Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Продаваме ли се в Англия за пари ...........

страница 2 от 14

< 1 2 3 4 5 > >>
Публикувано на 24-11-2009 16:57 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
kals
Потребител

ami da dobre e tuk ,,,,,po dobre da sam si tuk otkolkoto da sam izmikqr kato teb i dokoga 6te brodi6 po fermite dokato ne ostaree6 ili nqkoi ne te napravi maika po nevolq ...........aide stiga se zalagva s tezi gyrbeti krivi........koito ima dobro obrazovanie i tuk si vzima sa6tite pari ama e po lesno da ide6 tam na poleto da se bahte6 to za u4eneto se iska akul ...........seki moje da e selqk ,,,,,,,,,,,,pokaji ne6to koeto e intelektualno...a obijdat samo prostacite a ti qvno ima6 malko umstven baga6 haide 4e te 4akat na nivata................ama si zemi i zabradkata ........

Публикувано на 24-11-2009 17:04 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
Fairy
Модератор
http://www.facebook.com/Fairy.Brigadiri

Кой те е обидил пък теб, тва че те нареках лигльо ли - ми да ти копирам ли писаниците от вчера, дето Иво е вървял след теб да те цензурира, да се убедим за пореден път кой е простак. Така и не каза какво толко си завършил и какво работиш, поне си подкрепи твърденията с факти... или още си на издръжката на мама и тати,..... айде че те чакат да те нахранят... ама си вземи и памперса

Ето и обещания цитат ( един от многото)
abe mai tvoite 4orapi meri6at i mai s dosta tapai 4e da bega6 po 4ujbina kato si dobra tuk se pokaji ili mai si zavur6ila nekoe selsko u4ili6te ta si rabotila za 300 leva ****.........ti zapo4na da obijda6 ......no kakvo da se o4akva ot *******.......

п.с. Скъпи Кал , ще ме извиниш, че повече няма да ти отговарям на простотиите, опитах се да разговарям с теб нормално, но .. ум патки пасе. За някои неща наистина имаш право, но не можеш да водиш нормален диалог, подхождащ на човек с инжинерно образование

Редактирано от Fairy на 24-11-2009 19:59
Публикувано на 24-11-2009 17:06 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
nikita87
Потребител

'koito ima dobro obrazovanie i tuk si vzima sa6tite pari ' и колко са тези които взимат страшните пари? Не се ли броят на прасти?Колко вишисти познаваш със свястна работа?Всеки втори 'учен' , 'не учен' се чуди как да свърже двата края в прекрасната ни България!
Публикувано на 24-11-2009 17:22 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
vlado
Потребител

На тоя човек няма смисъл да му се обяснява. Неговата цел е само да дразни хората и да ги провокира. wink
Публикувано на 24-11-2009 17:32 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
Elektra
Модератор

В Англия сме просто нископлатена работна ръка, но нас тези пари ни устройват за Б-я, така че.... razzrazz Go go power rangers

Публикувано на 24-11-2009 17:59 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
kals
Потребител

do fermerkata ,,kopirai da vidim kakvo ne e taka i kakvo sa mi iztrirli ili samo si pravi6 airobika ,,,,,,,,kaji kakvo obrazovanie ima6 ti ,,az sam injiner i si rabotq po spezialnosta i ot davna nikoi ne mi dava pari a i sam se izdarjal do kato sam u4il sam ti kakva si osven .........fermerka,,,,,,,angryangryangry stana mi interesno ili te nqma moje bi doi6 kozite,,,,,,,4akam otgovor,,,,,,

do vlado ,,,,istinata te drazni a drugite pla4at kato se varnat bez pari,,,,,,,,,,

Ivo: Ползвай бутона "редакция"
Редактирано от Ivo на 24-11-2009 18:03
Публикувано на 24-11-2009 18:01 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Забавно...

стига сте се обиждали... angry

Публикувано на 24-11-2009 18:04 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
kals
Потребител

do nikita,,,,,,kato izbqga6 za nqkolko meseza kak si re6ava6 problemite nikita.....pak se vra6ta6 tuk nali ,,,,napravete ne6to tuk mmvseki moje da bqga,,,,,,ot realnosta i da si misli 4e e stra6en kato e oti6al da 4irakuva na prostite angli4ani ,,,,,,imaite malko uvajenie kam sebe si,,,,,,,
Публикувано на 24-11-2009 18:53 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
HenryII
Потребител

Калс е прав за някои неща , няма какво да се заблуждавате.И аэ съм си мислел същото, докато бях в Англия.Работата там не е решение , а само временно эакърпване на положението.Ще се върнат с 10 -12 хиляди лв, ок.Ще ги опукат за отрицателно време , щото когато имаш пари не ги цениш много и не пестиш.И после пак трябва да ходят да блъскат эа да изкарат пари и така до беэкрай чергарски живот.Лошото е , че и другия вариант пък да почнеш тука някаква крива работа за 400-500 лв на месец и да си попиляваш нервите с всякакви идиоти , пак не е добър.Ако работодателите тук бяхя хора , нямаше да ни се налага да ходим по чуждите ферми да блъскаме за смешни за техните стандарти пари.
Публикувано на 24-11-2009 19:15 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Аз пък не мога да разбера що трябва да работите за 400-500 лв.
Да речем за начална заплата иди-дойди...

Е.. факт е сега, че който не е учил, който няма умения и който няма хъс и късмет ще бъде бачкатор цял живот.
Но нали трябва да има и строители, както се казва....

страница 2 от 14

< 1 2 3 4 5 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23866 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 33 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: sonq1984
Бригадири в момента или преди малко във форума:
sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти