Форум >
Друго >
Публикувано на 24-01-2012 13:04 | RE: Багаж
Питай за най-сигурно в компанията
Публикувано на 24-01-2012 13:35 | RE: Багаж
А някой знае ли дали може двама души с голям куфар да имат багаж до 40 кг примерно,само един куфар и отделно ръчен багаж,тъй като ние сме семейство и имаме куфар,който може да побере целия багаж?
Публикувано на 24-01-2012 23:00 | RE: Багаж
Ако е само един куфар, то в най добрия случай може да е (Wizzair 32кг.) на всеки килограм отгоре се заплаща свръх багаж, никак не е евтино. Не знам как стоят нещата ако сте закупили и двамата багаж (2х32кг.) а да сте само с един куфар. Позвънете и попитайте в компанията с която мислите да пътувате.
Публикувано на 11-04-2013 21:18 | RE: Багаж
Здравейте , ще пътувам с EasyJet до Англия някой може ли да ми даде инфо относно багажа.Ръчния само една чанта ли трябва да е ,Куфара до колко кг е позволено и т н
Публикувано на 11-04-2013 23:47 | RE: Багаж
darkangell писа:
Здравейте , ще пътувам с EasyJet до Англия някой може ли да ми даде инфо относно багажа.Ръчния само една чанта ли трябва да е ,Куфара до колко кг е позволено и т н
куфар 20 кг, и само една чанта да вземеш в салона. Ако имаш лаптоп и раница например, трябва да ги сложиш в една чанта..
първата година като се прибирахме едно момиче ги сложи в един голям плик и мина, но това беше wizzair.
Each passenger who pays for a hold bag can take up to 20kg of luggage.
You can take one piece of hand baggage into the cabin with you -no bigger than 56 x 45 x 25cm incl wheels- which must fit comfortably into the baggage gauge. Hand bags, briefcases, laptops and laptop bags are all counted as one piece so if you have a hand bag and a laptop bag for example, you might want to consider putting one inside the other.
Публикувано на 16-04-2013 17:53 | RE: Багаж
А дрехи и обувки могат ли да се носят в ръчния багаж?Ще пътувам с EasyJet.
Публикувано на 16-04-2013 18:34 | RE: Багаж
Може, но ще ти заемат много място. Защо не ги сложиш в куфара?
Публикувано на 16-04-2013 19:30 | RE: Багаж
Elektra писа:
Ако случайно не ми стигне мястото в куфара . Благодаря!
Публикувано на 18-04-2013 12:37 | RE: Багаж
helenasilvia писа:
Elektra писа:
гледай да ти остане, носи колкото се може по-малко багаж. от опит казвам че като се прибираш ще имаш нужда от място в куфара....
Публикувано на 20-04-2013 18:36 | RE: Багаж
Имам само още един въпрос. Ако някой е пътувал с Easy Jet да ми каже колко трябва да платя за багажа,в евро или паунди?
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители