Форум >
Друго >
Публикувано на 20-04-2013 19:14 | RE: Багаж
Имаш предвид при закупуването на билета ли? Ако е така - доколкото си спомням нещо 15 или 16 евро ми се върти из главата, ама беше отдавна и не помня, но като почнеш да си правиш резервацията то си пише колко струва. А валутата зависи от това в какво си избрала да плащаш.
А, ако случайно питаш за допълнителния багаж - там режат глави, последно беше 10 паунда на килограм, сега не знам как е, може да са го увеличили. Гледай да не превишаваш позволените килограми.
А, ако случайно питаш за допълнителния багаж - там режат глави, последно беше 10 паунда на килограм, сега не знам как е, може да са го увеличили. Гледай да не превишаваш позволените килограми.
Публикувано на 20-04-2013 20:13 | RE: Багаж
Ами аз дадох пари на фирмата посредник и те са ми закупили билета,но доколкото разбрах чекирания багаж се заплаща отделно.И на едно място пише около 20 пауна,а на друго 20 евро и за това питам за валутата,за да знам какви пари да си обменя.Благодаря ти!
Публикувано на 20-04-2013 20:34 | RE: Багаж
Щом билета ти вече е купен, би трябвало да не доплащаш нищо вече. Не знам какви са ви уговорките с фирмата, но при закупуването на билета се добавя куфара. Когато куфара се добави се добавят и паричките за него. А ти вече си платила крайната сума, така че би трябвало всичко да е точно. Но за да си спокойна се обади във фирмата и питай
Публикувано на 22-08-2013 17:03 | RE: Багаж
Може ли да се носят хранителни добавки в куфара не в ръчния багаж?
Публикувано на 22-08-2013 17:22 | RE: Багаж
Можеш.
Публикувано на 27-08-2013 20:41 | RE: Багаж
А ако съм с рейс? И преминаваме през: Сърбия,Словения,Хърватска,Австрия,Германия,Люксемб ург,Франция и през Евротунела във Великобритания. За сърбия не съм сигурен...
Публикувано на 28-08-2013 00:00 | RE: Багаж
Чакай ся, ти нещо нелегално ли пренасяш, че така питаш?
Публикувано на 28-08-2013 01:06 | RE: Багаж
Ми не просто хранителни добавки..Протейн,Глутамин и тн...просто незнам..Никога не съм пренасял..
Публикувано на 28-08-2013 01:47 | RE: Багаж
Ами виж дали има някакви забрани за количества.
Сигурно ще има нещо, както е за алкохола и цигарите.
Сигурно ще има нещо, както е за алкохола и цигарите.
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители