Форум >
Друго >
Публикувано на 15-03-2011 22:10 | Чиния булсатком с Бритиш!
Здарвейте! Да ви попитам някой носил ли е чиния булсатком с Бритиш за Англия. Това което искам да зная е дали мога да я нося отделно от големия ми куфар, или ще я заплатя като допълнителен багаж. Просто ако имам право на 20кг багаж да нося и имам 18кг куфар и 2 кг чиния дали ще ми направят проблем нещо или да я плащам. Благодаря Ви! 

Публикувано на 15-03-2011 22:20 | RE: Чиния булсатком с Бритиш!
Един авер беше взел само приемник, за чиния не му остана място, но във фермата където бяхме имаше доста хора от БГ, които бяха там преди нас... та от тях си взехме чиния за 30 паунда... и накрая като си тръгвахме я оставихме, иначе ако намериш място в куфара - слагай... няма да има проблем предполагам стига да не надвишаваш килограмите 

Англия! Kакво е Англия? Кофти време, чай and Мери фак'ин Попинс :)
Публикувано на 15-03-2011 22:24 | RE: Чиния булсатком с Бритиш!
[quote][b]cash_moneyиначе ако намериш място в куфара - слагай... няма да има проблем предполагам стига да не надвишаваш килограмите
\
Не аз че място в куфара, че няма да има няма, но мисълта ми е отделно от куфара!
\
Не аз че място в куфара, че няма да има няма, но мисълта ми е отделно от куфара!
Публикувано на 15-03-2011 22:33 | RE: Чиния булсатком с Бритиш!
Ами човек нямам идея... по принцип Бритиш-а към ръчния багаж дават право да си носиш и лаптоп... т.е. 2 неща... малко сложна е работата при теб... няма как чинията да мине за лаптоп, щот е голяма... нямаш и място в куфара... ами освен да плащаш може би. Влез им в сайта и виж може да има някакво инфо 

Англия! Kакво е Англия? Кофти време, чай and Мери фак'ин Попинс :)
Публикувано на 15-03-2011 23:44 | RE: Чиния булсатком с Бритиш!
Остави тази чиния тук... 1-има вероятност да е изкривена при товарене и разтоварване на багажа! 2-Отнема килограми от полезния багаж! 3-Можеш да си купиш нова за 20 - 25 паунда от Англия.
Публикувано на 16-03-2011 00:00 | RE: Чиния булсатком с Бритиш!
Добре де аз питам как е на Бритиш,някой ходил ли е с тях и да е носил чиния, аз знам че една чиния е 20,25 паунда ами ако исках да си купя нямаше да питам и защо да взимам няква английска и да се чудя как да я нагласям като мога да си взема от БГ.
Ако може давайте мнения по въпросите в темата!!!!
Ако може давайте мнения по въпросите в темата!!!!
Публикувано на 13-04-2011 12:08 | RE: Чиния булсатком с Бритиш!
uviva6 4iniqta vyn6no nad kufara qko s tikso i si re6ava6 problema , do sega ne mi se e slu4valo da byde iskrivena , kak se gyne taq debelata lamarina 
Ivo: вече се пише само на кирилица

Ivo: вече се пише само на кирилица
Редактирано от Ivo на 13-04-2011 12:23
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители