Форум >
Публикувано на 24-01-2014 23:41 | RE: Какво смятате, че може да работите в Англия?
Gladiator13 писа:
Ами , успех със звъненето и обявите по вестниците. Тая схема съм я изпитал в България, че не работи. От средно голям град съм и за 4-5 години по обяви , работа не можах да си намеря по простата причина , че целият град си търси работа по същия начин. Щом смяташ , че ще намериш така нещо , твоя работа. А работа съм си намирал лесно с частните трудови борси , които ги закриха фашистите от последните правителства под предтекст ,че било незаконно да се вземат пари и такси за съдейсвие за работа. Никой не е казал ,че трябва само да лежиш в квартирата и да чакаш. Напротив- само с питане на място имаш някакъв шанс. Но и агенциите там ще помогнат предполагам много, не както в Чалгария само ходиш да се разписваш на държавната борса и на никой от чиновниците не му пука за тебе и само гледа да те изпратят набързо и да отчетат дейност.
Ами , успех със звъненето и обявите по вестниците. Тая схема съм я изпитал в България, че не работи. От средно голям град съм и за 4-5 години по обяви , работа не можах да си намеря по простата причина , че целият град си търси работа по същия начин. Щом смяташ , че ще намериш така нещо , твоя работа. А работа съм си намирал лесно с частните трудови борси , които ги закриха фашистите от последните правителства под предтекст ,че било незаконно да се вземат пари и такси за съдейсвие за работа. Никой не е казал ,че трябва само да лежиш в квартирата и да чакаш. Напротив- само с питане на място имаш някакъв шанс. Но и агенциите там ще помогнат предполагам много, не както в Чалгария само ходиш да се разписваш на държавната борса и на никой от чиновниците не му пука за тебе и само гледа да те изпратят набързо и да отчетат дейност.
Чакай малко.. от личен опит ти говориш за България, а темата е за Англия. Като желаеш някакви измамници (каквито са повечето агенции в чужбина, които уж търсят работа на българите за места където може и сам да се уредиш) ти използвай услугите на агенции. Има си и други канали и начини човек да си намери работа в Обединеното кралство. И да пак казвам - учене, курсове, език и много желание и всичко се постига! Винаги се почва от гадна работа, ама това е начина да се спестят пари и да се вложат умно.
П.П. Тук темите са за взаимопомощ, а да не коментирам икономическото и политическото състояние на България.
Публикувано на 25-01-2014 00:02 | RE: Какво смятате, че може да работите в Англия?
Може ли да се запиша за бригада в Англия в Русе или Плевен или трябва да се разкарвам до други градове.Мога ли да отида на бригада за 2 3 месеца само. Дали закъснях с търсенето и записването за бригади за лятото за бране на плодове и зеленчуци.
Първи курс съм
*Момче, не си в правилната тема...разгледай форума добре, преди да пишеш на посоки. Има отговори за всичките ти въпроси!
Първи курс съм
*Момче, не си в правилната тема...разгледай форума добре, преди да пишеш на посоки. Има отговори за всичките ти въпроси!
Редактирано от Elektra на 25-01-2014 09:53
Публикувано на 29-11-2014 01:02 | RE: Какво смятате, че може да работите в Англия?
Здравейте искам да попитам как са спасителите. Изисквания документи..
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители