Форум >
Публикувано на 01-01-2014 18:20 | Работа в Англия
Ако някой се интересува от работа като болногледачка в Англия, мога да ви свържа с английска агенция, която осигурява такава, и с която сме работили преди.
Работата е в домове за болни възрастни, близо до Лондон /на 30 мин в влак/. Заплащане 6.31 паунда на час, работи се около 55 - 60 часа на седмица. 75 паунда настаняване /по двама в стая/. Искат среден английски, може и без опит.
Работата е неприятна, но е някакъв старт с минимални изисквания за език и опит и е сигурна...пък после всеки да си търси нещо по-добро...
Такси няма.
Поздрави на всички и спокойна и добра 2014 година!
Работата е в домове за болни възрастни, близо до Лондон /на 30 мин в влак/. Заплащане 6.31 паунда на час, работи се около 55 - 60 часа на седмица. 75 паунда настаняване /по двама в стая/. Искат среден английски, може и без опит.
Работата е неприятна, но е някакъв старт с минимални изисквания за език и опит и е сигурна...пък после всеки да си търси нещо по-добро...
Такси няма.
Поздрави на всички и спокойна и добра 2014 година!
Редактирано от HarmonyConsult на 01-01-2014 18:21
Публикувано на 02-01-2014 09:11 | RE: Работа в Англия
Здравейте, искам да питам приемат ли се мъже за тази длъжност.
Почти на 43 години съм, работил съм в Англия през 1995 година на студентска бригада. Средно ниво на разговорен английски.
Почти на 43 години съм, работил съм в Англия през 1995 година на студентска бригада. Средно ниво на разговорен английски.
Публикувано на 02-01-2014 18:05 | RE: Работа в Англия
изисква ли се възрастова граница-на40 години съм работила съм в Англия през 1996 на студентска бригада селскостопанса работа в момента работя като помощник-възпитател в детска градина от Пловдив съм
Публикувано на 03-01-2014 08:57 | RE: Работа в Англия
Доколкото разбирам, 40 год става.
Изпратете ми CV на английски на vanya@work-in-usa. org и ще ви организирам интервю с английската агенция /ако сериозно искате, разбира се/. Или ми се обадете на 02/989 75 27, за да ви дам повече информация на български.
Изпратете ми CV на английски на vanya@work-in-usa. org и ще ви организирам интервю с английската агенция /ако сериозно искате, разбира се/. Или ми се обадете на 02/989 75 27, за да ви дам повече информация на български.
Публикувано на 03-01-2014 09:42 | RE: Работа в Англия
boyanvt писа:
Попитах за мъже - да, вземат, но позициите за мъже са много по-малко. В момента търсят жени. Ако искате, изпратете ми CV и ще им го препратя, за да ви имат предвид. Възрастта ви също е ок, само английски да знаете на разговорно ниво.
Публикувано на 03-01-2014 12:28 | RE: Работа в Англия
Спокойна и щастлива година на Вас и всички съфорумци! И аз проявявам интерес към обявата, да изпратя ли и аз CV на посочения емайл?
Публикувано на 03-01-2014 12:30 | RE: Работа в Англия
eire писа:
Спокойна и щастлива година на Вас и всички съфорумци! И аз проявявам интерес към обявата, да изпратя ли и аз CV на посочения емайл?
Изпратете ми. В момента търсят жени. Ако сте мъж
, ще ви запазят CVто за по-късно.Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД