Форум >
Публикувано на 03-12-2014 22:13 | RE: Работа в Ирландия
Здравейте,интервюто на агенцията Lawlor Associates беше на 18.11/бяха много любезни,на втория ден получих отговор ОДОБРЕН веднага ми бяха изпратени всички координати на фирмата,договор,информация за работна заплата,и всичко с което трябва да се запозная Николай Георгиев постоянно поддържа връзка с нас и ни информира какво да направим,запозна задочно групата която заминава на 06.12.2012/всеки има избор как да закупи самолетния си билет!така че аз ОТЛИТАМ и съм сигурен че всичко ще е така както ни е предложено,когато пристигна пак ще пиша.
..ако имам време нали отивам да работя...
..ако имам време нали отивам да работя...
Публикувано на 03-12-2014 22:15 | RE: Работа в Ирландия
hardboy писа:
С питане тук там . И най-вече успокоение е ,че не искат предварителни такси и комисионни. А само 50 евро депозит ,че със сигурност ще заминеш !
С питане тук там . И най-вече успокоение е ,че не искат предварителни такси и комисионни. А само 50 евро депозит ,че със сигурност ще заминеш !
не е депозит а ако не можеш да си купиш билет-даваш 50 е депозит
Публикувано на 03-12-2014 22:36 | RE: Работа в Ирландия
Аз лично хора мога да ви кажа че заминавам след 2 дена .Всичко изглежда перфектно и е така до момента на заминаване аз сам с бордова карта за самолетните полети и няма тан ман Николаи Георгиев е коректен и дори ни помогна за това да бадем наместени в един месокомбинат само приятели ние заминаваме 3ма приятели за нас е важно да сме заедно вав всяко начинание което ни очаква но това е за момента ше ви пиша като отида и като започна.
Публикувано на 04-12-2014 00:07 | RE: Работа в Ирландия
чечео вече сме 4.12 да не пътуваш във времето ?
Публикувано на 04-12-2014 03:59 | RE: Работа в Ирландия
Здравейте Интервюто На Агенцията беше проведено на 18.11.Хората бяха вежливи и усмихнати.Показах си уменията и след 2 дена ми звъннаха че съм одобрен.Организацята беше изключително висока и придвижването в следващтите стъпки стана бързо.Датата на заминаване е 6.12. Благодаря на Николай за всичко\\ Следваща спирка : Добре Дошли В Ирландия
Публикувано на 04-12-2014 11:40 | RE: Работа в Ирландия
Здравейте останах много доволен от проведеното интервю на 18.11.2014г.
Всичко беше организирано както трябва 2 дни след интервюто ми се обадиха че съм одобрен и след това организацията беше добре Николай беше насрешта за всякакви въпроси и помагаше с всичко заминавам на 06.12.2014 това е за сега пове4е информация от Ирландия.
Всичко беше организирано както трябва 2 дни след интервюто ми се обадиха че съм одобрен и след това организацията беше добре Николай беше насрешта за всякакви въпроси и помагаше с всичко заминавам на 06.12.2014 това е за сега пове4е информация от Ирландия.
Публикувано на 04-12-2014 13:30 | RE: Работа в Ирландия
здравейте аз заминавам на 6 декември за Ирландия агенцията Lawlor Associates личнo
според мене са много коректни към всички и комисионата която взимат от 50 евро за да ти закупят билет за самолет е напълно нормална и в рамките на разумното.Всички други агенции взимат такса от 18-25 евро. Имам познати коита са заминали октомври и са нямали никакви проблеми с пътуването и настаняването .
Ivo: без обиди!
според мене са много коректни към всички и комисионата която взимат от 50 евро за да ти закупят билет за самолет е напълно нормална и в рамките на разумното.Всички други агенции взимат такса от 18-25 евро. Имам познати коита са заминали октомври и са нямали никакви проблеми с пътуването и настаняването .
Ivo: без обиди!
Редактирано от Ivo на 04-12-2014 15:02
Публикувано на 04-12-2014 14:14 | RE: Работа в Ирландия
Здравейте,да попитам за каква работа заминавате за обезкостяване на месо или за пакет
Публикувано на 05-12-2014 00:51 | RE: Работа в Ирландия
fast писа:
Здравейте,да попитам за каква работа заминавате за обезкостяване на месо или за пакет
За никаква работа не заминават, не виждаш ли , че един и същ човек си пуска положителни коментари за себе си от 20 различни профила и всичките са регистрирани в деня на първия му постинг.Мисли другите хора съвсем за индианци и за малоумни , че да не могат да се усетят за какво става въпрос.Много е зле горкия, ако си вярва , че заблуждава някой.
Публикувано на 05-12-2014 17:29 | RE: Работа в Ирландия
Fish Whisperer,
не пишат от един акаунт и са различни хора, поне доколкото мога аз да проверя.
Все пак е ясно, че не е спонтанна реакция, но по-добре да пишат хората, които ползват услугите, отколкото да се мълчи.
Другото, което бих искал да се уточни е, че доколкото се вижда - ползването на услугите е напълно безплатно и не се плаща такса.
Ако тук има разминаване е хубаво да се изясни.
В този ред на мисли, Fish Whisperer - не смяташ ли, че имаш неуместни коментари, които може да объркат кандидатите?
Поне след като вече е ясно - няма причина за съмнение за измама.
не пишат от един акаунт и са различни хора, поне доколкото мога аз да проверя.
Все пак е ясно, че не е спонтанна реакция, но по-добре да пишат хората, които ползват услугите, отколкото да се мълчи.
Другото, което бих искал да се уточни е, че доколкото се вижда - ползването на услугите е напълно безплатно и не се плаща такса.
Ако тук има разминаване е хубаво да се изясни.
В този ред на мисли, Fish Whisperer - не смяташ ли, че имаш неуместни коментари, които може да объркат кандидатите?
Поне след като вече е ясно - няма причина за съмнение за измама.
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители