Форум >
Публикувано на 29-01-2016 00:04 | Улвърхемптън-работа в складове
Имаме предложение за там за работа в склад със съпругът ми ,но нз. дали си заслужава.
Искат ни депозит за квартира + два наема предварително.Също така се заплаща и пътя от летището до квартирата. Дали ще си заслужава да се дават толкова пари.(Ако ги сметнем 400-500 паунда) още преди са сме започнали работа.Ако някой скоро е бил там,или в момента е там моля да сподели.
Искат ни депозит за квартира + два наема предварително.Също така се заплаща и пътя от летището до квартирата. Дали ще си заслужава да се дават толкова пари.(Ако ги сметнем 400-500 паунда) още преди са сме започнали работа.Ако някой скоро е бил там,или в момента е там моля да сподели.
Публикувано на 29-01-2016 01:20 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Хаха, ами кажи как се казва склада или местото там. Нали ти е ясно колко много складове има в Увърхямптън . нали зн, че може би навсякъде е различно .
Публикувано на 29-01-2016 09:58 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
По принцип решаваш някакъв тест и според нивото ти на английски те разпределят в кой склад ще си. Имат договори с TNT, Argos, Sainsbury's ,Tesco....
Публикувано на 29-01-2016 11:19 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
ми сам не можеш ли да си направиш сметката? колко часа ще работиш поне знаеш ли? смяташ си приходите вадиш разходите и преценяваш дали те устройва. чакаш друг да реши вместо тебе?
Публикувано на 29-01-2016 12:24 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Естествено че ,друг няма да реши вместо мен ,просто исках мнението на някой който е там и работи тази работа ,дали е доволен като цяло ...най-лесно е да се направят сметките ,но дали всичко е така в действителност както обещават ,поне 40 часа на седмица с опция за допълнителни часове,като се започне от 6.80,с течение на времето може да стигнат до 9 паунда на час.
Публикувано на 29-01-2016 12:47 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Сам казваш, че вариантите са различни.
За да ти е по-добре си смятай 40 часа на седмица при минимално заплащане. Можеш да провериш и с 35 часова седмица, за всеки случай.
Като извадиш разходите за квартира, транспорт, данъци, живот ще получиш сумата, която трябва да прецениш дали те устройва.
За да ти е по-добре си смятай 40 часа на седмица при минимално заплащане. Можеш да провериш и с 35 часова седмица, за всеки случай.
Като извадиш разходите за квартира, транспорт, данъци, живот ще получиш сумата, която трябва да прецениш дали те устройва.
Публикувано на 29-01-2016 15:30 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
здравейте и аз искам да кандидатствам дайте някакви координати да се свържа ако може
Публикувано на 29-01-2016 17:02 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Хаха, ако работиш 40 часа на седмица, при нормално заплащане за работник от Булгаристан - 6/7 паунда в час. Като имаш в предвид, че чисто ти е 6 паунда някъде, след данъците . Нали зн, че ако не ти е безплатна квартирата, а сам я плащаш, като си платиш яденето, пътя до работата, ток, газ, интернет, телефон, цигари, накрая най вероятно няма да остане нищо . И да останат някакви 100, 150 паунда, ти ще ги изхарчиш като излезеш 3 пъти в месеца да се позабавляваш . 40 часа в седмицата означава по-малко от 1000 паунда на месец, да не кажа че няма и 900 . Много добре си направи сметката, щото работата ще е много гърбава сигурно в склад . Не мисля, че има смисъл да се бачка за под 1200 1300 паунда чисто в Англия, ако си в града . Ако си във ферма, може и за 1000 примерно, щото там нямаш почти никакви разходи . Нали зн, че вече овъртайма в Англия не е задължителен, демек не се плаща за чужденци . Нали зн, че ако искаш да ти остава нещо, трябва да работиш доста над 40 часа на седмица, примерно 55-60- часа. Това означава 6 дена по 10 часа примерно. Наистина си направи много хубаво сметките, дали има смисъл да се гърбиш като маймуна, и накрая да не ти остане почти нищо. Не искам да ти убивам желанието, но мисля, че ако си в града и не взимаш поне 1200 паунда чисто, няма смисъл да се гърбиш. най-добре натисни нещо тука да научиш и отивай в София за 1200, 1300 лева. То ще ти е същото. Няма и да се гърбиш толкова . Няма смисъл да говоря такива работи, ама се опитвам да съм обективен. Най- добре ако искаш да ти остават пари, отиди в някоя ферма . Успех.
Редактирано от ninja303030 на 29-01-2016 17:08
Публикувано на 29-01-2016 17:34 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Ами честно да ти кажа аз съм със висше образование,но живея на морето ...имаш работа точно 3 месеца,да не говорим че се работи 12-14 часа всеки ден,накрая като удариш чертата не е ясно какво се получава. Това че живееш на морето далеч не означава че парите ги "береш от дърветата" както си мислят повечето хора Тук в Бг. просто няма никакво развитие и не си заслужава,почти всичко е шуробаджанащина. Именно затова се принуждаваме да търсим нещо по-добро в другите държави. То е ясно че ще ни "гърбят".Колкото и да не ми харесва,това е самата истина. Дано да не си прав и да има повечко работа,за да се изкарат някакви пари. Благодаря за мнението все пак !
Публикувано на 30-01-2016 04:01 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Схемата е следната,няма значение с коя фирма от БГ се тръгва,350 паунда на човек изисква агенцията ,която ви намира квартирата (130 административна такса,100 за депозит и 2*60 за 2 седмици наема),130 не се връщат,депозита 100 уж се връща ако стоите 6 месеца в тази квартира,повечето им къщи са стари за ремонт,живее се по 2 души в стая и от 6 до 10 души в къща. Работата зависи къде ще има места,когато пристигнете, не дават да сe избирa,може да е Sainsbury s, Ocado ,Euro car parts, Tesco ,Tnt....решава се тест,лесен е и се започва трейнинг за няколко дни,след който,за да платят минимума 6,70 (от 1 април 2016 за над 25 годишни става 7,20) има норми ,които трябва да се покриват. Складовете са обикновено на 25-30 мили от Улвърхемптън ,губи се около 2 часа преди и 2 часа след смяната в най добрия случай,като се заплаща по 6 паунда на ден за транспорта.За часовете навсякаде е различно ,но средно около 40 седмично ( да кажем 280 седмично брутно, и около 240-250 нетно),всеки сам да си направи сметката дали си заслужава или не.
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители