Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Работа и документи

страница 15 от 19

<< < 12 13 14 15 16 17 18 > >>
Публикувано на 07-01-2013 14:41 | RE: Работа и документи
jack52
Потребител

Задължително ли ти трябва паспорт за да се извади банкова сметка или НИН?
Някои казват, че може и само с лична карта да отидеш, други - че без паспорт не става... Какви са последните изисквания в момента?

Публикувано на 13-01-2013 01:50 | RE: Работа и документи
aydin
Потребител

НЯМА ДА ТИ Е ИЗЛИСХЕН ПАСПОРТА.. ОТ МНОГО ГАЛВА НЕ БОЛИ .. 6ТОМ ХОРАТА ДЕТО СА ОТ 3 4 5 ГОДИНИ СА В ЛОНДОН И ИМАТ РЕД ПАСПОРТ..... clapdevil

*Не пиши с големи букви!
Редактирано от Elektra на 13-01-2013 10:04
Публикувано на 01-02-2013 00:30 | RE: Работа и документи
Flo
Потребител

Здравеите. От пове4е от година работя като селф емплоид паралено с това карам и едногоди6ен колеj искам да знам какви са условията за издаване на синя карта какво трябва да се направи след като имам издаден NIN и UTR необходимо ли е да намеря работа като емлоид
Публикувано на 19-02-2013 17:17 | RE: Работа и документи
bobiloko
Потребител

Здравете, искам да питам нещо.Бях на ферма имам НИН и след това си взех УТР номера и си ригистрирах като селф емплоъер,но сега пак ме канят от фермата а там работят с WORK PERMIT,трябва ли да закривам УТР номера ,какво трябва да направя?
Публикувано на 19-02-2013 17:34 | RE: Работа и документи
dream-of-me
Потребител

При мен стана същото, трябва да им се обадиш, или да им пишеш, защото ти вървят осигуровки в момента и те ще ти пращат писма за попълване на данъчна декларация, ако не си спреш УТР-то.
Публикувано на 22-02-2013 18:04 | RE: Работа и документи
crazyhunter
Потребител
vanko-

Искам да попитам (Администратора) най-вече , но и нека и другите да прочетат отговора затова да не е на лично , дано няма подобен въпрос де , та ... Какво се случва с фермите и заминаването за тях следващата година , пак ли с Work Permit за 6 месеца без сигурност за работа ( защото словаци и поляци работят с минимални 39 по договор часа на седмица) и каква информация има за това за следващата година , можем ли да си отиваме на място в някоя ферма и да изискваме да работим за тях и дали ще е възможно това след 01 01 2014
Публикувано на 22-02-2013 18:19 | RE: Работа и документи
tiger_20
Потребител

crazyhunter писа:
Искам да попитам (Администратора) най-вече , но и нека и другите да прочетат отговора затова да не е на лично , дано няма подобен въпрос де , та ... Какво се случва с фермите и заминаването за тях следващата година , пак ли с Work Permit за 6 месеца без сигурност за работа ( защото словаци и поляци работят с минимални 39 по договор часа на седмица) и каква информация има за това за следващата година , можем ли да си отиваме на място в някоя ферма и да изискваме да работим за тях и дали ще е възможно това след 01 01 2014

пишока ми много се надърви от този интересен въпрос и на мен ми е интересно какво става 2014
Публикувано на 22-02-2013 18:22 | RE: Работа и документи
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Хаха.
Какво значи да "изискваме".. по-скоро ще се "молиме" да работим за тях. laugh
Като цяло ако паднат ограниченията ще е интересно дали ще има програма SAWS, ама за други нации.
И ако има - то какви ще са им квотите. Ако имат достатъчно работници от другите нации, то няма да наемат нашенците.

Публикувано на 22-02-2013 18:22 | RE: Работа и документи
aleksandrios
Потребител

crazyhunter писа:
ако влезем в шенген от 01 01 2014 което е почти сигорно ште стане просто се обаждаш в дадена ферма питаш дали имат нужда от работник и те ти отговарят...ако да паспорта,билета и във фермата за период колкото искаш ако собственика на фермата няма претенции колко да те даржи.така са поляци,литовци и латвийци в момента.без посредници без фирми което е добре.разбирасе шенген трябва да падне
Публикувано на 22-02-2013 18:28 | RE: Работа и документи
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Аа, бъркаш. Великобритания не е в шенген.
Да падне ограничението за работа имаш предвид.

И нека за фермите да не говорим в тази тема. Тук са си нещата за документи и прочие, които в момента се използват.

Ето тази тема е подходяща:
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2915

Редактирано от Ivo на 22-02-2013 18:33

страница 15 от 19

<< < 12 13 14 15 16 17 18 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 59 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти