Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Работа в Ирландия

страница 8 от 10

<< < 5 6 7 8 9 10 >
Публикувано на 05-01-2015 19:16 | RE: Работа в Ирландия
RUMQNA
Потребител

КАК МОГА ДА ЗАМИНА НА БРИГАДА

Публикувано на 05-01-2015 19:28 | RE: Работа в Ирландия
RUMQNA
Потребител

някой може ли да ми каже как да кандидатствам за бригада в англия
Публикувано на 05-01-2015 19:36 | RE: Работа в Ирландия
bloodyroot
Потребител

RUMQNA писа:
някой може ли да ми каже как да кандидатствам за бригада в англия

Ако не симпатизираше на партия а още повече на ДПС (както си личи от профила ти в ФБ) щях да ти пиша , но просто се отказах с тези политически виждания . Доган а.к.а агент Сава не ви ли помага все пак бая пара открадна и той ,че търсите навън работа ???
П.С.: Партиите ви грабят вие им симпатизирате и после как се заминава навън = fucked up logic i think !?

http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Редактирано от bloodyroot на 05-01-2015 20:05
Публикувано на 05-01-2015 19:51 | RE: Работа в Ирландия
RUMQNA
Потребител

т.е. тук всичко е на политическа основа
жалко
Публикувано на 05-01-2015 22:53 | RE: Работа в Ирландия
valentinivanov7
Потребител

Fish Whisperer писа:
Какъв договор си подписал, като не знаеш една дума на английски , бе келеш! Не прави хората на идиоти.Ми, там може да е написано всичко.Кой идиот разписва нещо, което не знае , какво е. Лелеее , тия как си просят Господари на Ефира и сезиране на прокуратура не е истина.
Не само,че съм реален,но и да работя във въпросната фабрика.... ,А келеш ще викаш на баща си..... аз съм баща на две деца господинчо а не келеш.....
Преводача е Николай Георгиев,който работи в агенцията ,за която писах в предния си пост,той заедно с още двама души от ABP провеждат интервюто. Но какво повече да ти обяснявам на теб . като си Тома неверни!!! Имам скайп, който е valentin.mateev ако желаеш може да ме потърсиш там или на фб valentin.mateev .А договора и споразумението с агенцията ти го пращат по имейла и си го превеждаш! След това във фабриката е на български преведен и подписан от тяхна страна бе келеш.... В договора пише,че ти осигуряват минимум 40 часа работна седмица,както ,че и ако не можеш да се справяш с работата,за която са те наели ще бъдеш прехвърлен на пакетаж и ли друга рабата,също че заплащането е 8.65 евро на час-това е минимума за Ирландия и ако си грамотен може да го провериш!!! Да ти уточня,че в обявата в джобса пишеш,че заплащането е от 8.65 до 14 евро на час,но никой няма да ти даде повече от минемума в началото,което е напълно естествено.
Публикувано на 05-01-2015 23:10 | RE: Работа в Ирландия
valentinivanov7
Потребител

Който желае може да ми се обади за инфо на тел. +353899749720 това е номера ми в Ирландия,като през седмицата най добре е да е след 19 часа българско време,защото по време на работа няма как да си вдигна тел. а и е забранено носенето на тел в залата за обескостяване,за което сме подписалли и декларазия!!! По време на почивка е в мен ,но нямам време за разговори. А за онзи който ме нарече келеш ще кажа:да обади се на господари на ефира,но искам и ти да дойдеш,че да те видя какъв си ми убостник...Лека вечер от мен.
Публикувано на 06-01-2015 10:38 | RE: Работа в Ирландия
Fish Whisperer
Потребител

И тия 8 евро са ти много. Колкото до грамотността, някакси ми се вижда нелепо някой, който не владее , дори родния си език , какво остава за чужд ( в случая английски ) да ме нарича неграмотен. И баща на 10 деца да си , пак си си с акъл на келеме , щом налапваш въдицата на първия срещнат мародер И без , дори елементарни познания по езика на дадена държава отиваш да работиш.Най-малкото е неуважение към домакина на който ще ядеш хляба. Не говоря, ако недай си боже ти се наложи да ползваш лекарски услуги. Трябва да си наемаш и щатен преводач. Но за твое успокоение не си единствен. Наглеци от източна европа бол из цяла Великобритания, дето и името си не могат да напишат на английски.
Публикувано на 06-01-2015 20:16 | RE: Работа в Ирландия
Elektra
Модератор

Спазвайте добрия тон....ако имате нещо да си казвате, го правете на лични!

Публикувано на 06-01-2015 22:59 | RE: Работа в Ирландия
valentinivanov7
Потребител

На кое казваш,че е неграмотно.....възможно е човек да допусне някаква правописна грешка.Никой не е идеален....,както и ти самия! Ставаше въпрос,че ти плюеш постоянно и не вярваш на това,което се пише.....
Никой не е написал,че е там и,че работи и какви ли още не простотии....от твоя стана
Ето аз написах всичко подробно как се е случило с мен,и не те карам да вярваш....,но по този начин разубеждаваш останалите,които се интересуват. Дадох скайп,фб профил понеже съм нереален,тел. номер.... друго какво искаш??? Който желае може да ме види там кой съм и какво представлявам. И наистина спазвай добрия тон,че аман от такива ,като теб в тази наща родина. Сутрин сърдит на себе си следобяд на останалите..... Много бих искал да те видя очи в очи....... и да ти натрия носа... Този бил регистриран в деня на публикацията онзи също ...... глупости.... ,но явно на втория етаж няма никой за съжаление!!! laugh Ако искаш вярвай аз си работя и получавам това което съм искарал. И не ям на никого хляба...не съм в дома на някой,че да му ям от хляба.Аз и още трима колеги живеем под наем и плащаме за това съответно .Но стига съм ти обяснявал на теб...даже прекалено внимание ти обърнах....
Редактирано от valentinivanov7 на 06-01-2015 23:05
Публикувано на 06-01-2015 23:30 | RE: Работа в Ирландия
plamen894
Потребител

Fish Whisperer писа:
И тия 8 евро са ти много. Колкото до грамотността, някакси ми се вижда нелепо някой, който не владее , дори родния си език , какво остава за чужд ( в случая английски ) да ме нарича неграмотен. И баща на 10 деца да си , пак си си с акъл на келеме , щом налапваш въдицата на първия срещнат мародер И без , дори елементарни познания по езика на дадена държава отиваш да работиш.Най-малкото е неуважение към домакина на който ще ядеш хляба. Не говоря, ако недай си боже ти се наложи да ползваш лекарски услуги. Трябва да си наемаш и щатен преводач. Но за твое успокоение не си единствен. Наглеци от източна европа бол из цяла Великобритания, дето и името си не могат да напишат на английски.

Ей нерализирана надежда на мама и тати стига само си писал кое е вярно кое не човека ти казва че работи че сичко е наред какво повече ти тряа да разбереш че няколко месеца си писал глупости във форума.

месеца си писал глупости във форума и че работата е наистина реална.

страница 8 от 10

<< < 5 6 7 8 9 10 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23864 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 62 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: KaicOaken
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти