Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Почистващ персонал в хотел на летище Гетук

страница 2 от 2

< 1 2
Публикувано на 06-08-2009 12:33 | RE: Почистващ персонал в хотел на летище Гетук
antih
Потребител

neznam koi e pisal za tazi firma za hotela v getuik,no mnogo to4no e uspql da predade rabotita takiva kakvito sa!bravo-az sa6to bqh tam,napusnah hotela i sega 6te hoda da si dirq kasmeta v London,iskreno se nadqvam 4e tazi firma "NOV VEK",v nai-skoro vreme 6te spre da raboti i 6te prestane da pra6ta BG-ta v tozi ujasen hotel!!!!!!!

Публикувано на 09-10-2009 09:50 | RE: Почистващ персонал в хотел на летище Гетук
iliyana
Потребител

Zdraveite,
Az do kolkoto znam Select Group e edinstvenata UK firma, koqto nabira personal za letishtata. A te pak rabotqt samo s ETCi, a te pak samo sas ZIP travel - no v momenta nqmat nishto za tab i az sam pitala...no ako mi izpratqt info za tova che tarsqt shte pisha
Публикувано на 21-01-2010 16:28 | RE: Почистващ персонал в хотел на летище Гетук
lasssana
Потребител

emi ti kako mislish da zimash po 5000 hilqdi paunda li da imash kladara za hlqb iskarai edna godina
i shi sa opraqt neshta

страница 2 от 2

< 1 2

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23902 | Форумни мнения 29912 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 40 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: jhb66
Бригадири в момента или преди малко във форума:
enyar zazz2 Ternence Ephraim jhb66 Jacubov JeansKeyzhu Lilidala Adrianayng koreandr Rodrigo Taylorlly MirabelConnell Ivo Hartmann846 luissuraez798 Andrew736 Damnmy Seraphinang Kongyawen nataliana plitvinko BennieDe Theodore219 FranklinMyer

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2026 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти