Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Работа в Ирландия

страница 6 от 10

<< < 3 4 5 6 7 8 9 > >>
Публикувано на 03-12-2014 22:13 | RE: Работа в Ирландия
tantan70
Потребител

Здравейте,интервюто на агенцията Lawlor Associates беше на 18.11/бяха много любезни,на втория ден получих отговор ОДОБРЕН веднага ми бяха изпратени всички координати на фирмата,договор,информация за работна заплата,и всичко с което трябва да се запозная Николай Георгиев постоянно поддържа връзка с нас и ни информира какво да направим,запозна задочно групата която заминава на 06.12.2012/всеки има избор как да закупи самолетния си билет!така че аз ОТЛИТАМ и съм сигурен че всичко ще е така както ни е предложено,когато пристигна пак ще пиша.
..ако имам време нали отивам да работя...

Публикувано на 03-12-2014 22:15 | RE: Работа в Ирландия
tantan70
Потребител

hardboy писа:
С питане тук там . И най-вече успокоение е ,че не искат предварителни такси и комисионни. А само 50 евро депозит ,че със сигурност ще заминеш !

не е депозит а ако не можеш да си купиш билет-даваш 50 е депозит
Публикувано на 03-12-2014 22:36 | RE: Работа в Ирландия
rumbata91
Потребител

Аз лично хора мога да ви кажа че заминавам след 2 дена .Всичко изглежда перфектно и е така до момента на заминаване аз сам с бордова карта за самолетните полети и няма тан ман Николаи Георгиев е коректен и дори ни помогна за това да бадем наместени в един месокомбинат само приятели ние заминаваме 3ма приятели за нас е важно да сме заедно вав всяко начинание което ни очаква но това е за момента ше ви пиша като отида и като започна.
Публикувано на 04-12-2014 00:07 | RE: Работа в Ирландия
lele2
Потребител

чечео вече сме 4.12 да не пътуваш въвcool времето ?
Публикувано на 04-12-2014 03:59 | RE: Работа в Ирландия
Lyubo_lv
Потребител

Здравейте Интервюто На Агенцията беше проведено на 18.11.Хората бяха вежливи и усмихнати.Показах си уменията и след 2 дена ми звъннаха че съм одобрен.Организацята беше изключително висока и придвижването в следващтите стъпки стана бързо.Датата на заминаване е 6.12. Благодаря на Николай за всичко\\ Следваща спирка : Добре Дошли В Ирландия

Публикувано на 04-12-2014 11:40 | RE: Работа в Ирландия
plamen894
Потребител

Здравейте останах много доволен от проведеното интервю на 18.11.2014г.
Всичко беше организирано както трябва 2 дни след интервюто ми се обадиха че съм одобрен и след това организацията беше добре Николай беше насрешта за всякакви въпроси и помагаше с всичко заминавам на 06.12.2014 това е за сега пове4е информация от Ирландия.
Публикувано на 04-12-2014 13:30 | RE: Работа в Ирландия
krpopov
Потребител

здравейте аз заминавам на 6 декември за Ирландия агенцията Lawlor Associates личнo
според мене са много коректни към всички и комисионата която взимат от 50 евро за да ти закупят билет за самолет е напълно нормална и в рамките на разумното.Всички други агенции взимат такса от 18-25 евро. Имам познати коита са заминали октомври и са нямали никакви проблеми с пътуването и настаняването .

Ivo: без обиди!
Редактирано от Ivo на 04-12-2014 15:02
Публикувано на 04-12-2014 14:14 | RE: Работа в Ирландия
fast
Потребител

Здравейте,да попитам за каква работа заминавате за обезкостяване на месо или за пакет
Публикувано на 05-12-2014 00:51 | RE: Работа в Ирландия
Fish Whisperer
Потребител

fast писа:
Здравейте,да попитам за каква работа заминавате за обезкостяване на месо или за пакет

За никаква работа не заминават, не виждаш ли , че един и същ човек си пуска положителни коментари за себе си от 20 различни профила и всичките са регистрирани в деня на първия му постинг.Мисли другите хора съвсем за индианци и за малоумни , че да не могат да се усетят за какво става въпрос.Много е зле горкия, ако си вярва , че заблуждава някой.
Публикувано на 05-12-2014 17:29 | RE: Работа в Ирландия
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Fish Whisperer,
не пишат от един акаунт и са различни хора, поне доколкото мога аз да проверя.
Все пак е ясно, че не е спонтанна реакция, но по-добре да пишат хората, които ползват услугите, отколкото да се мълчи.

Другото, което бих искал да се уточни е, че доколкото се вижда - ползването на услугите е напълно безплатно и не се плаща такса.
Ако тук има разминаване е хубаво да се изясни.
В този ред на мисли, Fish Whisperer - не смяташ ли, че имаш неуместни коментари, които може да объркат кандидатите?
Поне след като вече е ясно - няма причина за съмнение за измама.

страница 6 от 10

<< < 3 4 5 6 7 8 9 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 50 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти