Форум >
Публикувано на 20-11-2013 10:03 | Вашите впечатления за работа в Англия?
Здравейте,
Кандидатствах в jobs.bg за работа в склад (в различни градове в Англия) и получих покана от следната фирма:
http://harmonyworksrecruitment.co.uk/
Сайтът е от 20.08.2013 г. и е нает за една година.
Условията за ноември (2013):
- За самоосигуряващи се лица
- Осигурена работа и настаняване веднага
За месец март (2014):
- С договори за работа
- От 6,81 до 7,31 GBP на час при 40 часа работа на седмица.
- Без разходите за наем, пътни и храна работникът ще взима около 1380 лева на месец.
Такси се заплащат и ако имам нужда от услугите по-долу (обща стойност около 900-1000 лева):
- Административна такса при сключване на договор
- Такса брокер недвижими имоти
- Такса за създадено ООД (Ltd) и административна такса по него
- Застраховка на фирмата
- Изготвяне на дебитна карта.
Дадени са телефони за контакт.
За първи път кандидатствам за Англия. Какви са впечатленията ви за достоверността на предложението?
Благодаря предварително за отношението!
Кандидатствах в jobs.bg за работа в склад (в различни градове в Англия) и получих покана от следната фирма:
http://harmonyworksrecruitment.co.uk/
Сайтът е от 20.08.2013 г. и е нает за една година.
Условията за ноември (2013):
- За самоосигуряващи се лица
- Осигурена работа и настаняване веднага
За месец март (2014):
- С договори за работа
- От 6,81 до 7,31 GBP на час при 40 часа работа на седмица.
- Без разходите за наем, пътни и храна работникът ще взима около 1380 лева на месец.
Такси се заплащат и ако имам нужда от услугите по-долу (обща стойност около 900-1000 лева):
- Административна такса при сключване на договор
- Такса брокер недвижими имоти
- Такса за създадено ООД (Ltd) и административна такса по него
- Застраховка на фирмата
- Изготвяне на дебитна карта.
Дадени са телефони за контакт.
За първи път кандидатствам за Англия. Какви са впечатленията ви за достоверността на предложението?
Благодаря предварително за отношението!
"За какво ще ни е даден животът ако не да обогатим сърцата си"
Ван Гог
Ван Гог
Редактирано от buzzard на 20-11-2013 10:49
Публикувано на 20-11-2013 10:54 | RE: Вашите впечатления за работа в Англия?
Изчакай и пробвай след Нова Година като няма да имаш ограничения като българин и няма да ти се налага тоя буламач от документи като СЕЛФ ...
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Публикувано на 20-11-2013 15:10 | RE: Вашите впечатления за работа в Англия?
Мерси за съвета.
Ван Гог
Ван Гог
Публикувано на 20-11-2013 17:23 | RE: Вашите впечатления за работа в Англия?
Не е сигурно, че ще се махне бурокращината за лтд защото много агенций работят само с хора които имат лтд.
Даже съм попадал на агенций на който пише на вратата че ако нямаш лтд подобре е да невлизаш.
Даже съм попадал на агенций на който пише на вратата че ако нямаш лтд подобре е да невлизаш.
Публикувано на 21-11-2013 23:25 | RE: Вашите впечатления за работа в Англия?
Здравейте, аз също кандидатствах по тази обява. Понеже обявата в jobs.bg беше само 2 реда писах на агенцията за повече инфо чрез сайта им. Интересуваме за каква точно работа става въпрос, и ми върнаха отговор в който нямаше никаква информация за това какво точно ще се работи. Вчера получих нов мейл от тях:
Благодарим Ви, че се свързахте с нас и ни изпратихте вашите CV.
Набираме хора за работа в складове в Англия. Работата е за самосигуряващи се. Основни предимства - възможност за работа веднага и осигурена квартира при добри условия. Градове, в които се работи – Лийдс, Милтон Кийнс, Донкастър, Питърбъръ и други - Leeds, Milton Keynes, Doncaster, Peterborough. Изисква се познание на аглийски на ниво начинаещи.
От март ще имаме позиции и на трудов договор. Правим презентации в София и Велико Търново. За повече информация може да се обадите на 0988 921 784 – ако искате да говорите на български и на 0898 846 818 - ако искате да говорите на английски. Проверявайте и нашата Фейсбук страница за събития и повече информация - https://www.facebook.com/RabotavAnglia. Ако я харесате, ще получавате съобщения за текущи събития и нови работни места.
Процедурата за започване на работа е проста и кратка. Състои се от 3 стъпки:
1. Ако по принцип сте съгласни с условията по-долу, ни изпращате мейл с потвърждение и харесвате нашата Фейсбук страница. 2. Получавате примерен договор 3. При съгласие от Ваша страна потвърждавате с емейл, че сте съгласни с клаузите на договора. Уговаряме среща и подписваме договор за започване на работа в складове в Англия.
Детайли за работата. Заплащането - между 6,81 и 7,31 лири на час (0.50 – 1 лира над минималното заплащане във Великобритания). 40 и повече часа работа на седмица. Ще печелите около 292.40 GBP на седмица. Текущите разходи за квартира, храна, транспорт, застраховка и други са около 145 лири на седмица. Това означава възможност да се спестяват средно по 147.40 лири на седмица при 40 часова работна седмица или месечно 589.60 лири = 1380 лева. Съществуват значителни възможности за извънреден труд преди Коледа и работа до 60 часа на седмица. Тогава може да се спестяват и над 2500 лв на месец.
Такси са дължими само в случай, че не може сами да си осигурите квартира, регистрация като самоосигуряващ се и Национален осигурителен номер. В случай че сами ги уредите, няма никакви такси и хонорари.
Такси, дължими само при предоставяне на съответната услуга по Ваше желание.
- 100 лири административна – плаща се след подписване на договора
- 100 лири за осигуряване на квартира само с едноседмична или двуседмична предплата,
- 77 лири – регистрация на фирма, сключване на застраховка професионална отговорност, изкарване на банкови сметки и карти
- 65 лири на седмица за квартира с включени всички комунални разходи ( предплата за една или две седмици в зависимост от хазяите).
Поздрави
Harmony Works Recruitment team
Благодарим Ви, че се свързахте с нас и ни изпратихте вашите CV.
Набираме хора за работа в складове в Англия. Работата е за самосигуряващи се. Основни предимства - възможност за работа веднага и осигурена квартира при добри условия. Градове, в които се работи – Лийдс, Милтон Кийнс, Донкастър, Питърбъръ и други - Leeds, Milton Keynes, Doncaster, Peterborough. Изисква се познание на аглийски на ниво начинаещи.
От март ще имаме позиции и на трудов договор. Правим презентации в София и Велико Търново. За повече информация може да се обадите на 0988 921 784 – ако искате да говорите на български и на 0898 846 818 - ако искате да говорите на английски. Проверявайте и нашата Фейсбук страница за събития и повече информация - https://www.facebook.com/RabotavAnglia. Ако я харесате, ще получавате съобщения за текущи събития и нови работни места.
Процедурата за започване на работа е проста и кратка. Състои се от 3 стъпки:
1. Ако по принцип сте съгласни с условията по-долу, ни изпращате мейл с потвърждение и харесвате нашата Фейсбук страница. 2. Получавате примерен договор 3. При съгласие от Ваша страна потвърждавате с емейл, че сте съгласни с клаузите на договора. Уговаряме среща и подписваме договор за започване на работа в складове в Англия.
Детайли за работата. Заплащането - между 6,81 и 7,31 лири на час (0.50 – 1 лира над минималното заплащане във Великобритания). 40 и повече часа работа на седмица. Ще печелите около 292.40 GBP на седмица. Текущите разходи за квартира, храна, транспорт, застраховка и други са около 145 лири на седмица. Това означава възможност да се спестяват средно по 147.40 лири на седмица при 40 часова работна седмица или месечно 589.60 лири = 1380 лева. Съществуват значителни възможности за извънреден труд преди Коледа и работа до 60 часа на седмица. Тогава може да се спестяват и над 2500 лв на месец.
Такси са дължими само в случай, че не може сами да си осигурите квартира, регистрация като самоосигуряващ се и Национален осигурителен номер. В случай че сами ги уредите, няма никакви такси и хонорари.
Такси, дължими само при предоставяне на съответната услуга по Ваше желание.
- 100 лири административна – плаща се след подписване на договора
- 100 лири за осигуряване на квартира само с едноседмична или двуседмична предплата,
- 77 лири – регистрация на фирма, сключване на застраховка професионална отговорност, изкарване на банкови сметки и карти
- 65 лири на седмица за квартира с включени всички комунални разходи ( предплата за една или две седмици в зависимост от хазяите).
Поздрави
Harmony Works Recruitment team
Публикувано на 21-11-2013 23:30 | RE: Вашите впечатления за работа в Англия?
В този мейл също не става ясно какво ще се работи, някой има ли повече информация относно основните изискванията и основните задължения за длъжността? Струва ми се фалшива тази обява, лично мнение.
Публикувано на 22-11-2013 08:48 | RE: Вашите впечатления за работа в Англия?
Хората ми приличат на добронамерени. Може би като начинаещи не са намерили подходящия начин да ошлайфат нещата - и на мен ми казаха да харесам страницата във Фейсбук, но не ми дадоха адреса. Иначе са предвидени презентации и принципно се дава възможност малко по малко да се запознаем с нещата.
Ван Гог
Ван Гог
Редактирано от buzzard на 22-11-2013 08:52
Публикувано на 22-11-2013 08:55 | RE: Вашите впечатления за работа в Англия?
Искам да споделя, че аз не съм кандидатствала за тази обява, изпратих запитване за какви складове става на въпрос и за каква по точно работа, тъй като в обявата не беше описано. Изпратиха ми мейл, както на всички. Обадих се на телефона който е даден за български език и от там един мъж ми каза че ако не говоря перфектно английски по-добре да не се занимавам. Това беше моят контакт с тях.
Публикувано на 22-11-2013 13:00 | RE: Вашите впечатления за работа в Англия?
Ха, че аз ако говорех "перфектно английски" отдавна да съм си намерил работа в някоя спедиторска фирма в БГ и нямаше да се занимавам с обявата им. Ако работя като самоосигуряващ се това значи от парите, които изкарам да си плащам данъците. Че то за мен какво ще остане. Може ли някои запознат да обясни какви видове данъци се плащат в Англия ако работиш като самоосигуряващ се и на 6,81 лири на час колко данък трябва да се плати?
Публикувано на 22-11-2013 16:34 | RE: Вашите впечатления за работа в Англия?
Аз на джобса им нямам много доверие, всеки може да си пише каквото си иска. Най- добрият начин е да имаш познати там и ти помогнат. От 2014 ще Българи и Румънци ще могат да работят легално на острова, без да минават през различни агенции за подбор на персонала. Стягайте куфарите
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД