Форум >
Публикувано на 04-08-2018 12:18 | Моля за мнения за тази фабрика Loch Fyne Oysters намираща се в Cairndow Шотландия !!!
Здравейте приятели може би ви е писнало от тъпи въпроси но моля за помощ скоро ми предстой пътуване до Шотландия във фабрика за риба Loch Fyne Oysters ако някой има информация за нея или е бил там ще ви бъда много благодарна да споделите със мен !! Също така ако имате мнение за тези фабрики и работата във тях също бих била благодарна за информация БЛАГОДАРЯ ВИ !!!
Публикувано на 05-08-2018 02:01 | RE: Моля за мнения за тази фабрика Loch Fyne Oysters намираща се в Cairndow Шотландия !!!
Ами дано някой е бил точно там и ти даде инфо
Но по принцип имам познати, които са работили в подобни фабрики за риба във Великобритания. Но те не бяха очаровани от часовката. Казваха, че се работи по 8 часа на ден и 22дни и за месец се правят около нв повече от 900-1000 паунда чисто, след данъците, не повече. Работи се на минималната ставка.
Тъпото е, че много често се пътува до фабриката и обратно. Транспорта на едното момче беше около 5-6 паунда на ден, което за 22 дни е 120 паунда някъде.......като цяло накрая му оставаха едни 100-150 паунда заделени и нямаше особен смисъл
Дано обаче при теб не е така, стискам палци .
Но по принцип имам познати, които са работили в подобни фабрики за риба във Великобритания. Но те не бяха очаровани от часовката. Казваха, че се работи по 8 часа на ден и 22дни и за месец се правят около нв повече от 900-1000 паунда чисто, след данъците, не повече. Работи се на минималната ставка.
Тъпото е, че много често се пътува до фабриката и обратно. Транспорта на едното момче беше около 5-6 паунда на ден, което за 22 дни е 120 паунда някъде.......като цяло накрая му оставаха едни 100-150 паунда заделени и нямаше особен смисъл
Дано обаче при теб не е така, стискам палци .
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители