Форум >
Публикувано на 04-02-2015 19:39 | Ферми,онлайн набиращи персонал,заминаване март,април 2015
Здравейте,
Интересувам се от опита на хора,които сами са намирали работа в селското стопанство чрез онлайн кандидатстване и без посредническа фирма в Обединеното кралство,с период за заминаване март,април месец.Нека споделят имената на тези ферми, естеството на работата.
Предварително благодаря.
Интересувам се от опита на хора,които сами са намирали работа в селското стопанство чрез онлайн кандидатстване и без посредническа фирма в Обединеното кралство,с период за заминаване март,април месец.Нека споделят имената на тези ферми, естеството на работата.
Предварително благодаря.
Публикувано на 04-02-2015 21:27 | RE: Ферми,онлайн набиращи персонал,заминаване март,април 2015
Редактирано от Ivo на 11-03-2015 10:43
Публикувано на 04-02-2015 21:42 | RE: Ферми,онлайн набиращи персонал,заминаване март,април 2015
По принцип има тема за директно набиращи ферми, но пък дано в тази да бъдат добавени още ферми, че да ги добавим към основния списък.
Например във Facebook страницата написаха Cobrey Farm.
Например във Facebook страницата написаха Cobrey Farm.
Публикувано на 04-02-2015 21:49 | RE: Ферми,онлайн набиращи персонал,заминаване март,април 2015
Във форума са изброени 5-6 ферми които директно набират персонал,а всашност те са много по-вече.Има азбучник на фермите в УК те няма как да всички на острова заштото има оште много в които хора не са ходили и така нататак.Ако човек му се занимава може да ги преглежда една по една да вавежда името в Гугал и да тарси да ли дадената ферма има саит,да влезне в него евентуално и да кандидаства.Някои имат линк за кандидастване някои не,но може да им пишете на имеила като приложите и СВ.Аз лично сам кандидаствал в саитовете на почти всички ферми от азбучника и полу4авам отговори до дни.
Публикувано на 04-02-2015 21:53 | RE: Ферми,онлайн набиращи персонал,заминаване март,април 2015
Радвам се, че има хора, които са взели нещата в свои ръце, а не чакат нещо да се случи.
Ако споделиш и какви са отговорите ще е много добре.
Ако споделиш и какви са отговорите ще е много добре.
Публикувано на 04-02-2015 22:02 | RE: Ферми,онлайн набиращи персонал,заминаване март,април 2015
Разбирам идеята,благодаря за отговорите,но конкретно самото изброяване на фермите в този азбучник не дава отговор на въпроса какво се отглежда,откога започва набирането на персонал по месеци.Аз също съм пробвала с това да пиша на фермите,но е хубаво да сме наясно откога те имат нужда от хора,което интересува също посетителите на сайта според мен.И да, Иво е прав,защото отговорите също са много важни,повечето от фермите имат постоянен персонал,не наемат нови хора или мненията за фермата са отпреди години,което не ни дава достатъчно информация за сегашното й състояние.Съзнавам,че темата е обстойна,дано не досадих.
Публикувано на 04-02-2015 22:10 | RE: Ферми,онлайн набиращи персонал,заминаване март,април 2015
Обстойна е да.. само си помисли какво точно искаш да получиш като информация.
Темите в азбучника са плод на 7 години събирана с много мъка от бригадирите информация за фермите. Оскъдна или не... толкова. Трудно се събира информация. В случая директно ти казвам, че няма как да очакваш тук да получиш информацията, която търсиш. По-скоро трябва да си я скалъпваш.
Е, ако получиш изчерпателни отговори - много добре от страна на тези, които го направят, но иначе:
1. Имаш начален старт - над 100 имена на ферми, които със сигурност са работили и вероятно работят още с такива като нас.
2. В някои има доста информация, която отговаря на въпросите ти. За други има по-малко, за трети - изобщо.
3. Търсиш в гугъл за сайт на фермите (ако в темите няма) и ще видиш какво се работи, а също и ще видиш дали имат свободни работни места.
4. Дори и да няма написано нищо за кандидати за работа - нищо не ти пречи да напишеш един мейл и да попиташ за работа. За пример - @sovata.
И все пак - информация се трупа с времето и затова тук, ако може да натрупаме още такава за потенциални ферми - работодатели ще е добре.
Темите в азбучника са плод на 7 години събирана с много мъка от бригадирите информация за фермите. Оскъдна или не... толкова. Трудно се събира информация. В случая директно ти казвам, че няма как да очакваш тук да получиш информацията, която търсиш. По-скоро трябва да си я скалъпваш.
Е, ако получиш изчерпателни отговори - много добре от страна на тези, които го направят, но иначе:
1. Имаш начален старт - над 100 имена на ферми, които със сигурност са работили и вероятно работят още с такива като нас.
2. В някои има доста информация, която отговаря на въпросите ти. За други има по-малко, за трети - изобщо.
3. Търсиш в гугъл за сайт на фермите (ако в темите няма) и ще видиш какво се работи, а също и ще видиш дали имат свободни работни места.
4. Дори и да няма написано нищо за кандидати за работа - нищо не ти пречи да напишеш един мейл и да попиташ за работа. За пример - @sovata.
И все пак - информация се трупа с времето и затова тук, ако може да натрупаме още такава за потенциални ферми - работодатели ще е добре.
Публикувано на 04-02-2015 23:12 | RE: Ферми,онлайн набиращи персонал,заминаване март,април 2015
Наи-доброто време за такъв вид кандидастване е от началото на декември до януари защтото тогава ферми те си правят списаците за персонал.аз кандидаствах декември в около 20 ферми и получих оферти от 5 като съм оточнил кога мога да започна.от тия 5 ферми които получих оферти прочетох отзивите във форума и избрах тази с наи-лошите коментари там смятам че щте е наи-добре.
Публикувано на 04-02-2015 23:18 | RE: Ферми,онлайн набиращи персонал,заминаване март,април 2015
хм.. интересна логика, но все пак.. защо?
а по темата - скоро видях, че и тук са кандидатствали директно:
STEWARTS OF TAYSIDE LTD
а по темата - скоро видях, че и тук са кандидатствали директно:
STEWARTS OF TAYSIDE LTD
Публикувано на 04-02-2015 23:46 | RE: Ферми,онлайн набиращи персонал,заминаване март,април 2015
Аз се чудя защо повечето от хората търсят ферми за плодове и зеленчуци където работата е сезонна и непостоянна- до голяма степен зависи от времето, а не търсят ферми за гъби където работата е целогодишна и постоянна. Относно темата аз съм намерил няколко ферми за гъби в които може да се кандидатства директно. Фермите са Fiddleford Mushrooms, Drinkwater Mushrooms и Suffolk Mushrooms. Ако знаете още някоя ферма за гъби кажете, защото скоро ще кандидатствам и се надявам на пролет да замина.
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители