Форум >
Публикувано на 16-02-2016 21:18 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Ivo: спазвай правилата на форума!
Редактирано от Ivo на 16-02-2016 21:44
Публикувано на 13-03-2016 18:11 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Имам оферта за работа в склад на Myprotein в град Уорингтън близо до Ливърпул.Ще ми кажете ли за какво става въпрос и струва ли си.Билсъм по ферми преди това и знам как е но в склад не съм рабитил
Публикувано на 13-03-2016 18:37 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
кви тъпотий са това според английския те разпределят в някъкъв склад който е -10 и който ви ги казва тези работи ви лъже мн яко хахах
Публикувано на 13-03-2016 18:50 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Това е мечта .... винаги съм искал да работя в такъв склад . Къде мога да подпиша .
Публикувано на 13-03-2016 18:53 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
My Protein са сериозна компания, друго не мога да кажа.
Публикувано на 13-03-2016 20:00 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Ами незнам дали е лъжа но с тая фирма ходя 3години по ред и имах интервю директно с работодателя просто тая година реших че няма да бачкам по фермите и искам нещо постоянно и понеже никога не съм работил в склад и затова ме интересува.Садих и брах ягоди правих оранжерии брах домати салати кво ли не беше в кал студ дъжд имам мн познати в доста ферми и приятели в лондон но не съм свикнал а и не разчитам н никой а едва ли ще се гръмна в тоя живот по вероятно е да гръмна някой просто искак да знам кво е да работиш в склад в англия идали си заслужава точно в тоя на тая фирма
Редактирано от beliq777 на 13-03-2016 20:08
Публикувано на 13-03-2016 20:41 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Както казах - My Protein е много сериозна компания и не вярвам служителите им да имат проблеми.
Публикувано на 16-03-2016 00:29 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Малко повече инфо за работата в тия складове и за какво става въпрос ако може.Ще съм благодарен
Публикувано на 16-03-2016 19:37 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Има доста голямо разминаване м/у описанието на работата и действителната ситуация. Агенциите са меко казано съмнителни, по някакъв начин са свързани с "агенцията" за квартирите и цялата работа е да ви вземат едни 230 паунда (130 админ такса + 100 депозит, който си остава за тях), + 120 паунда предплата за 2 седмици;
След това ви обещават, че ще ви уредят на интервю/работа в съответния склад и започвате да чакате. От агенцията в БГ ще ви кажат, че 500 паунда ще ви стигнат, но реално ще ви трябват 650-700. Отделно няма гаранция, че няма да ви скъсат на тестовете, които се полагат на място в склада и да ви кажат "чао".
След това ви обещават, че ще ви уредят на интервю/работа в съответния склад и започвате да чакате. От агенцията в БГ ще ви кажат, че 500 паунда ще ви стигнат, но реално ще ви трябват 650-700. Отделно няма гаранция, че няма да ви скъсат на тестовете, които се полагат на място в склада и да ви кажат "чао".
Публикувано на 16-03-2016 23:58 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Ivo: спазвай правилата на форума!
Редактирано от Ivo на 17-03-2016 00:18
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители