Форум >
Публикувано на 06-03-2010 19:59 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
nema pari eiiiiii,,,,,,,,,,,a sas 300 leva kak sejivee znaete li,,,,,,,,,,,,
Публикувано на 06-03-2010 20:08 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
Kals,
ти тая година ще се продаваш ли някъде?
ти тая година ще се продаваш ли някъде?
Публикувано на 08-03-2010 16:43 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
abe tuk se prodavame za sega..........pak 6te vidim.............
Публикувано на 08-03-2010 16:55 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
kals писа:
Kолко струваш?
Публикувано на 08-03-2010 21:29 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
по хубаво да се продаваме в англия отколкото в българия за жълти стотинки
Публикувано на 08-03-2010 21:39 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
paradize писа:
по хубаво да се продаваме в англия отколкото в българия за жълти стотинки
И с това мнение би трябвало темата да се изчерпа -и аз мисля така както и 95% от хората които са работили в Англияпо хубаво да се продаваме в англия отколкото в българия за жълти стотинки
Публикувано на 09-03-2010 09:17 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
Fermerkata писа:
Kолко струваш?
kals писа:
Kолко струваш?
Колко стува тая клоаака ли..НИЩО! Честно казано от такива разбирачи като KALS сме на тоя хал , бай ганьовци! Кой си ти бе...че ще ми казваш къде било по-добре, ей паляк...ако ти живееш моя живот , ще искам да те видя тогава какво ще ми приказваш ! Писна ми да ти гледам умрелите и препълнени с тъпня постове!
Да продавам се...смешнико , а тук се подарявам...жалко , жалко е наистина!
За твое сведение съм принуден да работя от 16 годишна възраст, сега съм на 24 и до ден днешен несъм оставал без работа и мога да те залея с непотребни за нашата татковина препоръки от места в които съм работил! А ти бе смешко...сигурно си барман в кварталното кафенце и мацките само тебе гонят..ти ли ще ми говориш колко е яко тук?! България не е България от много време насам, ти сигурно си някой рязан чифут, който се кефи на ПЕрла и тем подобните "родни" сапуни... аз съм селяк бате...от село Узунджово съм, ама кфо ти пука , ти си The Best One! Плевен д'ге у-а ... ай да ти е** м@****
Редактирано от b0n3v на 09-03-2010 09:26
Публикувано на 09-03-2010 15:35 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
mnogo lafove si nasubral ......a tova koeto si napisal moje bi sa tvoite predi6ni dlujnosti koito si rabotil ili ti se iska da raboti6........ubii prostaka s mal4anie........a 6tom jivee6 v laina za kakvo si o6te tuk .......pulno e stakiva kat tebe............proval.......
Публикувано на 09-03-2010 15:41 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
Публикувано на 09-03-2010 15:58 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
Da blagodarim na Gospod, che se poqviha na tozi svqt hora kato Kals i Selena za da ni otvorqt ochite za jivota!!! . Taq kato ne e hodila na brigada, a nqma i jelanie, kakvo e sednala da si puska glupavite komentari tuka??!!! A puk za izmisleniq geroi Kals i duma da ne stava-napulno se sumnqvam, che se zanimava ili raboti neshto drugo, osven da zapulva foruma s prazni prikazki i to nesuotvetstvashti edna s druga!!
sorry za latinicata
sorry za latinicata
Редактирано от logoto77 на 09-03-2010 15:59
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители