Форум >
Публикувано на 29-06-2016 05:44 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Бусовете са незаконни, вече им конфикуваха 3 ако не се лъжа. Да не си мислите че плащат данъци или ще ви дадът билетче 
А може след 12 часова смяна, да пътувате прави и да минете през още 2 склада за други пътници. И пътя от скромните час и половина маааалко да се одължи.
Квартирите са незаконни също - нямаш нито документи, нито договори, нито нищо. Ако не си съгласен можеш да спиш навънка или да си ходиш.

А може след 12 часова смяна, да пътувате прави и да минете през още 2 склада за други пътници. И пътя от скромните час и половина маааалко да се одължи.
Квартирите са незаконни също - нямаш нито документи, нито договори, нито нищо. Ако не си съгласен можеш да спиш навънка или да си ходиш.
Публикувано на 29-06-2016 15:01 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Споменах ли дървениците (bedbugs)?
Вече знам 5 човека които са ги яли (вклщчително и мене), а това са хора само от 1 склад, само от 1 смяна.
Има много складове, всеки с по 3 смени.
От статистическа гледна точка това не е случайност, а по-скоро закономерснот.
пп. Сърби почти като шарка, спиш на светната лампа и се будиш през 1-2 часа.
В 1вата квартира, където ландлорда е знаел, че има дървеници но ме натресе там въпреки това, за 7 дена имах околко 30 пъпки само на лявата ръка от китката надолу, да не говорим за целите ръце, врата, краката...
Вече знам 5 човека които са ги яли (вклщчително и мене), а това са хора само от 1 склад, само от 1 смяна.
Има много складове, всеки с по 3 смени.
От статистическа гледна точка това не е случайност, а по-скоро закономерснот.
пп. Сърби почти като шарка, спиш на светната лампа и се будиш през 1-2 часа.
В 1вата квартира, където ландлорда е знаел, че има дървеници но ме натресе там въпреки това, за 7 дена имах околко 30 пъпки само на лявата ръка от китката надолу, да не говорим за целите ръце, врата, краката...
Публикувано на 06-08-2016 21:37 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Чета тук и се смея с глас на простотиите. Ами кой ви кара да живеете на 20 мили от работата си. Наемете си квартира в близост до нея или си купете кола или и двете заедно .Нали сте много отворени иначе 20-22 годишни пишлигари нарамили чантите и ще бачкат в Англия . Вие не знаете първо на кой свят сте , а сте тръгнали из чужбина. Поне да бяхте навъртяли година - две стаж в България на някаква работа преди това да придобиете елементарни трудови навици.
Публикувано на 10-08-2016 18:05 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Чета тук и се смея с глас на простотиите. Ами кой ви кара да живеете на 20 мили от работата си. Наемете си квартира в близост до нея или си купете кола или и двете заедно .Нали сте много отворени иначе 20-22 годишни пишлигари нарамили чантите и ще бачкат в Англия . Вие не знаете първо на кой свят сте , а сте тръгнали из чужбина. Поне да бяхте навъртяли година - две стаж в България на някаква работа преди това да придобиете елементарни трудови навици.
+1
Публикувано на 09-09-2016 19:57 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Чудя се защо толкова обяви пускат, като толкова хубаво.
Според мен променят местата за живеене и пътуването, биха били много по атрактивни.
Според мен променят местата за живеене и пътуването, биха били много по атрактивни.
Публикувано на 03-02-2019 09:38 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Здравейте кандидатствах за работа в складове за Теско и Сейнсбъри които се намират около Бирмингам искам да попитам как са нештата в тези складове и фирмата с която работя е англиийска.Искам да попитам дали си заслужават нещата.Благодаря!
Публикувано на 09-04-2019 21:29 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Здравейте отправиха ми предложение за работа в склад на Теско, намиращ се в Дидкод графство Абингдън. Но след всичко прочетено до тук от предишните години, и соления опит на работещите в такива складове май ще е глупава идея да се съглася и да замина на подобно кофти "приключение"?!? Притеснява ме, най-вече това което прочетох за хаузинга и условията в тия къщи. Нещата с транспорта също ако не са се променили, хич няма за какво да се замислям дори над тази оферта. Просто бих ги пратил да вървят по дяволите и да си търсят баламурници за тия складове. 90% ми мирише на някаква страшна гадория, ако някой мисли по друг начин нека ме обори с факти?

Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители