Форум >
Друго >
Публикувано на 23-02-2010 22:47 | Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
За това как хората заминали с фирми с договор за работа в UK се чудят как да преживеят там............примерите са пресни от преди 3 седмици,,,,,,,,,,,,
Публикувано на 23-02-2010 22:53 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
И аз чух, че няма нещо работа.
Публикувано на 23-02-2010 22:54 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
нещо повече ?къде го пише тва ?източници нещо ??
carpe di m..
Публикувано на 23-02-2010 22:58 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
аз пък чух работата си е както винаги ,но имало много хора ..
carpe di m..
Публикувано на 23-02-2010 23:31 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
rabota si ima,pari sajto.tova sa samo spekulacii v bg
Публикувано на 23-02-2010 23:42 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
Честно казано, когато влязох във форума, си бях наумил да пробвам лятото в UK, но големият процент разочаровани ме отказа. Явно няма работа за всички или не е адекватно платена. Кризата тук пък изпраща все повече хора там, а така шансът да се разбия от бачкане за няколко месеца и да се върна с пари намалява. Да работя само за храна и спане в чужда страна - не благодаря. Има и други държави, които търсят работяги и напливът от хора не е така силен.
Публикувано на 23-02-2010 23:58 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
Дано повече мислят като теб. Кризата UK е още по-голяма стойте в BG тук поне е сигурно там няма работа
Публикувано на 24-02-2010 00:26 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
Хехе прочети все пак какво написах накрая. Не искам да отказвам никого да пробва, още повече, че кракът ми не е стъпвал в Англия и няма как да съм сигурен какво е реално положението. Така прецених ЗА СЕБЕ СИ от впечатленията на доста народ. Сигурно е въпрос на шанс да попаднеш на добро място с много работа и т.н., но този шанс, струва ми се, намалява с увеличаващия се брой на бригадирите.
Редактирано от doorsstory на 24-02-2010 00:27
Публикувано на 24-02-2010 09:30 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
mislq 4e pone trqbva da se probva tuk i bez tova mizerstvame
Публикувано на 24-02-2010 09:40 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
кризата В Англия по голяма от тук.Глупости.Няма ли студенти икономисти тук.И да има не може да е по голяма от тази в Б-я.А и снощи говорих с хора които живеят постоянно в моята ферма и те казват,че ги скъсват от работа да си стягам з....Споко бе хора!
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители