Форум >
Публикувано на 30-04-2009 14:13 | Почистващ персонал в хотел на летище Гетук
Почистващ персонал в хотел на летище Гетук ... ако някои има отзиви да пише
Редактирано от Ivo на 30-04-2009 21:54
Публикувано на 30-04-2009 15:42 | RE: 9 май
Никои ли не е чувал за такава оферта
Публикувано на 01-05-2009 10:52 | RE: Почистващ персонал в хотел на летище Гетук
Никои ли незнае за тази позиция
Публикувано на 01-05-2009 12:19 | RE: Почистващ персонал в хотел на летище Гетук
S koq firma dai pove4e info
Публикувано на 01-05-2009 13:43 | RE: Почистващ персонал в хотел на летище Гетук
Българската е Uni Group а Англииската Euro link shames ltd
Публикувано на 03-05-2009 11:11 | RE: Почистващ персонал в хотел на летище Гетук
Хайде ще ви посрещаме на летището и ще ви настаняваме в стаите
На 9 май 
На 9 май 
Публикувано на 29-06-2009 17:22 | RE: Почистващ персонал в хотел на летище Гетук
сега вие може да кажете как е там! напишете отзиви!
успехиииииииииии!
успехиииииииииии!
Публикувано на 01-07-2009 08:19 | RE: Почистващ персонал в хотел на летище Гетук
Ot zle po zle ..... Dosta moga da razkazvam za dvata meseca prekarani veche tyk. Prosto ne trugvaite s Nov Vek ili uni group . Vsichko koeto kazvat ott Bulgariq e luja. Istinata e che sme belite robi na ANgliq. Rabotim po 12 h a ni se plashta za 6 h. Kvartirite sa bezbojno skupi. Iziskvaniqta na xotela sa prekaleno visoki. Masovo napyskat xora ili sa yvolneni. No na nikogo ne my pyka zashtoto ot BG idvat novi agunca.Tyk te posreshtat s dymite Dobre doshli v Ada. Ot nachalo ti se vijda shega no posle ti prosvetva. Togava e veche kusno nqmash pari za bilet s chekut sus zaplatata si go vzemash na 3 sedmica. Nqkoi trqbva da gi spre tezi ot Plovdiv. Yspex na vsichki chao ot men za sega .
Публикувано на 01-07-2009 15:48 | RE: Почистващ персонал в хотел на летище Гетук
lele,takiva firmi trjbva da se zatvarjt!.gif)
.gif)
Публикувано на 27-07-2009 19:04 | RE: Почистващ персонал в хотел на летище Гетук
Da suglasna sum za Nov Vek az saminah s tazi plovdivska firma i me precakaha s s golqma suma pari dobre 4e se usetih na vreme i znaeh angliiski i si zaminah predi da se zarobq.V Nov Vek ni kazvat za edno zaplashtane a tam se okasva savsem razli4no kvartirite sa naistina mn skupi i ne mojesh da si pokrivash razhodite uj ti garantirat 40 4asa rabotna sedmica a ne e taka tam horata koito vidqh v hotela kudeto trqbvashe da rabotq mi stana jal .Ne se zahvashtaite s NOV VEK!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koito ima vapros kum men da me nameri po skype:natalia123_

Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД