Форум >
Друго >
Публикувано на 09-02-2011 12:43 | RE: Най-яките оферти срещани в магаэините в UK
papapa писа:
В Лондон наистина август са много жестоки промоциите,но трябва да имаш много нерви,аз лично ходих всичко беше - 80% но много хора и всичко беше опоскано.абе промоциите са на мнение който не вземе и го бият
В Лондон наистина август са много жестоки промоциите,но трябва да имаш много нерви,аз лично ходих всичко беше - 80% но много хора и всичко беше опоскано.абе промоциите са на мнение който не вземе и го бият
Януари месец се разбиха от промоции. Почти всичко беше разграбено на боксинг дея, но останалите неща бяха безумно евтини ( за дрехи говоря).
Електра, само ни дразниш тук със снимка и цена. Дай сайт, нещо
Редактирано от Fairy на 09-02-2011 12:46
Публикувано на 09-02-2011 12:52 | RE: Най-яките оферти срещани в магаэините в UK
Не ги гледам това от сайт, лично съм си ги купила на тази цена лято 2009 чист късмет, защото изобщо не бях тръгнала за слънчеви очила
Иначе модела е just cavalli JC 003S, може да видите в момента как вървят цените.
Когато си ги взех и проверих в България как вървяха и ги намерих на цени от около 600 лв
Иначе модела е just cavalli JC 003S, може да видите в момента как вървят цените.
Когато си ги взех и проверих в България как вървяха и ги намерих на цени от около 600 лв
Публикувано на 09-02-2011 12:58 | RE: Най-яките оферти срещани в магаэините в UK
Смятайте какви надценски праскат на стоките, вземат го за 5 паунда, праскат му цена 75 и към края на сезона елатееееееее само за 20... супер промоция, направо за без пари.
Публикувано на 09-02-2011 13:13 | RE: Най-яките оферти срещани в магаэините в UK
alexxg писа:
Смятайте какви надценски праскат на стоките, вземат го за 5 паунда, праскат му цена 75 и към края на сезона елатееееееее само за 20... супер промоция, направо за без пари.
а сметни тука в Бг-то за какво чудо иде реч
Публикувано на 09-02-2011 13:14 | RE: Най-яките оферти срещани в магаэините в UK
Тука у БГ-то доста често ми се случва да виждам некви кецки, които в UK вървяха по 10-20 паунда...макс 30, а тука от 100 лв по-ниско няма.
Редактирано от Ivo на 09-02-2011 13:15
Публикувано на 09-02-2011 13:18 | RE: Най-яките оферти срещани в магаэините в UK
и сигурно са Made in China
Публикувано на 09-02-2011 13:23 | RE: Най-яките оферти срещани в магаэините в UK
То всичко вече е Made In China - само с разликата, че си има различни класове на качеството... при нас естествено сигурно е най-ниското.
Публикувано на 15-06-2011 10:52 | RE: Най-яките оферти срещани в магаэините в UK
Само за жени!!!
http://www.punkyfish.com/
На чекаута използвате купон WELCOME10 и ви правят дискаунт £10* от цената. Купона се въвежда на края, след като сте избрали билл и шипинг адрес и начин на плащане. В дясно от начин на плащане има поле за въвеждане на купона.Имайте предвид, че доставката е към 2 и нещо... НЕ знам дали важи за SALE раздела, но пък там има много евтини нещица...
* Дискаунта е еднократен за една регистрация.. Аз си направих вече 3-4
http://www.punkyfish.com/
На чекаута използвате купон WELCOME10 и ви правят дискаунт £10* от цената. Купона се въвежда на края, след като сте избрали билл и шипинг адрес и начин на плащане. В дясно от начин на плащане има поле за въвеждане на купона.Имайте предвид, че доставката е към 2 и нещо... НЕ знам дали важи за SALE раздела, но пък там има много евтини нещица...
* Дискаунта е еднократен за една регистрация.. Аз си направих вече 3-4
Редактирано от Fairy на 15-06-2011 11:00
Публикувано на 30-06-2011 12:02 | RE: Най-яките оферти срещани в магаэините в UK
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители