Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Ферми,онлайн набиращи персонал,заминаване март,април 2015

страница 1 от 2

1 2 >
Публикувано на 04-02-2015 19:39 | Ферми,онлайн набиращи персонал,заминаване март,април 2015
ag_s
Потребител

Здравейте,
Интересувам се от опита на хора,които сами са намирали работа в селското стопанство чрез онлайн кандидатстване и без посредническа фирма в Обединеното кралство,с период за заминаване март,април месец.Нека споделят имената на тези ферми, естеството на работата.
Предварително благодаря.

Публикувано на 04-02-2015 21:27 | RE: Ферми,онлайн набиращи персонал,заминаване март,април 2015
polq
Потребител

Редактирано от Ivo на 11-03-2015 10:43
Публикувано на 04-02-2015 21:42 | RE: Ферми,онлайн набиращи персонал,заминаване март,април 2015
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

По принцип има тема за директно набиращи ферми, но пък дано в тази да бъдат добавени още ферми, че да ги добавим към основния списък.

Например във Facebook страницата написаха Cobrey Farm.

Публикувано на 04-02-2015 21:49 | RE: Ферми,онлайн набиращи персонал,заминаване март,април 2015
sovata
Потребител

Във форума са изброени 5-6 ферми които директно набират персонал,а всашност те са много по-вече.Има азбучник на фермите в УК те няма как да всички на острова заштото има оште много в които хора не са ходили и така нататак.Ако човек му се занимава може да ги преглежда една по една да вавежда името в Гугал и да тарси да ли дадената ферма има саит,да влезне в него евентуално и да кандидаства.Някои имат линк за кандидастване някои не,но може да им пишете на имеила като приложите и СВ.Аз лично сам кандидаствал в саитовете на почти всички ферми от азбучника и полу4авам отговори до дни.
Публикувано на 04-02-2015 21:53 | RE: Ферми,онлайн набиращи персонал,заминаване март,април 2015
Ivo
Админ

Радвам се, че има хора, които са взели нещата в свои ръце, а не чакат нещо да се случи.

Ако споделиш и какви са отговорите ще е много добре.

Публикувано на 04-02-2015 22:02 | RE: Ферми,онлайн набиращи персонал,заминаване март,април 2015
ag_s
Потребител

Разбирам идеята,благодаря за отговорите,но конкретно самото изброяване на фермите в този азбучник не дава отговор на въпроса какво се отглежда,откога започва набирането на персонал по месеци.Аз също съм пробвала с това да пиша на фермите,но е хубаво да сме наясно откога те имат нужда от хора,което интересува също посетителите на сайта според мен.И да, Иво е прав,защото отговорите също са много важни,повечето от фермите имат постоянен персонал,не наемат нови хора или мненията за фермата са отпреди години,което не ни дава достатъчно информация за сегашното й състояние.Съзнавам,че темата е обстойна,дано не досадих.
Публикувано на 04-02-2015 22:10 | RE: Ферми,онлайн набиращи персонал,заминаване март,април 2015
Ivo
Админ

Обстойна е да.. само си помисли какво точно искаш да получиш като информация.
Темите в азбучника са плод на 7 години събирана с много мъка от бригадирите информация за фермите. Оскъдна или не... толкова. Трудно се събира информация. В случая директно ти казвам, че няма как да очакваш тук да получиш информацията, която търсиш. По-скоро трябва да си я скалъпваш.
Е, ако получиш изчерпателни отговори - много добре от страна на тези, които го направят, но иначе:
1. Имаш начален старт - над 100 имена на ферми, които със сигурност са работили и вероятно работят още с такива като нас.
2. В някои има доста информация, която отговаря на въпросите ти. За други има по-малко, за трети - изобщо.
3. Търсиш в гугъл за сайт на фермите (ако в темите няма) и ще видиш какво се работи, а също и ще видиш дали имат свободни работни места.
4. Дори и да няма написано нищо за кандидати за работа - нищо не ти пречи да напишеш един мейл и да попиташ за работа. За пример - @sovata.

И все пак - информация се трупа с времето и затова тук, ако може да натрупаме още такава за потенциални ферми - работодатели ще е добре.

Публикувано на 04-02-2015 23:12 | RE: Ферми,онлайн набиращи персонал,заминаване март,април 2015
sovata
Потребител

Наи-доброто време за такъв вид кандидастване е от началото на декември до януари защтото тогава ферми те си правят списаците за персонал.аз кандидаствах декември в около 20 ферми и получих оферти от 5 като съм оточнил кога мога да започна.от тия 5 ферми които получих оферти прочетох отзивите във форума и избрах тази с наи-лошите коментари там смятам че щте е наи-добре.
Публикувано на 04-02-2015 23:18 | RE: Ферми,онлайн набиращи персонал,заминаване март,април 2015
Ivo
Админ

хм.. интересна логика, но все пак.. защо?
а по темата - скоро видях, че и тук са кандидатствали директно:
STEWARTS OF TAYSIDE LTD

Публикувано на 04-02-2015 23:46 | RE: Ферми,онлайн набиращи персонал,заминаване март,април 2015
quiksilver
Потребител

Аз се чудя защо повечето от хората търсят ферми за плодове и зеленчуци където работата е сезонна и непостоянна- до голяма степен зависи от времето, а не търсят ферми за гъби където работата е целогодишна и постоянна. Относно темата аз съм намерил няколко ферми за гъби в които може да се кандидатства директно. Фермите са Fiddleford Mushrooms, Drinkwater Mushrooms и Suffolk Mushrooms. Ако знаете още някоя ферма за гъби кажете, защото скоро ще кандидатствам и се надявам на пролет да замина.

страница 1 от 2

1 2 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 52 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти