Форум >
Публикувано на 30-01-2016 11:42 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
А някой бил ли е там или да има познати които да са там в момента?
Публикувано на 30-01-2016 15:01 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
slavi77 писа:
Да аз съм тук в момента
Публикувано на 31-01-2016 20:24 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
какво то4но прави6 в тия складове гласи6 пора4ки или хамалин като докер претоварва6
Публикувано на 02-02-2016 22:07 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Ако си пикър, правиш поръчки
Публикувано на 04-02-2016 10:24 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Gerrard писа:
и с каква фирма си заминал ?
Публикувано на 07-02-2016 11:18 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Мога да кача снимки от квартирата в която ме настаниха там ?! И повечето къщи в които бях ходила бяха такива или натъпкани с по 7-8 човека .
Публикувано на 07-02-2016 11:47 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Който има снимки ,ако може ги качете..нека хората да имат представа къде отиват!
Публикувано на 09-02-2016 20:54 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
ninja303030 писа:
Хаха, ако работиш 40 часа на седмица, при нормално заплащане за работник от Булгаристан - 6/7 паунда в час. Като имаш в предвид, че чисто ти е 6 паунда някъде, след данъците . Нали зн, че ако не ти е безплатна квартирата, а сам я плащаш, като си платиш яденето, пътя до работата, ток, газ, интернет, телефон, цигари, накрая най вероятно няма да остане нищо . И да останат някакви 100, 150 паунда, ти ще ги изхарчиш като излезеш 3 пъти в месеца да се позабавляваш . 40 часа в седмицата означава по-малко от 1000 паунда на месец, да не кажа че няма и 900 . Много добре си направи сметката, щото работата ще е много гърбава сигурно в склад . Не мисля, че има смисъл да се бачка за под 1200 1300 паунда чисто в Англия, ако си в града . Ако си във ферма, може и за 1000 примерно, щото там нямаш почти никакви разходи . Нали зн, че вече овъртайма в Англия не е задължителен, демек не се плаща за чужденци . Нали зн, че ако искаш да ти остава нещо, трябва да работиш доста над 40 часа на седмица, примерно 55-60- часа. Това означава 6 дена по 10 часа примерно. Наистина си направи много хубаво сметките, дали има смисъл да се гърбиш като маймуна, и накрая да не ти остане почти нищо. Не искам да ти убивам желанието, но мисля, че ако си в града и не взимаш поне 1200 паунда чисто, няма смисъл да се гърбиш. най-добре натисни нещо тука да научиш и отивай в София за 1200, 1300 лева. То ще ти е същото. Няма и да се гърбиш толкова . Няма смисъл да говоря такива работи, ама се опитвам да съм обективен. Най- добре ако искаш да ти остават пари, отиди в някоя ферма . Успех.
Хаха, ако работиш 40 часа на седмица, при нормално заплащане за работник от Булгаристан - 6/7 паунда в час. Като имаш в предвид, че чисто ти е 6 паунда някъде, след данъците . Нали зн, че ако не ти е безплатна квартирата, а сам я плащаш, като си платиш яденето, пътя до работата, ток, газ, интернет, телефон, цигари, накрая най вероятно няма да остане нищо . И да останат някакви 100, 150 паунда, ти ще ги изхарчиш като излезеш 3 пъти в месеца да се позабавляваш . 40 часа в седмицата означава по-малко от 1000 паунда на месец, да не кажа че няма и 900 . Много добре си направи сметката, щото работата ще е много гърбава сигурно в склад . Не мисля, че има смисъл да се бачка за под 1200 1300 паунда чисто в Англия, ако си в града . Ако си във ферма, може и за 1000 примерно, щото там нямаш почти никакви разходи . Нали зн, че вече овъртайма в Англия не е задължителен, демек не се плаща за чужденци . Нали зн, че ако искаш да ти остава нещо, трябва да работиш доста над 40 часа на седмица, примерно 55-60- часа. Това означава 6 дена по 10 часа примерно. Наистина си направи много хубаво сметките, дали има смисъл да се гърбиш като маймуна, и накрая да не ти остане почти нищо. Не искам да ти убивам желанието, но мисля, че ако си в града и не взимаш поне 1200 паунда чисто, няма смисъл да се гърбиш. най-добре натисни нещо тука да научиш и отивай в София за 1200, 1300 лева. То ще ти е същото. Няма и да се гърбиш толкова . Няма смисъл да говоря такива работи, ама се опитвам да съм обективен. Най- добре ако искаш да ти остават пари, отиди в някоя ферма . Успех.
Ти ако работиш 60 часа на седмица , няма да можеш да стоиш на краката си, да не говорим за друго. Не знам кой ти ги разправя тия филми , че ъувътайма не се плащал . Аз работя в складове във Великобритания поти 2 години, вярно не се спестява много , не съм си и поставял за основна цел непременно да трупам пари.В България и на малките ни заплати съм успявал да пестя, та и тук не ми е проблем особено, булгаристански цървули няма много около мен , което е още един плюс. Без да се напъвам за година и половина имам над 10 000 паунда , плюс кола чийто разходи сигурно възлизат на поне половината на тая сума, но както казах не съм тук да пестя само, а с мисълта да се устроя за максимално дълго време.
Публикувано на 15-02-2016 23:23 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Здравейте някой който е там в момента да даде малко информация , има ли работа over time , благодаря предварително
Публикувано на 16-02-2016 18:59 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Ne se precakvaite da hodite tam ili ako hodite si prigotvete dosta pari4ki, zashtoto v momenta nqma rabota, az bqh tam i znam za pone 15 4oveka, koito stoqt bez rabota, polovinata, ot koito sa tam ve4e mesec
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители