Форум >
Друго >
Публикувано на 15-05-2011 03:23 | RE: Багаж
Хей, пропуснах да ви кажа същественото - носете си най-важното - подправки )) Не тежат кой знае колко и ще сте ми благодарни в последствие
Публикувано на 15-05-2011 11:50 | RE: Багаж
ммм какви подправки.. там няма ли? като ни проверяват багажа да не помислчт че е друго
Публикувано на 15-05-2011 13:12 | RE: Багаж
Чубрица примерно
Публикувано на 15-05-2011 15:15 | RE: Багаж
Аз миналата година пътувах с CSA CZECH Airlines до Прага. Багажа им беше позволено до 20кг карго и до 7 кг ръчен. моя беше по малко и за това и не знам колко се доплаща за свръх баг. Носих и чантичка през рамо с документи и телефон както и сако и панталон в калъф.Нямаше никакъв проблем. Един съвет от мен ... ВНИМАВАЙТЕ КАК СИ ПОДРЕЖДАТЕ БАГАЖА!! ако можете избирайте пластмасови буркани и др. съдове за храна и напитки в карго багажа вместо стъклени и метални. Аз бях взел мед и лютеница в стъклени бурканчета и ракия в платмасова бутилка. Незнам как са го хвърляли и какво са го правили, но буркана с мед се беше счупил, сряза една тениска и шишето с ракия.Всичките ми дрехи бяха в мед и ракия... кошмар... голямо дърво ядох
Редактирано от n3cr0man на 15-05-2011 15:19
Публикувано на 15-05-2011 17:06 | RE: Багаж
А може ли лекарства в чекирания багаж- говоря за Wizzair? Дали няма да отварят куфара да гледат какви са?Като имам предвид лекарства - аналгин,аспирин, витамини , не някакви по-специални , за които се изисква рецепта?Благодаря
Публикувано на 15-05-2011 17:41 | RE: Багаж
Слагай не са бои
Публикувано на 15-05-2011 17:50 | RE: Багаж
alexxg писа:
Слагай не са бои
Слагай не са бои
Мерси
Публикувано на 16-05-2011 03:25 | RE: Багаж
ViIsI писа:
ммм какви подправки.. там няма ли? като ни проверяват багажа да не помислчт че е друго
Ако са в неотворени пакети директно от магазина няма проблеми. Макар че моите бяха отворени и пак нямах проблем. червен пипер, шарена сол, джодън, кимион (в UK има но е много странен), босилек и ей такива разни традиционни български. Ако заминаваш за пръв път ще разбереш с колко неща си свикнала а в другите държави и понятие си нямат... Мммм лютеница
Публикувано на 16-05-2011 07:58 | RE: Багаж
neolitka писа:
Ако са в неотворени пакети директно от магазина няма проблеми. Макар че моите бяха отворени и пак нямах проблем. червен пипер, шарена сол, джодън, кимион (в UK има но е много странен), босилек и ей такива разни традиционни български. Ако заминаваш за пръв път ще разбереш с колко неща си свикнала а в другите държави и понятие си нямат... Мммм лютеница
ViIsI писа:
Да добавя сиренце,че си ни е хубаво,не е като онова нещо чедар.
Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 24-01-2012 12:36 | RE: Багаж
Някой знае ли дали може да се опакова чиния на Булсатком с фолио и тиксо около сака ??? Ще пътувам с Easyjet. Дали ще ми направят проблем ??? По какъв друг начин мога да я пренеса,защото не се побира в сака ?
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители