata,koito pomagat ne razchitaite na tova ...
Знам,че по принцип е така ,но естествено че ,няма да е срещу нищо .
Публикувано на 25-07-2012 14:16 | RE: Работа и документи
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

tunined писа:
Все още сме в България.АЗ търся човек който да ни помогне като ни насочи кое, как и, от къде изкарват документи за да можем да работим.

Аха,.. ами като говорим за насочваване.. прочете ли тази тема от самото начало?

Публикувано на 10-08-2012 13:22 | RE: Работа и документи
vileto8801
Потребител

Здравейте, имам вапрос.Работя от 3 месеца като бавачка в едно семейство, имам НИН и ми казаха,че трябва да подам документи за УТР и Селф.Говорих с шефката ми и тя ми каза,че не трябва да се регистрирам кат Селф,защото тя ме е регистрирала като неин работник.В защото време получих едно картонче с имената ми и адреса,на който живея и Референсе номер, който не знам УТР ли е или какво? Моля,ако някой може да ми каже ще сам много благодарна!
Публикувано на 14-08-2012 20:14 | RE: Работа и документи
go6eto
Потребител

Здравейте !Искам да задам няколко въпроса.Със съпругата ми решихме да си потърсим работа в Англия,тъй като от месец и двамата сме съкратени .Съпругата ми има много добър английски .От тази гледна точка искам да попитам има ли вариант да се отиде до Англия и на място да се търси работа и възможно ли е от България да се пусне примерно СV в някой анг.сайт за работа ?От форума разбрах как стоят нещата с фермите,но не ме устройва ,защото процедурата е бавна .Ние искаме да тръгнем до края на Септември .Пропуснах да пиша ,че имаме дете на 8 год. и искаме да го вземем с нас.Ще се радвам да прочета Вашите съвети и коментари каквито и да са те.Поздрави!

страница 13 от 19

<< < 10 11 12 13 14 15 16 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 22 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти