Форум >
Друго >
Публикувано на 19-05-2010 20:29 | RE: Багаж
Nedev, ние спадаме към последната група в таблицата : Euro Traveller. Имаме право на един основен багаж до 23 кг. Относно ръчния е позволено до 10 кг. Всеки килограм отгоре над позволеното се заплаща като свръх багаж и е свръх солено
Редактирано от edinstvena на 19-05-2010 20:31
Публикувано на 19-05-2010 20:48 | RE: Багаж
edinstvena писа:
Nedev, ние спадаме към последната група в таблицата : Euro Traveller. Имаме право на един основен багаж до 23 кг. Относно ръчния е позволено до 10 кг. Всеки килограм отгоре над позволеното се заплаща като свръх багаж и е свръх солено
много благодаря, от край време се чудех колко ми е позволено
Публикувано на 20-05-2010 13:38 | RE: Багаж
Говорих с IBC по телефона, казаха ми че с British имаме право на 2 куфара до 23 кг всеки(общо 46 кг), от които единия ще ни е ръчен багаж, но не трябва да е много обемист, за да се събере в самолета.
аз си взех от тези торби за вакумиране, 2.60 лв струват и бих казал, че доста място ми спестиха.
аз си взех от тези торби за вакумиране, 2.60 лв струват и бих казал, че доста място ми спестиха.
Редактирано от Nedev на 20-05-2010 13:40
Публикувано на 26-05-2010 16:44 | RE: Багаж
Исках да попитам-при условие,че имам куфар до 23 кг и един по-малък -ръчен до 10кг,мога ли да нося чантичка през рамо тип портмоне само за документи?И видях,че сте писали,че не може да се носи в куфара нож,но при мен се налага да нося прибори,а в сайта на компанията не видях да не може в куфар да се носят подобни.Моля ,ако някой знае повече да сподели
Публикувано на 26-05-2010 17:41 | RE: Багаж
Можеш да носиш прибори,само че в големия куфар не в ръчния.
Nedev,ти за Англия ли ще пътуваш? Този филм,който са ти го казали за 2 куфара по 23 кг. нямам думи. Само ще кажа,че ще ти стискам палци като отидеш на летището да не останеш без пари като те изръсят доволно за свръх багаж. В сайта си го пише ясно и точно до 10 кг.ръчен и до 23 кг. основен багаж...е освен ако не пътуваш първа класа де...
Nedev,ти за Англия ли ще пътуваш? Този филм,който са ти го казали за 2 куфара по 23 кг. нямам думи. Само ще кажа,че ще ти стискам палци като отидеш на летището да не останеш без пари като те изръсят доволно за свръх багаж. В сайта си го пише ясно и точно до 10 кг.ръчен и до 23 кг. основен багаж...е освен ако не пътуваш първа класа де...
Публикувано на 26-05-2010 22:30 | RE: Багаж
edinstvena писа:
е те на презентацията казаха така до колкото си спомням, мисля споменаха че имат някаква договорка с бритиш и българските авиокомпании. Но за багажа им се обадих специално и ми казаха това
Иначе не съм тръгнал с 23 кг ръчен багаж, но и аз се съмнявам за тая работа с 46 кг багаж.
Публикувано на 27-05-2010 01:48 | RE: Багаж
С Бритиш летях преди 14 дена и можеш да носиш 2 куфара по 23 кг. Дори големия ми куфар беше 24 кг и нищо не казаха. Другия беше 12 кг просто нямаше какво друго да наслагам. Доста по-добре е с Бритиш отколкото с нискотарифките! Чанта през рамо няма проблем да се носи както и лаптоп него не го броят за куфар!
Публикувано на 13-09-2010 23:43 | RE: Багаж
Здравейте,
на самото летище Лутън дали има помещение, където може да се остави багаж(куфар) на съхранение за 24 часа примерно ?
на самото летище Лутън дали има помещение, където може да се остави багаж(куфар) на съхранение за 24 часа примерно ?
Публикувано на 15-10-2010 22:11 | RE: Багаж
Моля ви някой да ми каже къде да открия багажно отделение или сейфове около Виктория стейшън или автогарата.Спешно е.Трябва ми за 17.10.2010.Благодаря предварително
Публикувано на 15-10-2010 22:24 | RE: Багаж
Excess Baggage Company
Left Luggage Office, Platform 8,
Victoria Station
Opening Hours
Monday to Sunday 07:00 - Midnight
Services
Baggage Storage, Retail Luggage and Travel Accessories
Left Luggage Rates
£8.00 per Item for the 1st 24 Hours
£4.00 per Item for every 24 Hours thereafter
Left Luggage Office, Platform 8,
Victoria Station
Opening Hours
Monday to Sunday 07:00 - Midnight
Services
Baggage Storage, Retail Luggage and Travel Accessories
Left Luggage Rates
£8.00 per Item for the 1st 24 Hours
£4.00 per Item for every 24 Hours thereafter
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители