Форум >
Друго >
Публикувано на 24-02-2011 15:03 | На кой английски футболен отбор сте фенове?
Гледам тук някакви снимки по стадионите, явно докато са на бригада повечето фенове си сбъдват мечтата да гледат на живо мач на отбора, който харесват.
Та - кой е вашия отбор, гледахте ли ги на живо. Пишете нещо интересно, каквото се сетите свързано с темата

Та - кой е вашия отбор, гледахте ли ги на живо. Пишете нещо интересно, каквото се сетите свързано с темата

Публикувано на 24-02-2011 15:44 | RE: На кой английски футболен отбор сте фенове?
ManUTD естествено и не само заради Бербатов-дано ми се отдаде възможност поне 1 мач да им гледам на живо,че като гледам отборчето на градчето където ще съм е в 5-6 дивизия.
Публикувано на 24-02-2011 15:59 | RE: На кой английски футболен отбор сте фенове?
Manchester United 

Публикувано на 24-02-2011 17:42 | RE: На кой английски футболен отбор сте фенове?
Манчестър Юнайтед -- несъм гледал техен мач на живо, това ми е мечта

Танцът е вертикално положение за хоризонтални намерения.
Редактирано от stiliqnestiq на 24-02-2011 17:46
Публикувано на 24-02-2011 17:54 | RE: На кой английски футболен отбор сте фенове?
Не съм фен на ничий отбор... (Левскар съм) 
Ходих на Уембли и гледах "Барселона, Тотнъм, Селтик и .. шампиона на Египет" - самото присъствие на такъв стадион е уникално.

Ходих на Уембли и гледах "Барселона, Тотнъм, Селтик и .. шампиона на Египет" - самото присъствие на такъв стадион е уникално.

Публикувано на 25-02-2011 09:23 | RE: На кой английски футболен отбор сте фенове?
Само Тотнъм. Надявам се тази година да отида на техен мач.
Публикувано на 25-02-2011 10:04 | RE: На кой английски футболен отбор сте фенове?
Арсенал...Още от времето на Бергкамп и Овермарс.....Сезон 2003-2004 станаха непобедимите когато Тиери Анри ги дърпаше яко напред.Никой досега не е повторил това постижение-да завърши сезона без загуба......

Публикувано на 27-03-2012 22:59 | RE: На кой английски футболен отбор сте фенове?
Еее то имало и фенове на други отбори освен на Ман. Юнтд. ...
Ливърпуул ... Надявам се да стъпя на Анфийлд. YNWA
Ливърпуул ... Надявам се да стъпя на Анфийлд. YNWA
Публикувано на 28-03-2012 00:50 | RE: На кой английски футболен отбор сте фенове?
Preston Ne
тъкмо излизам от стадиона беше невероятен мач

тъкмо излизам от стадиона беше невероятен мач

Публикувано на 28-03-2012 02:26 | RE: На кой английски футболен отбор сте фенове?
Newcastle United 

Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители