Форум >
Друго >
Публикувано на 14-05-2010 12:36 | RE: Багаж
Ами то може, но това имам предвид. 1 брой ръчен багаж.
Може и да греша де.
Може и да греша де.
Публикувано на 14-05-2010 14:27 | RE: Багаж
Здравейте
Извинявам се ако повтарям въпроса но неможах да разбера само едно....Аз ще летя за Англия на 20 юли с Бритиш еъруейз и ме интересува колко килограма багаж мога да нося.
Извинявам се ако повтарям въпроса но неможах да разбера само едно....Аз ще летя за Англия на 20 юли с Бритиш еъруейз и ме интересува колко килограма багаж мога да нося.
Публикувано на 14-05-2010 14:28 | RE: Багаж
Публикувано на 14-05-2010 15:35 | RE: Багаж
Аз също ще летя с Бритиш.Имаш право на ръчен багаж до 10кг. и на куфар до 23кг. Успех
Публикувано на 14-05-2010 15:43 | RE: Багаж
много ви благодаря за бързите отговори
Прегледах сайта им... но до колкото видях там че пише Two bags 23kg free
(up to 32kg*) това означава ли че може 2 куфара с по 23 кг или....?
Прегледах сайта им... но до колкото видях там че пише Two bags 23kg free
(up to 32kg*) това означава ли че може 2 куфара с по 23 кг или....?
Редактирано от red_dog на 14-05-2010 16:41
Публикувано на 14-05-2010 18:57 | RE: Багаж
Докололкото знам за Бритииш ( понеже миналата година бях с тях) може до 23 кг да ти е куфара, а ръчния 7 и общо да правят 30 максимум, но на мен ръчния никъде не ми го теглиха
Публикувано на 14-05-2010 19:30 | RE: Багаж
от IBC казаха че имаме право на 2 куфара/сака по 23 кг, общо 46 кг. Аз имам намерение да пътувам с 1 куфар, 1 сак и ръчен багаж, нали няма да ме върнат?
Публикувано на 14-05-2010 20:18 | RE: Багаж
Аз съм пътувала преди 1г. с Бритиш също...
Имах право на багаж, който се чекира до 23 кг. Носих и ръчен багаж / една раница пълна с обувки, които си накупих /, и носих отделно лаптопа си. Така че, наистина е най-добре да се проверят условията на съответната авиокомпания. За нискотарифните / Wizz , Easy Jet, Blue air и др./ има и доплащане отделно на багаж, когато купувате билета...
Така че, влизате в сайта на авиокомпанията и там си пише допустимите багажи и техните килограми.
Аз предпочитам малко по-скъпа цена на билета, но багажа ми е включен вътре и не на последно място безплатната консумация по време на полета
Просто се напрягам по време на пътуването и си пийвам винце...
Публикувано на 14-05-2010 20:30 | RE: Багаж
Когато разликата в цената не е голяма ...да.
Но понякога става въпрос за суми над 100 лв разлика...
Отделно примерно на мен ми е било по-удобно от Лутън да ходя до фермата...така че си зависи.
Но понякога става въпрос за суми над 100 лв разлика...
Отделно примерно на мен ми е било по-удобно от Лутън да ходя до фермата...така че си зависи.
Публикувано на 15-05-2010 11:26 | RE: Багаж
Да, правилно, Ивчо... Зависи на кое летище е удобно да се кацне, защото доколкото знам до Лутън само нискотарифни пътуват....
Абе, важното е да няма турболенция
Абе, важното е да няма турболенция
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители