Форум >
Друго >
Публикувано на 20-11-2011 16:32 | RE: Ще се променят ли нещата след 2011г?
определено е така
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 23-11-2011 17:15 | RE: Ще се променят ли нещата след 2011г?
Великобритания реши да удължи ограниченията за достъпа до своя пазар на труда за граждани на Румъния и България до края на 2013 година, предаде агенция Медиафакс.
В началото на ноември британската комисия по въпросите на имиграцията препоръча да бъдат запазени ограниченията за работници от България и Румъния. Според комисията отменянето на рестриктивните мерки ще има негативен ефект върху британския пазар на труда.
Туй то..
В началото на ноември британската комисия по въпросите на имиграцията препоръча да бъдат запазени ограниченията за работници от България и Румъния. Според комисията отменянето на рестриктивните мерки ще има негативен ефект върху британския пазар на труда.
Туй то..
Публикувано на 23-11-2011 18:58 | RE: Ще се променят ли нещата след 2011г?
На печелившите ! Честито !
Публикувано на 23-11-2011 18:58 | RE: Ще се променят ли нещата след 2011г?
На печелившите : Честито !
Публикувано на 24-11-2011 09:56 | RE: Ще се променят ли нещата след 2011г?
хаххаха, то най-голямата печалба нямя що
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 24-11-2011 19:03 | RE: Ще се променят ли нещата след 2011г?
Ivo писа:
Великобритания реши да удължи ограниченията за достъпа до своя пазар на труда за граждани на Румъния и България до края на 2013 година, предаде агенция Медиафакс.
Туй то..
Туй то..
Как да ни искат хората, като сме клепарници , каква държава, няма такова нещо никаде по света, не се заблуждавайте колеги, приятели и съграждани. Бойко Борисов и компания ако ще и 100 години да са никога няма да падне тоя шенген един Х...Й не става от тея мърши, как да се оправим и а3 незнам. И да споделя още нещо не се заблуждавайте че тук е добре или ще бъде добре, никога няма да стане, бягайте , не си пропилявайте годините тук в бродене и търсене и накрая нищо не получвате. Ако мога дори ще се откажа от тава че съм българин , то вече си е срам . Ето и едно клипче за всички дето са се надъхали да си остават тук или си мислят че сме много добре :
Редактирано от Elektra на 24-11-2011 20:16
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители