Форум >
Публикувано на 02-10-2015 21:01 | Някакви сертификати за Англия
Мога ли да си извадя някакви сертификати от тук които да ми помогнат в Англия, препоръчайте нещо свързано с компютри, финанси, електроника или нещо друго ако има, понеже завърших тази година и дипломата ми още не е готова и сигурно чак към коледа ще е, а мисля да замина за Лондон и знам че трябват и документи за по-добри работи
Редактирано от atom на 02-10-2015 21:10
Публикувано на 05-10-2015 16:58 | RE: Някакви сертификати за Англия
Какъв сертификат считаш, че можеш да си изкараш?
Публикувано на 05-10-2015 17:18 | RE: Някакви сертификати за Англия
Извади си академична справка и я легализирай, докато ти стане дипломата. Не всички стават до Коледа.
Относно сертификатите....горе долу пак на същия принцип. Все така трябва там да ти го признаят, проучи примерно кои важат за UK.
Какво си завършил? Така си ги изброил, че все едно, ти е все едно какво ще изкараш. Финанси и електроника нямат нищо общо
Относно сертификатите....горе долу пак на същия принцип. Все така трябва там да ти го признаят, проучи примерно кои важат за UK.
Какво си завършил? Така си ги изброил, че все едно, ти е все едно какво ще изкараш. Финанси и електроника нямат нищо общо
Публикувано на 05-10-2015 17:29 | RE: Някакви сертификати за Англия
Знам в кои сфери мога, но не знам нито за какво нито къде да се явя. Така че не мога да отговоря на въпроса. Иначе имам компютърна грамотност (обичайната, windows, ms office...) плюс имам знания в HTML които са на средно ниво може би, и умения в някои по специфични програми като Autocad. Знам английски(свободно) и руски език(средно ниво) (4 години в училище го учих от езикова гимназия съм), и имам знания в икономиката най-вече около фондовите пазари (около 2 години търговия от платформа). А висшето ми е за комуникационна техника и технологии, но там дипломата не е готова. И друго не се сещам което да е полезно, та има ли нещо което да мога да си извадя от тук за да си облекча началото там ?
Редактирано от atom на 05-10-2015 17:35
Публикувано на 05-10-2015 21:31 | RE: Някакви сертификати за Англия
Ако знаеш какво искаш да си търсиш като работа там, си извади такъв документ тук, но ако отиваш на "късмет", как да ти кажем? Не върви да отидеш със знания, умения и сертификат за компютърна грамотност примерно, пък да работиш нещо, което не го изисква. Според мен, ако имаш възможност (финансова) изкарай си сертификат и за език и за компютърна грамотност и за каквато компетенция имаш някаква основа и смяташ, че ще ти е интересно да я надградиш.
С forex търговия може да се занимаваш в която и точка на света да си. Много хора се занимават в свободното си време за допълнитени доходи...естествено изисква много четене на литература и практика с демо версии.
Хубаво е, че имаш разнородни интереси, просто сложи 1-2 на фокус и ги развий.
Успех!
С forex търговия може да се занимаваш в която и точка на света да си. Много хора се занимават в свободното си време за допълнитени доходи...естествено изисква много четене на литература и практика с демо версии.
Хубаво е, че имаш разнородни интереси, просто сложи 1-2 на фокус и ги развий.
Успех!
Публикувано на 05-10-2015 22:04 | RE: Някакви сертификати за Англия
Въпроса е от къде точно да го извадя този документ, може ли конкретно да ми отговори някой за компютърната грамотност например или за нещо от останалите, за което знае. Аз изброих няколко сфери, уж за да получа конкретен отговор за една поне, а не общи приказки по всичките. В гугъл като напиша сертификат за нещо си и излизат десетки сайтове но нямам представа кой ми трябва на мен.
Публикувано на 05-10-2015 22:12 | RE: Някакви сертификати за Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители