Форум >
Друго >
Публикувано на 09-03-2010 15:01 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
Hey abuba, purvo az puk sum momiche, a ne momche. I vtoro nqmah predvid tvoqt komentar-ne namiram nishto losho v nego. Govoreh za "momicheto s trite sedmici", dori i imeto ne moga da i zapomnq,no sega vidqh, che e galq777- v sluchaq kato smeshna se qvqva tq, a ne ostanalite, koito komentirat v temata. A otnosno postovete na kals-ne sum tolkova zapoznata, zashtoto ne cheta vsichko.
Mislq, che nedorazumenieto beshe izqsneno
Mislq, che nedorazumenieto beshe izqsneno
Публикувано на 09-03-2010 15:10 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
ami 6te pi6a kakvoto iskam i kogato iskam ...........za razlika ot nqkoi koito nqmat mnenie..........4ovek e 4ovek 4e misli i pi6e po tova se razli4ava ot maimunata ,,,,,a tuk v bg dal gospod maimuni..............i nai ve4e hora bez mnenie koito sa na principa........q da mi e dobre a na vute da mu e zle,,,,,,,,,sme6nici.......pi6ete po temata a ne se opitvaite da mislite........
Публикувано на 09-03-2010 15:16 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
Айде стига сте се обиждали!
Публикувано на 09-03-2010 15:28 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
To s mnogote bezsmisleni komentari, temata zapochva da se izcherpva...
Редактирано от logoto77 на 09-03-2010 15:29
Публикувано на 09-03-2010 15:31 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
То тя е изчерпана отдавна
Публикувано на 09-03-2010 15:32 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
Abuba, ти щото много разумно се изказваш винаги, тръгнал да прави забележка на другите!
Лятото говорих с един приятел в Лондон, каза ми че наистина е зле положението там за работа, но какво е точно не мога да кажа. Всички знаем за прословутата криза. Но предполагам, че те бързо ще се измъкнат от нея, за разлика от нас тука.
И темата е много пресилена, защото тука хората също мизерстват, така че.... има лесно който мизерства се прибира у дома.
Само дето тука буксуваме на едно място, а там можеш да вървиш напред, сигурна съм в това, защото бях в Австрия и Германия, и хората вместо да се върнат предпочитат да останат там. Ето това е нашата скапана система.
P.S. Снощи по тв дадоха, че ще вдигат зд. осигуровки. Вече се чудят как да ни вземат и последните пари! Това не е по темата, но искам да кажа, че тука никак не ми харесва, всичката тази бъркотия и потърпевшите сме ние.
И да напиша нещо положително. Радвайте се, че не сме в Индия например...
Лятото говорих с един приятел в Лондон, каза ми че наистина е зле положението там за работа, но какво е точно не мога да кажа. Всички знаем за прословутата криза. Но предполагам, че те бързо ще се измъкнат от нея, за разлика от нас тука.
И темата е много пресилена, защото тука хората също мизерстват, така че.... има лесно който мизерства се прибира у дома.
Само дето тука буксуваме на едно място, а там можеш да вървиш напред, сигурна съм в това, защото бях в Австрия и Германия, и хората вместо да се върнат предпочитат да останат там. Ето това е нашата скапана система.
P.S. Снощи по тв дадоха, че ще вдигат зд. осигуровки. Вече се чудят как да ни вземат и последните пари! Това не е по темата, но искам да кажа, че тука никак не ми харесва, всичката тази бъркотия и потърпевшите сме ние.
И да напиша нещо положително. Радвайте се, че не сме в Индия например...
Публикувано на 09-03-2010 15:34 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
Разбираемо е недоразумението, често ми бъркат ника с женски, един от последните постове е мой, а и прочетох седмици ( седем), като седмици (седмица - week). Както и да е.
Публикувано на 09-03-2010 15:37 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
Калс, ще се радвам да ми споделиш твоето мнение, аз от прочетеното до тук, не го разбрах, не виждам и каква позиция имаш по въпроса с нямането на работа. Цитирай източници според, които във Великобритания в момента няма работа, хората мизерстват. Едно е да ти се иска, друго да можеш, трето да го направиш. На теб май само ти се иска.
Публикувано на 09-03-2010 16:00 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
te mai te burkat i po ulicata,,,,,,
Публикувано на 09-03-2010 16:04 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
abuba, sled malka razhodka v saita mi stana qsno veche kakvo imashe predvid otnosno bezsmislenite komentari na suzdatelq na temata.
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители