Форум >
Публикувано на 05-01-2015 19:16 | RE: Работа в Ирландия
КАК МОГА ДА ЗАМИНА НА БРИГАДА
Публикувано на 05-01-2015 19:28 | RE: Работа в Ирландия
някой може ли да ми каже как да кандидатствам за бригада в англия
Публикувано на 05-01-2015 19:36 | RE: Работа в Ирландия
RUMQNA писа:
Ако не симпатизираше на партия а още повече на ДПС (както си личи от профила ти в ФБ) щях да ти пиша , но просто се отказах с тези политически виждания . Доган а.к.а агент Сава не ви ли помага все пак бая пара открадна и той ,че търсите навън работа ???

П.С.: Партиите ви грабят вие им симпатизирате и после как се заминава навън = fucked up logic i think !?
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Редактирано от bloodyroot на 05-01-2015 20:05
Публикувано на 05-01-2015 19:51 | RE: Работа в Ирландия
т.е. тук всичко е на политическа основа
жалко
жалко
Публикувано на 05-01-2015 22:53 | RE: Работа в Ирландия
Fish Whisperer писа:
Какъв договор си подписал, като не знаеш една дума на английски , бе келеш! Не прави хората на идиоти.Ми, там може да е написано всичко.Кой идиот разписва нещо, което не знае , какво е. Лелеее , тия как си просят Господари на Ефира и сезиране на прокуратура не е истина.
Не само,че съм реален,но и да работя във въпросната фабрика.... ,А келеш ще викаш на баща си..... аз съм баща на две деца господинчо а не келеш.....Какъв договор си подписал, като не знаеш една дума на английски , бе келеш! Не прави хората на идиоти.Ми, там може да е написано всичко.Кой идиот разписва нещо, което не знае , какво е. Лелеее , тия как си просят Господари на Ефира и сезиране на прокуратура не е истина.
Преводача е Николай Георгиев,който работи в агенцията ,за която писах в предния си пост,той заедно с още двама души от ABP провеждат интервюто. Но какво повече да ти обяснявам на теб . като си Тома неверни!!! Имам скайп, който е valentin.mateev ако желаеш може да ме потърсиш там или на фб valentin.mateev .А договора и споразумението с агенцията ти го пращат по имейла и си го превеждаш! След това във фабриката е на български преведен и подписан от тяхна страна бе келеш.... В договора пише,че ти осигуряват минимум 40 часа работна седмица,както ,че и ако не можеш да се справяш с работата,за която са те наели ще бъдеш прехвърлен на пакетаж и ли друга рабата,също че заплащането е 8.65 евро на час-това е минимума за Ирландия и ако си грамотен може да го провериш!!! Да ти уточня,че в обявата в джобса пишеш,че заплащането е от 8.65 до 14 евро на час,но никой няма да ти даде повече от минемума в началото,което е напълно естествено.
Публикувано на 05-01-2015 23:10 | RE: Работа в Ирландия
Който желае може да ми се обади за инфо на тел. +353899749720 това е номера ми в Ирландия,като през седмицата най добре е да е след 19 часа българско време,защото по време на работа няма как да си вдигна тел. а и е забранено носенето на тел в залата за обескостяване,за което сме подписалли и декларазия!!! По време на почивка е в мен ,но нямам време за разговори. А за онзи който ме нарече келеш ще кажа:да обади се на господари на ефира,но искам и ти да дойдеш,че да те видя какъв си ми убостник...Лека вечер от мен.
Публикувано на 06-01-2015 10:38 | RE: Работа в Ирландия
И тия 8 евро са ти много. Колкото до грамотността, някакси ми се вижда нелепо някой, който не владее , дори родния си език , какво остава за чужд ( в случая английски ) да ме нарича неграмотен. И баща на 10 деца да си , пак си си с акъл на келеме , щом налапваш въдицата на първия срещнат мародер
И без , дори елементарни познания по езика на дадена държава отиваш да работиш.Най-малкото е неуважение към домакина на който ще ядеш хляба. Не говоря, ако недай си боже ти се наложи да ползваш лекарски услуги. Трябва да си наемаш и щатен преводач. Но за твое успокоение не си единствен. Наглеци от източна европа бол из цяла Великобритания, дето и името си не могат да напишат на английски.

Публикувано на 06-01-2015 20:16 | RE: Работа в Ирландия
Спазвайте добрия тон....ако имате нещо да си казвате, го правете на лични!
Публикувано на 06-01-2015 22:59 | RE: Работа в Ирландия
На кое казваш,че е неграмотно.....възможно е човек да допусне някаква правописна грешка.Никой не е идеален....,както и ти самия! Ставаше въпрос,че ти плюеш постоянно и не вярваш на това,което се пише.....
Никой не е написал,че е там и,че работи и какви ли още не простотии....от твоя стана
Ето аз написах всичко подробно как се е случило с мен,и не те карам да вярваш....,но по този начин разубеждаваш останалите,които се интересуват. Дадох скайп,фб профил понеже съм нереален,тел. номер.... друго какво искаш??? Който желае може да ме види там кой съм и какво представлявам. И наистина спазвай добрия тон,че аман от такива ,като теб в тази наща родина. Сутрин сърдит на себе си следобяд на останалите..... Много бих искал да те видя очи в очи....... и да ти натрия носа... Този бил регистриран в деня на публикацията онзи също ...... глупости.... ,но явно на втория етаж няма никой за съжаление!!!
Ако искаш вярвай аз си работя и получавам това което съм искарал. И не ям на никого хляба...не съм в дома на някой,че да му ям от хляба.Аз и още трима колеги живеем под наем и плащаме за това съответно .Но стига съм ти обяснявал на теб...даже прекалено внимание ти обърнах....
Никой не е написал,че е там и,че работи и какви ли още не простотии....от твоя стана
Ето аз написах всичко подробно как се е случило с мен,и не те карам да вярваш....,но по този начин разубеждаваш останалите,които се интересуват. Дадох скайп,фб профил понеже съм нереален,тел. номер.... друго какво искаш??? Който желае може да ме види там кой съм и какво представлявам. И наистина спазвай добрия тон,че аман от такива ,като теб в тази наща родина. Сутрин сърдит на себе си следобяд на останалите..... Много бих искал да те видя очи в очи....... и да ти натрия носа... Този бил регистриран в деня на публикацията онзи също ...... глупости.... ,но явно на втория етаж няма никой за съжаление!!!

Редактирано от valentinivanov7 на 06-01-2015 23:05
Публикувано на 06-01-2015 23:30 | RE: Работа в Ирландия
Fish Whisperer писа:
И тия 8 евро са ти много. Колкото до грамотността, някакси ми се вижда нелепо някой, който не владее , дори родния си език , какво остава за чужд ( в случая английски ) да ме нарича неграмотен. И баща на 10 деца да си , пак си си с акъл на келеме , щом налапваш въдицата на първия срещнат мародер
И без , дори елементарни познания по езика на дадена държава отиваш да работиш.Най-малкото е неуважение към домакина на който ще ядеш хляба. Не говоря, ако недай си боже ти се наложи да ползваш лекарски услуги. Трябва да си наемаш и щатен преводач. Но за твое успокоение не си единствен. Наглеци от източна европа бол из цяла Великобритания, дето и името си не могат да напишат на английски.

Ей нерализирана надежда на мама и тати стига само си писал кое е вярно кое не човека ти казва че работи че сичко е наред какво повече ти тряа да разбереш че няколко месеца си писал глупости във форума.
месеца си писал глупости във форума и че работата е наистина реална.
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители