Форум >
Публикувано на 16-02-2016 21:18 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Ivo: спазвай правилата на форума!
Редактирано от Ivo на 16-02-2016 21:44
Публикувано на 13-03-2016 18:11 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Имам оферта за работа в склад на Myprotein в град Уорингтън близо до Ливърпул.Ще ми кажете ли за какво става въпрос и струва ли си.Билсъм по ферми преди това и знам как е но в склад не съм рабитил
Публикувано на 13-03-2016 18:37 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
кви тъпотий са това според английския те разпределят в някъкъв склад който е -10 и който ви ги казва тези работи ви лъже мн яко хахах

Публикувано на 13-03-2016 18:50 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Това е мечта .... винаги съм искал да работя в такъв склад
. Къде мога да подпиша
.

Публикувано на 13-03-2016 18:53 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
My Protein са сериозна компания, друго не мога да кажа. 

Публикувано на 13-03-2016 20:00 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Ами незнам дали е лъжа но с тая фирма ходя 3години по ред и имах интервю директно с работодателя просто тая година реших че няма да бачкам по фермите и искам нещо постоянно и понеже никога не съм работил в склад и затова ме интересува.Садих и брах ягоди правих оранжерии брах домати салати кво ли не беше в кал студ дъжд имам мн познати в доста ферми и приятели в лондон но не съм свикнал а и не разчитам н никой а едва ли ще се гръмна в тоя живот по вероятно е да гръмна някой просто искак да знам кво е да работиш в склад в англия идали си заслужава точно в тоя на тая фирма
Редактирано от beliq777 на 13-03-2016 20:08
Публикувано на 13-03-2016 20:41 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Както казах - My Protein е много сериозна компания и не вярвам служителите им да имат проблеми.
Публикувано на 16-03-2016 00:29 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Малко повече инфо за работата в тия складове и за какво става въпрос ако може.Ще съм благодарен
Публикувано на 16-03-2016 19:37 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Има доста голямо разминаване м/у описанието на работата и действителната ситуация. Агенциите са меко казано съмнителни, по някакъв начин са свързани с "агенцията" за квартирите и цялата работа е да ви вземат едни 230 паунда (130 админ такса + 100 депозит, който си остава за тях), + 120 паунда предплата за 2 седмици;
След това ви обещават, че ще ви уредят на интервю/работа в съответния склад и започвате да чакате. От агенцията в БГ ще ви кажат, че 500 паунда ще ви стигнат, но реално ще ви трябват 650-700. Отделно няма гаранция, че няма да ви скъсат на тестовете, които се полагат на място в склада и да ви кажат "чао".
След това ви обещават, че ще ви уредят на интервю/работа в съответния склад и започвате да чакате. От агенцията в БГ ще ви кажат, че 500 паунда ще ви стигнат, но реално ще ви трябват 650-700. Отделно няма гаранция, че няма да ви скъсат на тестовете, които се полагат на място в склада и да ви кажат "чао".
Публикувано на 16-03-2016 23:58 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Ivo: спазвай правилата на форума!
Редактирано от Ivo на 17-03-2016 00:18
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители