Форум >
>
Друго >
Тема: На кой английски футболен отбор сте фенове?

страница 2 от 2

< 1 2
Публикувано на 28-03-2012 10:32 | RE: На кой английски футболен отбор сте фенове?
Mr-Tokamori
Потребител

Така, ясно е че ако кажа отново името Манчестър Юнайтед излиза като едно клише ... devil

Годината бе 1992, баща ми играеше Спорт Тото, сегашното Еврофутбол. Помня Ерик Кантона на терена, помня и някой велики имена на Юнайтед, но нямам спомени да съм ги гледал. Помня имена като: Гари Палистър, Брайън Робсън, Ники Бът, Пол Инс, Теди Шерингам, Рой Кийн, Лий Шарп и Кантона ...
Имена които останаха в Историята на Дяволите. През 1992 - нямаше Диема, нямаше БТВ, нямаше ТВ в БГ която да излъчва мачовете от Албиона. Спомням си дори, имахме купчини със вестници, списания, плакати - небеизвестния в-к "Албион" Просто няма как да ми кажете че е поредното клише. Манчестър винаги ще бъде един от най влиятелните отбори на Света. Радвам се че имах честа да познавам отбора от много малък. Ако трябва да ги сметнем, фен съм на Юнайтед от преди 20 г. - Сами си извадете изводите. Все пак всеки има право на избор, но реших да защитя любимия ми отбор, като представя фактите от миналато на Дяволите. Беше страхотно ... помня баща ми слушаше по "транзистора" мачовете от Англия по някакви Английски станций и записваше резултатите, по късно дойде и ТВ, която излъчваше мачовете от тогавашната "висша лига", както и Шампионска лига. А всеки фен на дяволите помни и требъла през '99-та !!

Така че .. не ми излизайте с клишето "Всеки е фен на Манчестър Юнайтед" - от фен до фен има "балкан" разлика

Glory United devil

Публикувано на 28-03-2012 11:09 | RE: На кой английски футболен отбор сте фенове?
iztrit-profil
Потребител

В Английската висша лига, както и в по-долните дивизии има тимове и от УЕЛС, като например Cardiff C, Swansea C и така нататък.......Шотландците също искаха да си вкарат 2-3 от тимовете в Английската висша лига преди няколко години,но не ги огря,така че въпроса май не е правилно зададен ми се струва
Публикувано на 15-03-2014 23:59 | RE: На кой английски футболен отбор сте фенове?
Joro82
Потребител

страница 2 от 2

< 1 2

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23872 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 48 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: CrimsonBlade
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Ivo CrimsonBlade ElectricKnight Damakov stanislav91 Ternence AngelQnkov sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти