Форум >
Друго >
Публикувано на 14-05-2010 12:36 | RE: Багаж
Ами то може, но това имам предвид. 1 брой ръчен багаж.
Може и да греша де.
Може и да греша де.
Публикувано на 14-05-2010 14:27 | RE: Багаж
Здравейте
Извинявам се ако повтарям въпроса но неможах да разбера само едно....Аз ще летя за Англия на 20 юли с Бритиш еъруейз и ме интересува колко килограма багаж мога да нося.
Извинявам се ако повтарям въпроса но неможах да разбера само едно....Аз ще летя за Англия на 20 юли с Бритиш еъруейз и ме интересува колко килограма багаж мога да нося.
Публикувано на 14-05-2010 14:28 | RE: Багаж
Публикувано на 14-05-2010 15:35 | RE: Багаж
Аз също ще летя с Бритиш.Имаш право на ръчен багаж до 10кг. и на куфар до 23кг. Успех 

Публикувано на 14-05-2010 15:43 | RE: Багаж
много ви благодаря за бързите отговори
Прегледах сайта им... но до колкото видях там че пише Two bags 23kg free
(up to 32kg*) това означава ли че може 2 куфара с по 23 кг или....?
Прегледах сайта им... но до колкото видях там че пише Two bags 23kg free
(up to 32kg*) това означава ли че може 2 куфара с по 23 кг или....?
Редактирано от red_dog на 14-05-2010 16:41
Публикувано на 14-05-2010 18:57 | RE: Багаж
Докололкото знам за Бритииш ( понеже миналата година бях с тях) може до 23 кг да ти е куфара, а ръчния 7 и общо да правят 30 максимум, но на мен ръчния никъде не ми го теглиха 

Публикувано на 14-05-2010 19:30 | RE: Багаж
от IBC казаха че имаме право на 2 куфара/сака по 23 кг, общо 46 кг. Аз имам намерение да пътувам с 1 куфар, 1 сак и ръчен багаж, нали няма да ме върнат?
Публикувано на 14-05-2010 20:18 | RE: Багаж
Аз съм пътувала преди 1г. с Бритиш също...
Имах право на багаж, който се чекира до 23 кг. Носих и ръчен багаж / една раница пълна с обувки, които си накупих
/, и носих отделно лаптопа си. Така че, наистина е най-добре да се проверят условията на съответната авиокомпания. За нискотарифните / Wizz , Easy Jet, Blue air и др./ има и доплащане отделно на багаж, когато купувате билета...Така че, влизате в сайта на авиокомпанията и там си пише допустимите багажи и техните килограми.
Аз предпочитам малко по-скъпа цена на билета, но багажа ми е включен вътре и не на последно място безплатната консумация по време на полета

Просто се напрягам по време на пътуването и си пийвам винце...

Публикувано на 14-05-2010 20:30 | RE: Багаж
Когато разликата в цената не е голяма ...да.
Но понякога става въпрос за суми над 100 лв разлика...
Отделно примерно на мен ми е било по-удобно от Лутън да ходя до фермата...така че си зависи.
Но понякога става въпрос за суми над 100 лв разлика...
Отделно примерно на мен ми е било по-удобно от Лутън да ходя до фермата...така че си зависи.

Публикувано на 15-05-2010 11:26 | RE: Багаж
Да, правилно, Ивчо... Зависи на кое летище е удобно да се кацне, защото доколкото знам до Лутън само нискотарифни пътуват....
Абе, важното е да няма турболенция

Абе, важното е да няма турболенция

Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД