Форум >
Публикувано на 10-03-2011 18:56 | RE: Работа и документи
ТITI007 ! За 3 седмици да се съдереш не можеш да си изкараш всички документи ! В момента двамата с жена ми си ги оправяме . Първо за банкова сметка се чака около 10 дена . След това подаваш за осигурителен номер . Чакаш още към месец и половина . След това подаваш за карта и пак чакаш . За нея все още не знам колко се чака . Така , че се въоръжи с търпение и късмет !
Публикувано на 04-04-2011 18:05 | RE: Работа и документи
Здравейте. Искам да попитам дали в последните месеци някой е успял да се сдобие с осигурителен номер в Лондон?
Публикувано на 05-04-2011 13:32 | RE: Работа и документи
Нуждая се от помощ от някой по-компетентен от мен или от някой,който е имал идентични на моите проблеми .Имам издаден НИН който ще използвам за трета поредна година,имам и издадена кредитна карта,която съответно не може да бъде издадена без да имам открита банова сметка,искам след приключване на тазгодишната ми бригада да опитам късмета си като остана в Обединеното Кралство .Какви документи са ми необходими и към какви институции и агенции трябва да се обърна за издаването им ? Благодаря на всички ,които ще отделят от времето си и ще ми пишат 

Публикувано на 05-04-2011 14:02 | RE: Работа и документи
В тази тема липсва ли описание на документите, които търсиш? 

Публикувано на 05-04-2011 14:06 | RE: Работа и документи
нещо ги обърках,кое за какво е и ми стана една каша с отворени страници и документи 

Публикувано на 05-04-2011 14:22 | RE: Работа и документи
Ами затвори ги и почни да четеш отначало темата.
Няма кой да ти го надроби още по-подробно от това, което е в момента.
Няма кой да ти го надроби още по-подробно от това, което е в момента.
Публикувано на 05-04-2011 15:18 | RE: Работа и документи
Вчера бяхме с жена ми на интервю в Лондон . Не е нещо особенно . Искат ти да представиш :
Invoices
Proof of address
References
Задграничен паспорт
След интервюто ти казват , че от две до четири седмици ще получиш писмо на адреса , който си показал , че живееш в , което ти съобщават дали са ти издали NIN или не . Ако не са - повтаряш процедурата докато ти издадат или ти омръзне .
Invoices
Proof of address
References
Задграничен паспорт
След интервюто ти казват , че от две до четири седмици ще получиш писмо на адреса , който си показал , че живееш в , което ти съобщават дали са ти издали NIN или не . Ако не са - повтаряш процедурата докато ти издадат или ти омръзне .
Публикувано на 05-04-2011 17:14 | RE: Работа и документи
Лошото е че доколокото разбрах често отказват вече на първия път....а е доста депресиращо да се надяваш на благословията на Job centre
Публикувано на 05-04-2011 17:27 | RE: Работа и документи
UTR номера преди НИН ли се издава или след това,тук има мнения и съвети,че първо си издаваш НИН и тогава пускаш документи за UTR,но на друго място прочетох обратното

Публикувано на 05-04-2011 18:45 | RE: Работа и документи
Ами каквото стане ! На пръв поглед служителката беше доста добронамерена и се постара да ни улесни максимално .
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители