Форум >
Публикувано на 07-01-2013 14:41 | RE: Работа и документи
Задължително ли ти трябва паспорт за да се извади банкова сметка или НИН?
Някои казват, че може и само с лична карта да отидеш, други - че без паспорт не става... Какви са последните изисквания в момента?
Някои казват, че може и само с лична карта да отидеш, други - че без паспорт не става... Какви са последните изисквания в момента?
Публикувано на 13-01-2013 01:50 | RE: Работа и документи
НЯМА ДА ТИ Е ИЗЛИСХЕН ПАСПОРТА.. ОТ МНОГО ГАЛВА НЕ БОЛИ .. 6ТОМ ХОРАТА ДЕТО СА ОТ 3 4 5 ГОДИНИ СА В ЛОНДОН И ИМАТ РЕД ПАСПОРТ.....
*Не пиши с големи букви!
*Не пиши с големи букви!
Редактирано от Elektra на 13-01-2013 10:04
Публикувано на 01-02-2013 00:30 | RE: Работа и документи
Здравеите. От пове4е от година работя като селф емплоид паралено с това карам и едногоди6ен колеj искам да знам какви са условията за издаване на синя карта какво трябва да се направи след като имам издаден NIN и UTR необходимо ли е да намеря работа като емлоид
Публикувано на 19-02-2013 17:17 | RE: Работа и документи
Здравете, искам да питам нещо.Бях на ферма имам НИН и след това си взех УТР номера и си ригистрирах като селф емплоъер,но сега пак ме канят от фермата а там работят с WORK PERMIT,трябва ли да закривам УТР номера ,какво трябва да направя?
Публикувано на 19-02-2013 17:34 | RE: Работа и документи
При мен стана същото, трябва да им се обадиш, или да им пишеш, защото ти вървят осигуровки в момента и те ще ти пращат писма за попълване на данъчна декларация, ако не си спреш УТР-то.
Публикувано на 22-02-2013 18:04 | RE: Работа и документи
Искам да попитам (Администратора) най-вече , но и нека и другите да прочетат отговора затова да не е на лично , дано няма подобен въпрос де , та ... Какво се случва с фермите и заминаването за тях следващата година , пак ли с Work Permit за 6 месеца без сигурност за работа ( защото словаци и поляци работят с минимални 39 по договор часа на седмица) и каква информация има за това за следващата година , можем ли да си отиваме на място в някоя ферма и да изискваме да работим за тях и дали ще е възможно това след 01 01 2014
Публикувано на 22-02-2013 18:19 | RE: Работа и документи
crazyhunter писа:
Искам да попитам (Администратора) най-вече , но и нека и другите да прочетат отговора затова да не е на лично , дано няма подобен въпрос де , та ... Какво се случва с фермите и заминаването за тях следващата година , пак ли с Work Permit за 6 месеца без сигурност за работа ( защото словаци и поляци работят с минимални 39 по договор часа на седмица) и каква информация има за това за следващата година , можем ли да си отиваме на място в някоя ферма и да изискваме да работим за тях и дали ще е възможно това след 01 01 2014
пишока ми много се надърви от този интересен въпрос и на мен ми е интересно какво става 2014
Публикувано на 22-02-2013 18:22 | RE: Работа и документи
Хаха.
Какво значи да "изискваме".. по-скоро ще се "молиме" да работим за тях.
Като цяло ако паднат ограниченията ще е интересно дали ще има програма SAWS, ама за други нации.
И ако има - то какви ще са им квотите. Ако имат достатъчно работници от другите нации, то няма да наемат нашенците.
Какво значи да "изискваме".. по-скоро ще се "молиме" да работим за тях.
Като цяло ако паднат ограниченията ще е интересно дали ще има програма SAWS, ама за други нации.
И ако има - то какви ще са им квотите. Ако имат достатъчно работници от другите нации, то няма да наемат нашенците.
Публикувано на 22-02-2013 18:22 | RE: Работа и документи
crazyhunter писа:
ако влезем в шенген от 01 01 2014 което е почти сигорно ште стане просто се обаждаш в дадена ферма питаш дали имат нужда от работник и те ти отговарят...ако да паспорта,билета и във фермата за период колкото искаш ако собственика на фермата няма претенции колко да те даржи.така са поляци,литовци и латвийци в момента.без посредници без фирми което е добре.разбирасе шенген трябва да паднеИскам да попитам (Администратора) най-вече , но и нека и другите да прочетат отговора затова да не е на лично , дано няма подобен въпрос де , та ... Какво се случва с фермите и заминаването за тях следващата година , пак ли с Work Permit за 6 месеца без сигурност за работа ( защото словаци и поляци работят с минимални 39 по договор часа на седмица) и каква информация има за това за следващата година , можем ли да си отиваме на място в някоя ферма и да изискваме да работим за тях и дали ще е възможно това след 01 01 2014
Публикувано на 22-02-2013 18:28 | RE: Работа и документи
Аа, бъркаш. Великобритания не е в шенген.
Да падне ограничението за работа имаш предвид.
И нека за фермите да не говорим в тази тема. Тук са си нещата за документи и прочие, които в момента се използват.
Ето тази тема е подходяща:
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2915
Да падне ограничението за работа имаш предвид.
И нека за фермите да не говорим в тази тема. Тук са си нещата за документи и прочие, които в момента се използват.
Ето тази тема е подходяща:
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2915
Редактирано от Ivo на 22-02-2013 18:33
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители