Форум >
Публикувано на 05-12-2014 19:30 | RE: Работа в Ирландия
Това , че е писано от различни акунти нищо не доказва. Явно е по- хитър , отколкото си мислим. Самият факт , обаче , че почти всички постове са в деня на регистрация на акаунт говори ясно , а и всичките са в един стил , даже с умишлени правописни грешки . Нека да пише поне веднъж някой, който реално е заминал и почнал работа, такъв няма още. Нали уж има заминали още Октомври месец.Всичките му думи са пълни с лъжи.Били им платили заплата след 4 дни работа.Такава практика няма във Великобритани , пък и не вярвам в Ейре да е по- различно , като заплащането е на седмица , трябва да минат 2 седмици , за да ти платят за първата, както е в България , само , че с месечните заплати един месец назад.
Публикувано на 05-12-2014 21:15 | RE: Работа в Ирландия
Е, хубаво де... не ти ли прави впечатление, че никой не се оплакал?
Никой не е писал като е пристигнал как е, ама реално погледното мълчанието се приема, че всичко е наред. Иначе знаеш какви са хората - веднага "хранят".
Отделно като няма такса за заминаване - какъв е смисълът от филмирането, за което говориш?
Никой не е писал като е пристигнал как е, ама реално погледното мълчанието се приема, че всичко е наред. Иначе знаеш какви са хората - веднага "хранят".
Отделно като няма такса за заминаване - какъв е смисълът от филмирането, за което говориш?
Публикувано на 08-12-2014 22:52 | RE: Работа в Ирландия
равеите аз съм в ирландия от 2месеца скоро ми продулйиха договора работим всичко е нормално и така както беше ооменато преди да заминем лично аз съм доволен за момента несъм бил излуган за нищо и се сумнявам да буда , всяка седмица си вземаме заплатите и така , заминах чрез Николаи на които сум мъ благодарен за коректноста лека вечер от мен
Публикувано на 01-01-2015 03:32 | RE: Работа в Ирландия
Здравеите от 07.12.2014 съм в ирландия всичко е така както казват на интевюто с изключение намирането на квартира става доста трудно искат 1 наем напред тоест депозит наем + сащата сума другото е че повечето къщи искта да бъдат наети от семеиства Няма садеиствие на преводачи задалжително ви трябва начален англииски това е от нас АБП плащат сичко е нормално но само това са трудностите !!!
Публикувано на 02-01-2015 18:27 | RE: Работа в Ирландия
Здравей ,надявам се да ми помогнеш ...моля те опиши ми подробно как и по какъв начин замина на работа в Ирландия ,наистина искам да замина ,но незнам как ...спешно се нуждая от отговора ти ,наистина се надявам на твоята помощ.
Публикувано на 04-01-2015 12:09 | RE: Работа в Ирландия
Snejana Ivanova писа:
Здравей ,надявам се да ми помогнеш ...моля те опиши ми подробно как и по какъв начин замина на работа в Ирландия ,наистина искам да замина ,но незнам как ...спешно се нуждая от отговора ти ,наистина се надявам на твоята помощ.
Здравей кандидатсвах по обявата в jobs .
http://www.jobs.bg/f2556145
Ако те одобрят на интервюто те поема Николай Георгиев.
Той ти обяснява условията на работодателя осигорява пътуването.
Ако има нещо друго питай толкова от мен.
Публикувано на 04-01-2015 14:36 | RE: Работа в Ирландия
Здравейте аз заминах на 06.12.2014 за Ирландия след проведено интервю в София в Интер експо център. Интирвюто е организирано от Lawlor Associates чрез Николай Георгиев,там трябваше да покажеш какви са ти умения,в обезкостяването.Имаше телешко трупно месо и трябваше да обезкостиш нещо което те накарат,за да видят какво всъщност можеш.Почти веднага е ясно кой е одобрен,като за това те питат кога можеш да заминеш,поне мен това ме питаха. Интервюто се провежда от представители на фабриката ABP в случая от град Уотърфорд с превод на и от английски от Николай Георгиев за тези,които не знаят английски,като мен.На Място можеш да задаваш въпроси относно работата и пътуването каквото се сетиш.Искам да знаете,че всичко е реално със сигурност!!! Един ден след интервюто получих по имейла официално потвърждение .,че съм ОДОБРЕН. След това договор и споразумение с агенцията Lawlor Associates за това дали искаш или не да ти бъде закупен самолетен билет. Договорът и споразумението се разпитвсват и връщат на имейла на Николай Георгиев,останалото е негова работа.Пътувахме група от 10 човека посрещнаха ни на летището в Дъблин,с организиран транспорт отидохме до Уотърфорд и бяхме настанени в хотел,който беше предплатен от фабриката ABP.Там бяхме от 06.12.2014 до 20.12.2014като първите 3 дни беше организирано посещение да техните соц.служби ,за да бъде изваден т.н. ППС номер,поликлиника за вадене на медицинско за работа и среща с агенции за недвижими имоти за квартири.Подписването на официалния договор и длъжностните характеристики,безопасност на труда и тн..стана на четвъртия ден,като той се водеше и работен /четвъртък/ !!!В петък реално бяхме на работа.Всичко е наред,работи се 8 часа плюс 1.5 до 2 часа в зависимост от заявката за деня.Всичко е организирано относно работата.Работи се но доста хладно около 5-7 градуса но е поносимо.Заплатите се получяват всяка сряда а фишовете на следващия ден. Съдействие от фабриката за депозита за квартирата в размер на един месечен наем,като след това се отдържа от заплатата в продължение на 10 седмици.Взехме заплати вече три пъти!!! Бяхме почивка за коледа 5 дни .,като 25 и 26.12 ни се платиха.Това е засега от мен ако някой го интересува нещо да пита.Благодаря!!!
Публикувано на 05-01-2015 00:49 | RE: Работа в Ирландия
Големи филми тука .Ако някой реално взема думите за чиста монета от поста на въпросния Валентин Иванов ( ако изобщо е реално лице ) или е много наивен или изначално умствено сбъркан .То направо приказка омазана с мед и масло тая цялата работа , бре! Че и преводач , видите ли им осигурили ахахаха, ако не беше смешно , щеше да е трагикомично
Публикувано на 05-01-2015 11:10 | RE: Работа в Ирландия
Какъв договор си подписал, като не знаеш една дума на английски , бе келеш! Не прави хората на идиоти.Ми, там може да е написано всичко.Кой идиот разписва нещо, което не знае , какво е. Лелеее , тия как си просят Господари на Ефира и сезиране на прокуратура не е истина.
Публикувано на 05-01-2015 18:51 | RE: Работа в Ирландия
Прекаляваш наистина.
Колко много народ ходят по бригади без да знаят английски и подписват договори, знаеш ли?
100% съм сигурен, че ако имаше някаква лъжа нямаше да си мълчи никой.
Колко много народ ходят по бригади без да знаят английски и подписват договори, знаеш ли?
100% съм сигурен, че ако имаше някаква лъжа нямаше да си мълчи никой.
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители