Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Улвърхемптън-работа в складове

страница 1 от 6

1 2 3 4 > >>
Публикувано на 29-01-2016 00:04 | Улвърхемптън-работа в складове
slavi77
Потребител

Имаме предложение за там за работа в склад със съпругът ми ,но нз. дали си заслужава.
Искат ни депозит за квартира + два наема предварително.Също така се заплаща и пътя от летището до квартирата. Дали ще си заслужава да се дават толкова пари.(Ако ги сметнем 400-500 паунда) още преди са сме започнали работа.Ако някой скоро е бил там,или в момента е там моля да сподели.

Публикувано на 29-01-2016 01:20 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
ninja303030
Потребител

Хаха, ами кажи как се казва склада или местото там. Нали ти е ясно колко много складове има в Увърхямптън . нали зн, че може би навсякъде е различно .
Публикувано на 29-01-2016 09:58 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
slavi77
Потребител

По принцип решаваш някакъв тест и според нивото ти на английски те разпределят в кой склад ще си. Имат договори с TNT, Argos, Sainsbury's ,Tesco....
Публикувано на 29-01-2016 11:19 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
mikvo
Потребител

ми сам не можеш ли да си направиш сметката? колко часа ще работиш поне знаеш ли? смяташ си приходите вадиш разходите и преценяваш дали те устройва. чакаш друг да реши вместо тебе?
Публикувано на 29-01-2016 12:24 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
slavi77
Потребител

Естествено че ,друг няма да реши вместо мен ,просто исках мнението на някой който е там и работи тази работа ,дали е доволен като цяло ...най-лесно е да се направят сметките ,но дали всичко е така в действителност както обещават ,поне 40 часа на седмица с опция за допълнителни часове,като се започне от 6.80,с течение на времето може да стигнат до 9 паунда на час.
Публикувано на 29-01-2016 12:47 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Сам казваш, че вариантите са различни.
За да ти е по-добре си смятай 40 часа на седмица при минимално заплащане. Можеш да провериш и с 35 часова седмица, за всеки случай.
Като извадиш разходите за квартира, транспорт, данъци, живот ще получиш сумата, която трябва да прецениш дали те устройва.

Публикувано на 29-01-2016 15:30 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
lud lud
Потребител

здравейте и аз искам да кандидатствам дайте някакви координати да се свържа ако може
Публикувано на 29-01-2016 17:02 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
ninja303030
Потребител

Хаха, ако работиш 40 часа на седмица, при нормално заплащане за работник от Булгаристан - 6/7 паунда в час. Като имаш в предвид, че чисто ти е 6 паунда някъде, след данъците . Нали зн, че ако не ти е безплатна квартирата, а сам я плащаш, като си платиш яденето, пътя до работата, ток, газ, интернет, телефон, цигари, накрая най вероятно няма да остане нищо . И да останат някакви 100, 150 паунда, ти ще ги изхарчиш като излезеш 3 пъти в месеца да се позабавляваш . 40 часа в седмицата означава по-малко от 1000 паунда на месец, да не кажа че няма и 900 . Много добре си направи сметката, щото работата ще е много гърбава сигурно в склад . Не мисля, че има смисъл да се бачка за под 1200 1300 паунда чисто в Англия, ако си в града . Ако си във ферма, може и за 1000 примерно, щото там нямаш почти никакви разходи . Нали зн, че вече овъртайма в Англия не е задължителен, демек не се плаща за чужденци . Нали зн, че ако искаш да ти остава нещо, трябва да работиш доста над 40 часа на седмица, примерно 55-60- часа. Това означава 6 дена по 10 часа примерно. Наистина си направи много хубаво сметките, дали има смисъл да се гърбиш като маймуна, и накрая да не ти остане почти нищо. Не искам да ти убивам желанието, но мисля, че ако си в града и не взимаш поне 1200 паунда чисто, няма смисъл да се гърбиш. най-добре натисни нещо тука да научиш и отивай в София за 1200, 1300 лева. То ще ти е същото. Няма и да се гърбиш толкова . Няма смисъл да говоря такива работи, ама се опитвам да съм обективен. Най- добре ако искаш да ти остават пари, отиди в някоя ферма . Успех.
Редактирано от ninja303030 на 29-01-2016 17:08
Публикувано на 29-01-2016 17:34 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
slavi77
Потребител

Ами честно да ти кажа аз съм със висше образование,но живея на морето ...имаш работа точно 3 месеца,да не говорим че се работи 12-14 часа всеки ден,накрая като удариш чертата не е ясно какво се получава. Това че живееш на морето далеч не означава че парите ги "береш от дърветата" както си мислят повечето хора Тук в Бг. просто няма никакво развитие и не си заслужава,почти всичко е шуробаджанащина. Именно затова се принуждаваме да търсим нещо по-добро в другите държави. То е ясно че ще ни "гърбят".Колкото и да не ми харесва,това е самата истина. Дано да не си прав и да има повечко работа,за да се изкарат някакви пари. Благодаря за мнението все пак !
Публикувано на 30-01-2016 04:01 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Gerrard
Потребител

Схемата е следната,няма значение с коя фирма от БГ се тръгва,350 паунда на човек изисква агенцията ,която ви намира квартирата (130 административна такса,100 за депозит и 2*60 за 2 седмици наема),130 не се връщат,депозита 100 уж се връща ако стоите 6 месеца в тази квартира,повечето им къщи са стари за ремонт,живее се по 2 души в стая и от 6 до 10 души в къща. Работата зависи къде ще има места,когато пристигнете, не дават да сe избирa,може да е Sainsbury s, Ocado ,Euro car parts, Tesco ,Tnt....решава се тест,лесен е и се започва трейнинг за няколко дни,след който,за да платят минимума 6,70 (от 1 април 2016 за над 25 годишни става 7,20) има норми ,които трябва да се покриват. Складовете са обикновено на 25-30 мили от Улвърхемптън ,губи се около 2 часа преди и 2 часа след смяната в най добрия случай,като се заплаща по 6 паунда на ден за транспорта.За часовете навсякаде е различно ,но средно около 40 седмично ( да кажем 280 седмично брутно, и около 240-250 нетно),всеки сам да си направи сметката дали си заслужава или не.

страница 1 от 6

1 2 3 4 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 66 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти